Redka Son Kale Oyunu

203,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Redka Son Kale Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArenaStore Satıcı Ünvanı: GND SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396109499300001 Vergi Kimlik Numarası: 3961094993
    Bu ürün ArenaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Redka Son Kale Zeka Mantık ve Strateji Oyunu (Akıl Oyunları)2 Oyuncu ile oynanırSüre: 5 Dakika Detaylar Kutu İçeriği : 1 Adet Oyun Çerçevesi 4 Adet Oyun Çerçeve Ayağı 38 Adet Petek - 2 Adet Çekiç 1 Adet Kale Son Kale oyunu iki kişi ile oynanan bir dikkat ve denge oyunudur. İçerisinde bulunan petekler platform ters çevrilerek yerleştirilir. Ayaklar monte edildikten sonra görselde görüldüğü üzere kale platformun tam ortasına yerleştirilir. Amaç petekleri düşürürken kaleyi ayakta tutmaktır. Sırası gelen oyuncu peteğini seçer, oyuncu seçtiği peteğe hamle yapmak zorundadır. Bu hamlede seçtiği petek dışında diğer peteklerin düşmesi kale durduğu müddetçe oyunu devam ettirir. Kaleyi düşüren oyunu kaybeder.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-5 Kişi
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Redka Son Kale Oyunu

Oyun, birçok insanın yaşamında eğlencenin temel etkinliklerinden bir tanesidir. Kutu oyunları, birçok kişinin eğlence anlayışına hitap eder. Toplu etkinliklerin vazgeçilmez aktivitesini oluşturur. Yılbaşı gibi özel günlerde sıklıkla tercih edilir. Redka son kale oyunu, farklı yaş gruplarına hitap eden eğlenceli bir aktivitedir. Bu sebeple arkadaş buluşmalarında önemli bir rol oynar. İki kişi arasında oynanan bu ürün, dönüşümlü olarak keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Dikkat ve denge gerektiren bir etkinlik olduğu için stratejik düşünerek ilerlemek gerekir. Mantık ve strateji oyunlarından hoşlanan kişiler için ideal tercihtir. Bu aktiviteyi yapabilmek için gereken her şey kutunun içinde mevcuttur. Bu sayede ayrıca bir parça satın almanızı gerektirmez. Markanın eğlenceli ürününü satın alarak arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • Mantık ve strateji geliştirme
  • Eğlenceli ve renkli parçalar
  • Özel ambalaj

Dikkat Çekici Redka Son Kale Oyunu Kuralları

Dikkat Çekici Redka Son Kale Oyunu Kuralları

Redka oyun kutusu içinde birçok parça bulunur. Oyun, bu parçalar ile oynanır. 2 kişilik bir eğlence aracı olduğu için karşılıklı olarak hamle yapılır. Oynaması son derece keyifli bir kutu aktivitesi olup tüm aşamalarında dikkat ve dengeyi korumak gelir. Toplamda her bir oyuncunun her bir hamlede sadece 5 dakikalık bir etkinlik süresi vardır. Oyuncular aynı zamanda zamana karşı da yarışır. Aktiviteye başlarken öncelikli olarak kutu içinde bulunan petekler platformda ters çevrilerek yerleştirilir. Burada amaç, aktivitenin isminden de net bir biçimde anlaşılacağı gibi petekleri düşürürken kalenin ayakta kalmasının sağlanmasıdır. Kale platformun tam ortasına yerleştirilir. Kendisine sıra gelen kişi, istediği peteği seçer. Petek seçildikten sonra oyuncunun kendisinin belirlediği peteğe hamle yapması gerekir. Kendi seçtiği peteğin düşmemesi, diğer hamle yaptığı peteğin düşmesi gerekir. Aktiviteyi, kaleyi düşüren kişi kaybeder.

Öne Çıkan Redka Son Kale Oyunu Yorumları

Öne Çıkan Redka Son Kale Oyunu Yorumları

Redka son kale oyunu yorumları arasında popüler olan ifadelerden biri, bu ürünün tam anlamı ile bir zeka oyunu olduğudur. Oyun boyunca doğru stratejiler belirlenmesi ve doğru mantıksal yaklaşımların sergilenmesi gerekir. Kısa sürede doğru hamleler yapılması, aktivitenin temel püf noktasıdır. Bu aktiviteyi yapanlar arasında, küçük çocuğu ile zevk içinde eğlendiğini ifade edenler de yer alır. Son kale; keyifli ve sıradışı bir ürün olarak öne çıkar. Ufak bir dikkat dağınıklığında stratejik olarak hızla hata yapılabilir. Her yaştan insanın sevdikleriyle eğlenceli zaman geçirebileceği bir aktivitedir. Her ortamda oynanabilir. İlerleyen yaşlarda unutkanlık endişesi yaşayanların keyifle deneyebileceği bir eğlence aracıdır. Aileler için son derece idealdir. Aynı zamanda arkadaş gruplarında turnuva yapılarak oynandığı, ürün hakkında yapılan müşteri yorumları arasında göze çarpar.

Cep Dostu Redkale Son Kale Oyunu Fiyatı

Cep Dostu Redkale Son Kale Oyunu Fiyatı

Bu oyun kutusunun içinde, gerekli malzemeler bulunur. 4 adet çerçeve ayağı, 38 adet petek, 1 adet kale, 1 adet petek çerçevesi ve 2 adet çekiç yer alır. İlgili standartlara göre üretilen ve son derece kaliteli malzemeden yapılan bir oyuncaktır. Hassas ciltlerde bile herhangi bir sorun sıkıntı yaşanmaz. Çocuklar için risk teşkil eden bir yapısı yoktur. Hatta çocukların zeka gelişimine katkı sunduğu ifade edilir Tüm bu yönleri ile ele alındığı zaman Redka son kale oyunu fiyatı son derece caziptir. Bir kere alındıktan sonra uzun yıllar kullanılır. Evde, iş yerinde veya tatilde, kutusunun içinde korunaklı bir şekilde tutulabilir. Bu ürüne Trendyol aracılığı ile dilediğiniz zaman sipariş vererek ulaşabilirsiniz. Markanın eğlenceli ürünü sayesinde arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte farklı ve eğlenceli bir etkinliğe katılabilirsiniz.