Refectocil Kaş Ve Kirpik Boyası 15 ml Sarı - Eyelash&eyebrow Blonde Brow

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Refectocil Kaş Ve Kirpik Boyası 15 ml Sarı - Eyelash&eyebrow Blonde Brow

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sachane Satıcı Ünvanı: MOT GRUP BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622058118900013 Vergi Kimlik Numarası: 6220581189
    Bu ürün Sachane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Basit ve güvenilir kullanıma sahiptir
  • Kısa bekleme süresi ile en iyi renk sonuçları alırsınız
  • Sadece kaş ve kirpik boyamak için geliştirilmiş bitkisel formülü, göz çevresindeki hassas bölgeye zarar vermeden renk değiştirme işlemini gerçekleştirir
  • Beyazları tamamen kapamak, renk kırmak veya ışıltı/parlaklık katmak için idealdir
  • Kaş ve kirpiklerin dökülmesini engeller
  • Saç renginiz ile tam uyuML u kaşlar oluşturur
  • Etkili bakışlar ve dengeli bir görünüme kavuşturur
  • 6 hafta kalıcıdır, uzun süre akıp rengini yitirmeden ilk günkü canlılığını korur
  • Bir tüp boya ile 60 uygulama yapılabilir.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Refectocil Kaş ve Kirpik Boyası 15 Ml Sarı - Eyelash&Eyebrow Blonde Brow

Refectocil kaş ve kirpik boyası, basit ve güvenilir kullanıma sahiptir. Bu sayede kısa sürede etkili sonuçları alabilirsiniz. Ürün; sadece kaş ve kirpik boyamak amacıyla tasarlanır. İçerdiği bitkisel formül, göz çevresine zarar vermez. Beğeni kazanan bu seçenek ile göz alıcı bakışlara sahip olabilirsiniz. Bu ürün aynı zamanda kaş ve kirpiklerin dökülmesini de engeller. Saç renginiz ile uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Cilde zarar vermediğinden dolayı bu seçeneği rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaş boyası Refectocil, hayal ettiğiniz uyumu yakalayabilirsiniz. Ürün, kaş rengini açmak için geliştirilmiş özel bitkisel formüle sahiptir. Göz çevresi bölgesine hiçbir zarar vermeden kaşların rengini değiştirmenizi sağlar. Kaşların renk tonunu kontrollü şekilde açar. Refectocil kaş ve kirpik boyası 15 ml sarı - Eyelash&Eyebrow Blonde Brow yorumları ile bilgi edinebilirsiniz.

  • Konforlu kullanım
  • Kısa sürede etkili
  • Bitkisel özlü içerik

Beğenilen Kaş ve Kirpik Boyası 15 Ml Avantajları

Beğenilen Kaş ve Kirpik Boyası 15 Ml Avantajları

Kaş kirpik boyası Refectocil seçeneği ile pratik biçimde uygulama yapabilirsiniz. İçeriğinde yer alan maddeler, kaşları besler. Bu sayede çoğalıp uzamasını da büyük oranda destekler. Bu boyayı krem oksidan ile aktif hale getirmek mümkündür. Uygulamayı temizlenmiş göz çevresine özel üretilen ped kullanarak yapabilirsiniz. Böylece boyanın cilde bulaşmasını önleyebilirsiniz. Ürünü özel bir karıştırma kabında uygulayabilirsiniz. Karıştırma işlemini ürüne ait olan özel karışım çubuğu ile yapabilirsiniz. Uygulama sırasında ise kökten uca doğru gitmeniz tavsiye edilir. Ürün; 5 dakikada bir ton olarak renk açımı sağlar. Bu noktada istediğiniz tona ulaşana kadar ortalama 5'er dakika bekletebilirsiniz. Ancak 20 dakikadan fazla başta ekletmemeniz gerekir. Refectocil kaş ve kirpik boyası 15 ml sarı - Eyelash&Eyebrow Blonde Brow satın almak için sipariş oluşturabilirsiniz.

Pratik Refectocil Kaş Kirpik Boyası 15 Ml

Pratik Refectocil Kaş Kirpik Boyası 15 Ml

Refectocil kaş ve kirpik boyası 15 ml sarı - Eyelash&Eyebrow Blonde Brow ile kaşlarınızı son derece pratik bir şekilde turunculaşmadan açabilirsiniz. Ürünü güvenle kullanan müşteriler tarafından yoğun ilgi görür. Beğeni kazanan bu seçenek; tam bir fiyat ve performans ürünüdür. Ürün; özel kalıcılığı ile kaş ve kirpikleriniz için uzun süre sıkıntı yaşamadan kullanabileceğiniz üründür. Saç renginiz ile tam uyumlu kaşlar oluşturur. İlk günkü canlılıkla 45 gün kalıcılık sağlar. Sahip olduğu özel etki ile uzun süre akmadan rengini korumayı başarır. Pek çok kişiden tam not alan bu seçenek, son derece etkili bakışlara ve dengeli bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ürünü aynı zamanda cilde zarar vermediği için de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siz de bu ürün ile hayal ettiğiniz kaş rengine kavuşabilirsiniz.

Avantajlı Refectocil Kaş Kirpik Boyası 15 Ml Fiyatı

Avantajlı Refectocil Kaş Kirpik Boyası 15 Ml Fiyatı

Refectocil kaş ve kirpik boyası 15 ml sarı - Eyelash&Eyebrow Blonde Brow kullananlar tarafından beğenilen bu ürün, her geçen gün popülerliğini artırır. Uzun süreli kullanım sunar. Aynı zamanda cazip fiyatı ile de dikkat çeker. Refectocil kaş ve kirpik boyası 15 ml sarı - Eyelash&Eyebrow Blonde Brow fiyat olarak farklı bütçelere hitap edecek şekilde satışa sunulur. Hem uygun fiyatıyla hem kalitesiyle tereddüt etmeden alabileceğiniz ürün haline gelmiştir. Her dönem yoğun rağbet gören bu seçenek, kaşların tonu kontrollü olarak açar. Sahip olduğu özel formül ile kaşta dökülmeyi engeller. Siz de bu seçenek sayesinde saç renginizle uyum sağlayan görünüme sahip olabilirsiniz. Etkili bakışların yanı sıra dengeli oranda saç ve kaş görünümüne kavuşturur. Uzun süre etki gösteren bu seçeneğe Trendyol avantajlarından faydalanarak sahip olabilirsiniz.