Reebok LITE PLUS Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı 100529602

224 TL
Beden:
Beden Tablosu
41
42,5
43
44
44,5
45
45,5
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Reebok LITE PLUS Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı 100529602

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sporthink Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN SPOR MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0309034260200010 Vergi Kimlik Numarası: 3090342602
    Bu ürün Sporthink tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Reebok 100529602 EG5512 LITE PLUS Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı

Koşu ayakkabısı ya da spor ayakkabı alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey ayakkabının konforlu ve rahat olmasıdır. Ayak sağlığı için hareketli günlerde, sporda veya koşuda kullanılan ayakkabıların hava alması gereklidir. Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısı rahat ve konforlu bir ayakkabı olduğundan ayağı sıkmaz, dolaşımı etkilemez, dengeyi bozmaz ve ayakta şekil bozuklukları meydana getirmez. Hava alan kumaş yapısıyla Reebok Lite Plus ayakta koku, terleme ve kaşıntı gibi sorunlar ortaya çıkarmaz. Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısı hareketli günlerde sıklıkla tercih edilebilecek, konforlu ve kaliteli bir ayakkabıdır. Yüksek kalitesi ve koşuya uygun özel tasarımıyla Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısı ayak sağlığına karşı herhangi bir sorun teşkil etmez.

  • Ürün siyah renklidir.
  • Koşuya uygun şekilde tasarlanmıştır.
  • Erkek ayakkabısıdır.

Reebok Lite Plus Koşu Ayakkabısının Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Reebok Lite Plus Koşu Ayakkabısının Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısı kalıbı ve taban yapısı spor için özel tasarlanmıştır. Ayağı sıkmayan geniş kalıbı, hava alan kumaş materyali ve spor sırasındaki baskıyı emme özelliğine sahip taban yapısıyla koşu ve spor için ideal bir üründür. Reebok Lite Plus 100529602 siyah erkek koşu ayakkabısının yerle temas eden tabanında bulunan dişler ayakkabının asfalt ya da toprak zemin fark etmeksizin her mekanda rahatlıkla kullanımını sağlar. Dişli taban kullanılmayan koşu ayakkabıları toprak zeminde kullanıma uygun değildir, aksi takdirde düşme ya da kaymaya neden olabilir. Koşuya uygun özelliklere sahip Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısı aynı zamanda oldukça şık ve estetik bir üründür. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Reebok Lite Plus’la koşu yapmak kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunar.

Reebok Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı Hangi Ortamlarda Kullanılabilir?

Reebok Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı Hangi Ortamlarda Kullanılabilir?

Özellikle koşu için tercih edilen Reebok Lite Plus’ı salon sporlarında ya da aktif hareketli günlerde gündelik olarak kullanmakta mümkündür. Ancak futbol, basketbol veya engebeli arazi yürüyüşü gibi sporlar için kullanım alanına uygun şekilde tasarlanmış ayakkabılar tercih edilmesi önerilir. Yürüyüş ve koşuda hızı arttıran Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısı uzun süreli aktivitelerdeki kullanımında ayak sağlığına zarar vermez. Hava alan özel kumaşıyla ayaktaki terlemeyi minimum seviyeye getirerek ayakta oluşabilecek kötü koku ya da mantar oluşumu gibi sorunları önler. Kişinin daha önceden saptanmış diyabetik ayak yarası veya düz taban gibi herhangi bir ayak problemi bulunmuyorsa Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısı tamamen sağlıklı ve kaliteli bir üründür. Saptanmış ayak problemi olan kişilerin ayağına özel hazırlanmış doğru ayakkabıların kullanılması önerilir.

Reebok Lite Plus Erkek Koşu Ayakkabısının Dayanıklılığı Nasıldır?

Reebok Lite Plus Erkek Koşu Ayakkabısının Dayanıklılığı Nasıldır?

Reebok Lite Plus erkek koşu ayakkabısı dayanıklı ve kaliteli bir üründür. Uzun yıllar boyunca kullanılabilecek Reebok koşu ayakkabısı kullanım sıklığına göre 1 ile 2 yıl arasında kullanılabilmektedir. Dönüşümlü olarak kullanılabilecek başka bir ayakkabının olması halinde Reebok Lite Plus erkek koşu ayakkabısı ömrü 3 veya 4 yıla kadar uzayabilir. Ayak sağlığı için ayakkabıların dönüşümlü kullanılması gerekir; gün içerisinde aktif şekilde kullanılmış ayakkabıdaki ter yaklaşık 24 saatte buharlaşır. Bir gün içerisinde kullanılan ayakkabıların 1 veya 2 gün arayla giyilmesi hem ayak sağlığı hem de ayakkabının ömrü için oldukça önemlidir. Şık ve konforlu Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısını fiyat açısından makul ücretler karşılığında Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Reebok Lite Plus koşu ayakkabısını Trendyol’un internet sitesi üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Reebok Lite Plus siyah erkek koşu ayakkabısı yorum kısmına göz atabilirsiniz.