7
Router kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

REDWAY 4g -4,5 G ( Taşınabilir ) Wı-fı Modem

1.257 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.279 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL

Ürün Bilgileri

REDWAY 4g -4,5 G ( Taşınabilir ) Wı-fı Modem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBİMONLİNE Satıcı Ünvanı: EBİM TELEKOMÜNİKASYON İNŞAAT ELEKTRİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323052460200018 Vergi Kimlik Numarası: 3230524602
    Bu ürün EBİMONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Redway w001 4.5g wifi modem, mıcro sim kart girişi, marvell pxa1802 platformu ile kolay kullanım, 256 mb ram ,128 mb rom , micro sd kart ile 32 gb'ye kadar yükseltme,mıcro usd ile kolay arayüz bağlantısı ve kişiselleştirme,kablosuz bağlantı ile de arayüz bağlantısı yapabilme,boyutlar 96*58*17mm ve sadece 52 gram ürün ağırlığı ,frekans bandı 2.4ghz, maksimum 10 kişiye kadar bağlanabilme imkanı,

Ürün Özellikleri

  • Port Sayısı 2
  • Access Point Özelliği Yok
  • Anten Sayısı 1
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kablosuz Standartlar AC - Wifi 5
  • Port Özelliği Ethernet
  • Menzil Genişletici Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

Redway Wi-Fi Modem 4G Mobil Taşınabilir Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Teknolojik cihazların kullanımıyla birlikte bağlantı teknolojisinin destekleyen önemli unsurlardan biri olan Wi-Fi ihtiyacı giderek artar. Kablosuz internete her yerden bağlanma imkanı sunan Redway 4G mobil (taşınabilir) Wi-Fi modem, sürekli ve kesintisiz Wi-Fi bağlantısı sağlar. Akıllı telefonlarınızda, bilgisayarlarınızda veya tabletlerinizde videoları kesintisiz olarak izleyebilir, dosyalarınızı hızlıca indirebilir ve bağlantı kopmadan görüntülü konuşmalarınızı yapabilirsiniz. 4G mobil modem sayesinde istediğiniz ortamda işlerinizi yapabilmeniz mümkün hale gelir. Kompakt tasarımı sayesinde çok az yer kaplar ve taşıması oldukça kolaydır. Sabit internet imkanı bulunmayan yerlerde internete ulaşmanızı sağlayan cihaz, ihtiyacınız olan internet verisini mobil şebeke üzerinden sağlar. Tablet, cep telefonu veya dizüstü bilgisayar gibi teknolojik cihazlara rahat bir şekilde bağlayarak kullanabilirsiniz.

  • Kompakt tasarımı
  • Her ortama interneti taşıyabilme
  • Birçok cihazla aynı anda paylaşma imkanı

4G Mobil Modem/Redway Wi-Fi Modem Özellikleri

4G Mobil Modem/Redway Wi-Fi Modem Özellikleri

İnternetinizi tüm ortamlara taşıyabilme imkanı tanıyan Redway modem, istediğiniz her cihaza hız bir şekilde bağlayarak sınırsız ve kesintisiz internetin tadını çıkartmanızı sağlar. Kablolu bağlantının yarattığı sınırları ortadan kaldıran kompakt tasarımlı cihaz, 10’a yakın cihazı Wi-Fi özelliğiyle aynı anda bağlayabilir. 200 mAh batarya kapasitesi bulunan model 8 saate kadar aralıksız kablosuz bağlantı imkanı tanır. Micro SIM kart girişi bulunan cihaz, arayüz bağlantı imkanı tanıyarak hızlı bir şekilde bağlantı kurmanızı sağlar. Bağlantı teknolojisi 4G olan taşınabilir modem, yüksek hızda veri aktarımı vadeder. Tüm cihazlara aynı anda bağlanmasının yanı sıra standart bir modem gibi işlevselliği bulunur. Azami frekans hızı 2.4 GHz olmakla birlikte 150 Mbps değerinde kablosuz bağlantı hızına ulaşır. 1 SIM kart yuvası ve güç kaynağı için 1 mikro USB bağlantı noktası mevcuttur.

Pratik İnternet Erişimi Sunan Redway Modem

Pratik İnternet Erişimi Sunan Redway Modem

Redway mobil modem SIM kart ile çalışır ve şebeke ile zahmetsiz bir şekilde bağlantı kurulmasını sağlar. Kompakt tasarımı sayesinde dilediğiniz her yerde internet erişimi imkanı tanır. Redway 4G mobil (taşınabilir) Wi-Fi modem fiyatları, şebekeden aldığı internet kalitesi ve hız gibi sunmuş olduğu unsurlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Geliştirilmiş teknolojisi sayesinde 4G FDD/TDD-LTE ağlarını destekleyerek pek çok alanda kesintisiz Wi-Fi desteği sunar. Taşınabilir modeminizi nereye götürürseniz götürün internet erişiminizi sağlamasıyla sosyal medyayı takipte kalabilir, videolarınızı kesintisiz izleyebilir veya online oyunlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Beyaz renkte olan modelin boyutu 96x58x17 mm olmakla birlikte ağırlığı sadece 52 gram’dır. Redway Wi-Fi modem, seyahatlerinizde veya iş gezilerinizde rahatlıkla taşıyabilme kolaylığı sunar. Siz de kullanışlı bu ürün sayesinde hayatınızı kolaylaştırabilir, dilediğiniz yerde internete bağlanabilirsiniz.

Redway 4G Mobil (Taşınabilir) Wi-Fi Modem Yorumları

Redway 4G Mobil (Taşınabilir) Wi-Fi Modem Yorumları

Teknolojik cihazların kullanılabilir hale getirmesi ile çözümler sunan taşınabilir Wi-Fi modemler birçok beklentiyi karşılamasıyla müşterilerin beğenisini toplar. Şebeke üzerinden bağlantı sağlayarak her ortamda internet olanağı sunar. Redway 4G mobil (taşınabilir) Wi-Fi modem yorumlarını inceleyerek model hakkında gerekli bilgileri toplayabilirsiniz. Sabit internet bulunmayan mekanlarda size avantaj sağlar. Özellikle iş seyahatlerinizde dosyalarınızı rahat ve hızlı bir şekilde indirme olanağı tanır. Böylece gerekli incelemelerinizi ve çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Redway 4G mobil (taşınabilir) Wi-Fi modem kullananlar, zahmetsiz ve pratik bir şekilde internet erişimini her ortama taşıyabilme olanağının yanı sıra tüm cihazlara aynı anda bağlanmasından dolayı beklentileri karşıladıklarını belirtirler. Dilediğiniz her yerde internet erişimi, yüksek pil kapasitesi ve yüksek hızda veri aktarımı vadeden bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.