Reeder P13 Blue 2021 Uyumlu Nezih Case Harika Kalıp Silikon Kılıf Siyah

86,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Reeder P13 Blue 2021 Uyumlu Nezih Case Harika Kalıp Silikon Kılıf Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iwie Satıcı Ünvanı: BARIŞ ANIL ASAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0860641653
    Bu ürün iwie tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soft ve pürüzsüz dış yüzey Nefes alan tasarım iç yüzey Darbe ve şoklara karşı maximum koruma Esnek silikon yapısı sayesinde kırılmaya ve çatlamaya karşı oldukça dayanıklı Kapağı çıkartmadan bütün slotlara rahatça erişebilirsiniz Kolayca takıp çıkartılabilir Harika kalıbı sayesinde cıhazınıza kusursuzca eşleşir Ultra ince yapısı ile şık bir görünüm Kamera bölümünün kabartmalı olması cihazınızın kamerasını korur

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Reeder NZH-Biye-0001 P13 Blue 2021 Uyumlu Nezih Case Harika Kalıp Siyah Silikon Kılıf

Reeder P13 Blue 2021 uyumlu siyah silikon kılıf, telefon koruyucu olarak tasarlanan bir üründür. Kılıf, Reeder P13 cep telefonu modeline uygun olacak şekilde dizayn edilir. Uyumlu tasarımı sayesinde slotlara rahatça erişmek mümkün olur. Ürün, telefonun arka panelinin ve ekran çerçevesinin güvenli biçimde korunmasına yardımcı olur. Koruma işlevinin yanı sıra şıklık noktasında da önemli ayrıcalıklar sunar. Siyah rengiyle oldukça modern bir duruş sergiler. Yumuşak yüzey ise konforlu bir dokunma hissi yaşatır. Kılıf, yüksek kaliteli malzemelerden imal edilir. Kolay kolay yıpranmadığı için uzun soluklu ve keyifli bir kullanıcı deneyimi vadeder. Silikon malzeme yapısı sayesinde her açıdan kusursuz bir deneyim yaşatır. Reeder P13 Blue 2021 uyumlu siyah silikon kılıfın öne çıkan özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Renk: Siyah
  • Üretim Materyali: Silikon
  • Model: Arka kapak

Reeder P13 Blue 2021 Uyumlu Siyah Kılıfın Özellikleri

Reeder P13 Blue 2021 Uyumlu Siyah Kılıfın Özellikleri

Reeder P13 Blue 2021 uyumlu siyah silikon kılıf, birbirinden kullanışlı özelliklerde tasarlanır. Koruyuculuk açısından tam performans sergiler. Özel malzeme yapısı darbe ve şoklara karşı üst düzey koruyuculuk sağlar. Kılıf, silikon malzemelerden imal edilir. Esnek dokusu sayesinde telefona takıp çıkarma işlemleri zahmetsizce yapılır. Ek olarak pürüzsüz ve yumuşak bir yüzeye sahip olur. Konforlu dokunma hissiyatı sayesinde keyif dolu bir deneyim vadeder. Ürün, siyah rengiyle telefonunuza tam uyum sağlar. Ayrıca ince yapısı sayesinde telefonun fiziksel özelliklerini yansıtır. Nefes alan tasarım ise cihaz korumasını bir adım öteye taşır. Aşırı ısınma probleminin etkili bir şekilde önüne geçer. Reeder P13 Blue 2021 uyumlu silikon kılıf, hafifliğiyle de beklentileri fazlasıyla karşılar. Herhangi bir ağırlık yaratmadığı için son derece işlevsel olur.

Reeder P13 Blue 2021 Uyumlu Siyah Silikon Kılıf Sağlam mıdır?

Reeder P13 Blue 2021 uyumlu siyah silikon kılıf, oldukça sağlam bir üründür. Güncel üretim teknolojileriyle geliştirildiği için dayanıklılık performansı yüksektir. Üretiminde üstün kaliteli materyaller tercih edilir. Sağlamlığı artırıldığı için formu güvenli şekilde korunur. Cep telefonunuzu dış etkenlere karşı koruma altına alır. Düşme, darbe alma ve çizilme gibi durumlara karşı koruma sağlar. Sağlam silikon, ilk günkü görünümünü uzun süre muhafaza eder. Yıpranmalara karşı dirençli yapısı sayesinde çatlama ve kırılma olasılığı düşüktür. Ayrıca esneklik faktörü de kılıfın zarar görme olasılığını minimum düzeye indirir. Reeder P13 Blue 2021 uyumlu silikon kılıf, sürekli kullanımda bozulmaz. Yüksek koruyuculuk sunduğu için hemen herkes tarafından tercih edilir.

Reeder P13 Blue 2021 Uyumlu Siyah Kılıf Kullanışlı mıdır?

Reeder P13 Blue 2021 uyumlu siyah silikon kılıf, tam kalıp olarak tasarlanır. Böylece kullanışlılık açısından son derece verimli olur. Bahsi geçen telefon modeline tam uyum sağlar. Telefonun slotlarına, ses ve tuş kilidine ulaşmak kolay hâle gelir. Mevcut telefonunuzun orijinal dokunma hissiyatını etkilemez. Kamera, şarj ve kulaklık girişi alanlarının açık olması kullanım avantajı sağlar. Özellikle kamera bölgesinde kabartmalı bir yapı yer alır. Hafif yükseltili yapısı sayesinde kameranın zarar görmesine engel olur. Cihazınızla kusursuz bir şekilde eşleşmeyi başarır. Ultra ince yapı ise şıklığı bir adım öteye taşır. İnce dokunun bir diğer avantajı cep ve çantada rahat taşınabilmesidir. Reeder P13 Blue 2021 uyumlu siyah silikon kılıf yorumları, farklı kullanıcıların ürün hakkındaki değerlendirmelerini yansıtır. Yorumlara göz atarak kişilerin kılıfla ilgili tecrübelerine ulaşmak mümkün olur. Siz de cihazınızı korumak için bu kullanışlı ve şık kılıfı satın almak isterseniz Trendyol ayrıcalıklarından faydalanarak siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.