Refikadan 2'li Meyve, Sebze Soyma Ve Doğrama Bıçağı Seti - Refika Birgül

595 TL
(297,50 TL / adet)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Refikadan 2'li Meyve, Sebze Soyma Ve Doğrama Bıçağı Seti - Refika Birgül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Refikadan Satıcı Ünvanı: REFİKA BİRGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4665422276400019 Vergi Kimlik Numarası: 1770095663
    Bu ürün Refikadan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sap kısmı hariç 20 x 120 x 2 mm. Ve 20 x 90 x 2 mm. Ölçülere sahiptir.
  • Sap kısmı elde şekillendirilmiştir.
  • Yüksek karbonlu paslanmaz çelikten tek parça olarak üretilmiştir.
  • Bıçağın elde yıkanması tavsiye edilir. Bıçak üzerinde herhangi bir leke oluşmasını önlemek için bıçağı yıkadıktan sonra hemen kurulayınız.
  • Bıçak bileme aracının, bıçağın yapıldığı çelikten daha sert bir materyalden yapılmış olmasına dikkat edilmelidir.
  • Bu yüzden porselen, cam keskisi ya da bileği taşından yapılmış bir bileme aracı kullanılmalıdır.
  • Uzun süre ya da dikkatsiz kullanımdan dolayı keskinliğini kaybetmiş ve körleşmiş olan bıçağın, keskinliğini geri kazanması ve kenarlarının düzeltilmesi için profesyonel olarak bıçak bileyen bir kişiden yardım almalısınız.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Soyma Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Kaliteli Yapıları ile Meyve Soyma ve Doğrama Bıçak Seti

Kullanışlı el aletleri, kullanıcılara zaman kazandırırken hayatlarını kolaylaştırmaktadır. Yemek hazırlama sürecinde birçok mutfak aleti kullanılmaktadır. Sebze ve meyvelerde yaygın olarak kullanılan soyma ve doğrama bıçakları her türlü üründe kullanım imkanı sunmaktadır. Farklı özelliklere sahip bu bıçaklar, oldukça kullanışlı yapısıyla dikkat çekmektedir. Sevilerek kullanılan sebze doğrama bıçağı zamandan tasarruf etmenin yanı sıra, özel olarak tasarlanmış ve farklı tarzları yansıtan yenilikçi ürünlerle lanse edilmektedir. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Refikadan markasının müşterilerine sunmuş olduğu meyve sebze soyma ve doğrama bıçakları mutfaklara farklı bir tarz katmaktadır. Refikadan Meyve sebze bıçağı ürünü set halinde satılarak kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Eşsiz ve lüks tasarım ve desenlere sahip olan ürünler, dış görünüşleri ile esnek kullanım sağlar.

  • Keskin Uçlar
  • Sade Tasarım
  • Dayanıklı

Refikadan 2’li Meyve Sebze Soyma ve Doğrama Bıçağı Seti

Refikadan 2’li Meyve Sebze Soyma ve Doğrama Bıçağı Seti

Meyve sebze doğrama bıçağı, birçok farklı teknikle ve kullanıcının tercihine göre işlenmektedir. Refikadan markası kullanıcıların zevk ve beklentilerini dikkate alarak tasarlamış olduğu bıçakları ile ön plana çıkmaktadır. Bu doğrama bıçağı, kullanım ihtiyacının yanı sıra zamandan tasarruf etmek için de pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir. Esnek yapısıyla ve keskin olması sayesinde kolay doğrama işlevi sunar. Refikadan 2'li Meyve Sebze Soyma ve Doğrama Bıçağı Seti performansıyla oldukça beğenilmektedir. Sebze ve meyveleri kesmek için kullanılan bu bıçaklar, özellikle yemek pişirirken ve salataları yaparken insanların çalışması için uygun koşullar yaratmada çok önemli bir konuma sahiptir. Meyve sebze doğrama bıçakları birçok farklı kullanımda etkin rol oynar. Bu meyve sebze doğrama bıçaklarının üretiminde kullanılan kaliteli malzemeden kullanım bölgelerine kadar çeşitli faktörler açısından oldukça dikkat çekmektedir.

Refikadan 2’li Meyve Sebze Doğrama Bıçak Seti Özellikleri

Refikadan 2’li Meyve Sebze Doğrama Bıçak Seti Özellikleri

Bıçak kısmının sağlam paslanmaz çelikten olması uzun süreli bir kullanım imkanı sağlamaktadır. Sap kısmı hariç 20 x 120 2 mm ve 20 x 90 x 2 mm ölçülere sahip olan bu ürünler, sebze ve meyveleri kesmek için rahat bir kullanım sunmaktadır. Refikadan meyve sebze bıçakları; sade tasarımlı, keskin ve kalitelidir. Mutfaklara şıklık ve zarafet katma konusunda oldukça ideal ürünlerdir. Paslanmaz çelik oldukları için en sert sebzeleri bile dilimlemede çok etkilidir. 2'li Meyve Sebze Soyma ve Doğrama Bıçağı Seti yorum alanında kullanıcıların üründen duyduğu memnuniyetler göz önüne serilmektedir. Kullanıcıların severek kullandığı 2'li Meyve Sebze Soyma ve Doğrama Bıçağı Seti fiyatı bakımından da oldukça beğenilmektedir. Bu ürünler ile her türlü sebze ve meyvelerin doğranması oldukça zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

Refikadan 2’li Meyve Sebze Soyma Doğrama Bıçağı Seti Fiyatı

Refikadan 2’li Meyve Sebze Soyma Doğrama Bıçağı Seti Fiyatı

Refikadan markasının kullanıcıların beğenisine sunduğu bu set içerisindeki bıçakların yüksek karbonlu paslanmaz çelikten üretilmiş olması ve ele yatkın olan sapı, ürünleri doğrarken rahat bir kullanım deneyimi sunmaktadır. Refikadan 2’li meyve sebze soyma bıçağı seti aynı zamanda her bütçeye hitap etmektedir. Bu kaliteli ürüne en kısa yoldan sahip olmak için Trendyol sitesinde yer alan arama filtresi kısmına 2'li Meyve Sebze Soyma ve Doğrama Bıçağı Seti satın al yazılması yeterlidir. Zahmetsiz bir şekilde mutfakların olmazsa olmaz ürünleri arasında yer alan bu bıçak setine ulaşmak oldukça basittir. Bunun yanı sıra Trendyol sitesi üzerinden takipte kalarak 2'li Meyve Sebze Soyma ve Doğrama Bıçağı Seti indirim seçenekleri ile sahip olmak mümkündür. Siz de 2'li Meyve Sebze Soyma ve Doğrama Bıçağı Seti kampanyalarını inceleyerek dilediğiniz zaman ürünü satın alabilirsiniz.