9
Vitamin kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Redoxon Kids 60 Çiğnenebilir Gummy I Çocuklar Için C Vitamini, D Vitamini Ve Çinko Içeren Takviye Ed

229 TL
(3,82 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (95)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
287 TL235 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248 TL232 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL238,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Redoxon Kids 60 Çiğnenebilir Gummy I Çocuklar Için C Vitamini, D Vitamini Ve Çinko Içeren Takviye Ed

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECZANEMCEPTE Satıcı Ünvanı: CEREN DUYKU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2361388361
    Bu ürün ECZANEMCEPTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Redoxon Kids Çocukların zevkle kullanacağı lezzetli ve farklı aromalara sahip çiğnenebilir gummy formdaki Redoxon Kids, günlük alınması gereken doz ile uyumludur. Çilek, papaya ve portakal aromalı Redoxon Kids çiğneme tabletleri, normal beslenmenin yanında günlük kullanımına uygundur. Ürün Adı: Redoxon Kids Çiğnenebilir Tablet 60 Adet Ürün Markası: Redoxon Ürün Boyutu: 60 Adet 4-10 yaş çocukların kullanımına uygundur. 2 Tablette Vitamin C 60mg Vitamin D 10mcg Çinko 5mg Kullanım Şekli: 4-10 Yaş arası çocuklar için günde 2 tablet, 11 yaş üzeri çocuklar için günde 3 tablet kullanılması önerilir. Redoxon® Kids 1 adet 2 adet C Vitamini 30 mg 60 mg D Vitamini 200 IU(5 mcg) 400 IU(10 mcg) Çinko 2,5 mg 5 mg Ürün Bileşimi: Portokol, Cilek ve Popoyo AromoCndekier. Glukoz şurubu, Şeker, Siir jeloini, -Askorbik ostS Astik Düzenlevici: Strik asit, Cirnko sülfat, Molodekstrn,Aroma verici: (Portakal oromasi, Cilek aromos, Popoyooomos), Renkendirici: (Korminik osit. Komin, Kukumin)Oekolsferol. Parlotc: Parlatcı karisım (Porlatcr: BomumuronotcI Kornaubg mumu)

Ürün Özellikleri

  • Çeşit C vitamini
  • Aroma Aromalı
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Redoxon 8699546080045 Kids 60 Çiğneme Tableti

Redoxon Kids çiğneme tableti çocukların severek tükettikleri takviyeler arasındadır. C vitamini ağırlıklı olan vitamin bileşikleri genellikle ekşi olduğundan her çocuğun damak tadına uymayabilir. Özellikle daha küçük yaştaki çocuklar için şeker formunda olan tabletlerin ağızdan alınması daha kolaydır. Redoxon tabletlerin boyları da miniklerin ağız formuna uygun şekildedir. Vitamin kompleksi içindeki aroma, ağız içine salgı yapan tükürük bezlerini çalıştırır. Böylelikle yumuşak tablet ağza alındıktan hemen sonra erimeye başlar. Dolayısıyla tabletin emilimi ağızda başlamış olur. Çocuklar eğlencelerine devam ederken günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarını fark etmeden tamamlamış olurlar. Aileler ve çocuklar için oldukça büyük kolaylık sağlayan Redoxon tabletlerin genel özellikleri şöyledir:

  • Kutu İçindeki Miktar: Redoxon Kids Çiğneme Tableti 60 Adet
  • Tüketim şekli: Çiğnenebilir Redoxon Kids Çiğneme Tableti 60 Adet
  • Yaş Grubu: 4-10 Yaş için Redoxon Kids Çiğneme Tableti 60 Adet

Redoxon Kids Çiğneme Tableti 60 Adet İçeriğinde Neler Var?

Redoxon Kids Çiğneme Tableti 60 Adet İçeriğinde Neler Var?

Redoxon Kids 60 adet çiğneme tableti çocuklar tarafından sevilerek kullanılır. Bu yüzden onlar için faydalı olabilecek zengin vitamin ve mineral içeriği ile formüle edilir. C ve D vitaminleriyle çinko mineralinden oluşan tablet, günlük doz önerisine uygun şekilde tüketilmelidir. Bu önemli bileşenler vücudun bağışıklık sistemini destekler. Çinko, grip hastalıklarına karşı vücutta önemli bir bariyer oluşturur. Çinko aynı zamanda halk arasında sarı nokta olarak bilinen görme dejenerasyonunu da engeller. Bu anlamda çocukların gelişimini destekleyen önemli bir mineraldir. C vitaminini insan vücudu kendi kendine üretemez. Bu nedenle vitaminin dışarıdan alınması şarttır. Güçlü bir antioksidan olan C vitamini çocukların ihtiyacı olan demirin vücuttaki emilimini de artırır. D vitamininin özellikle kışın takviye olarak alınması gerekir. Güneş ışığı sayesinde vücutta üretilebilen vitamin, kemikleri güçlendirmesiyle bilinir.

Redoxon Kids Çiğneme Tableti Kaç Yaş Aralığı İçin Uygundur?

Çiğneme tabletleri genellikle doğrudan vitamin almaktan hoşlanmayan çocuklar için üretilir. Bazı vitamin kapsülleri büyük olduğu için yutma güçlüğüne neden olabilir. Bazı takviyelerse suda eritilerek içilir ancak onlar da her damak tadına uymayabilir Çocuklar genellikle tadı güzel olmayan hiçbir şeyi yemek ya da içmek istemezler. Onları büyüdükçe ikna edebiliyor olsanız da özellikle küçük yaştakiler vitamin takviyelerine direnç gösterebilir. Redoxon Kids 60 adet çiğneme tableti tat ve görünüm olarak şekere benzer. Kutu üzerinde tabletin verilebileceği en küçük yaş 4 olarak belirtilir. Redoxon tableti ilk kez verecekseniz doktora danışarak çocuğunuzun çiğneme ve yutma gelişimi hakkında bilgi almanız önem taşır. Tabletin ağızda erimesi hızla gerçekleştiği için damağa yapışma gözlenmez. Diş ve çene yapısı normal seyrinde gelişen çocukların tüketebileceği Redoxon tabletler 10 yaşına kadar kullanılabilir.

Redoxon Kids Çiğneme Tableti 60 Adet Sağlıklı mıdır?

Tabletlerin içeriklerindeki vitamin ve mineral miktarları, çocukların metabolizması için uygun şekildedir. 1 adet tablette 30 mg C vitamini bulunur. 4-8 yaşındaki bireylerin günlük 25 mg C vitaminine ihtiyacı vardır. 9-13 yaş arasındakiler ise günde 45 mg C vitamini almalıdır. Günlük önerilen doz, yaşa ve kiloya göre belirlenebilir. C vitamini fazlası vücutta depolanmaz. Bu nedenle doz aşımında fazla vitamin vücuttan atılır. Redoxon içindeki D vitamini miktarı 2000 IU’dur. Araştırmalara göre 1-18 yaş arasındaki çocuk ve ergenler için günlük 600-1000 IU D vitaminine ihtiyaç vardır. D vitamini alımı, günlük olarak 4000 IU’ya kadar güvenlidir. Tablet içeriğindeki çinko miktarı 2,5 mg’dır. 4 yaşından itibaren çocuklarda gerekli çinko miktarı 7-10 mg/gün kadardır. Siz de çocuğunuz için gerekli olan vitamin ve mineral takviyesi arayışındaysanız Redoxon Kids 60 adet çiğneme tableti yorumlarına göz atabilir ve Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.