Refectocil Likit Oxidant %3

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Refectocil Likit Oxidant %3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYNA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AYNA GÜZELLİK SALONU İŞLETMESİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123001456100014 Vergi Kimlik Numarası: 1230014561
    Bu ürün AYNA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Refectocil %3 10 Vol. Sıvı Oksidan 100 ml 9003877901174 RefectoCil %3 Sıvı Oksidan 100 ml *ReceftoCil Kirpik Açıcı Blond Brow ile kullanılmaz. Yoğun ve stabil olarak formüle edilmiş RefectoCil %3 sıvı oksidan, özel olarak RefectoCil kaş ve kirpik boyaları ile kullanmak için dizayn edilmiştir. Özellikle hassas göz çevresinde düşünmeden kullanabileceğiniz gibi çarpıcı renk tonlarını elde edilmesinin de garantisidir. Yeniden tasarlanmış uç yapısıyla da hassas doz ayarına izin verir. İpucu: Daha yoğun kıvam tercih edenler RefectoCil %3 krem oksidan da kullanabilirler. Her ikisi içinde boya aynı sonucu verecektir. AYNA KOZMETİK Ayna Güzellik olarak 35 seneyi aşkın süre önce başlayan hizmet serüvenimiz bugün de aynı titizlikle devam etmekte hizmette ve ürün kalitesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulması her zaman birincil amacımız olmuştur. Şimdi de uzun yılların tecrübesi ile temsilcisi olduğu, hepsi ayrı ayrı kendini kanıtlamış markaların satışını internet üzerinden gerçekleştirmektedir. ÜRÜN GÜVENİRLİLİĞİ Sitede satışa sunduğumuz tüm ürünler kendi ithalatımız olup, bünyemizde bulunan güzellik merkezimizde bizzat test edip uyguladığımız ürünlerdir. Dolayısı ile gönül rahatlığı ile siz saygın müşterilerinin beğenisine sunabiliyoruz. ÜRÜN GÖNDERİMİ Sipariş verdiğiniz tüm ürünler kendi depo stoklarımızdan en hızlı şekilde gönderimi yapılır. Haftaiçi saat 16:00 ya kadar olan siparişler aynı gün, sonraki siparişler ertesi gün faturalı olarak kargoya verilir. Cumartesi ve pazar günü verilen siparişler pazartesi kargoya verilir. İADE Ürünü iadelerinde öncelikle mağazamızla irtibata geçmenizi rica ederiz. İade ürünlerin takip edilebilmesi ve herhangi bir karışık olmaması için anlaşmalı olduğumuz MNG KARGO dışında bir kargoya vermeyiniz. Her türlü sorularınız için hafta içi 09:30 ile 18:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver