Redka Koridor Strateji Oyunu Blook The Corridor Strategy Game

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Redka Koridor Strateji Oyunu Blook The Corridor Strategy Game

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HR PAK Satıcı Ünvanı: HALDUN ÖLÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1009661575000001 Vergi Kimlik Numarası: 6540409650
    Bu ürün HR PAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koridor Oyunu, Zeka, Mantık ve Strateji Oyunu,
  • Redka Koridor oyunu, çocukların mantık yürütme ve stratejik düşünmesini sağlayan bir masa oyundur. Trunuvaları yapılmaktadır. Yetişkinlere de hitap eden bu oyunun en gizemli yönü rakibinize engel koyarken kendi piyonunuzun yolunu uzatmamaktır. Uluslararası birçok ödül sahibi olan bu oyunda amaç rakibin hareket eden piyonunu engellemeye çalışırken kendi piyonunuzu rakipten önce karşı tarafa geçirmektir. Orijinal ismi Quoridor olan bu oyunu Türkçesiyle Koridor Oyunu olarak tercüme edebiliriz.
  • OYUN NASIL OYNANIR ?
  • Paket içinde 81 kareye bölünmüş bir oyun tahtası ve 2 adet oyun taşı bulunmaktadır. Oyunun amacı oyuncuların sahip olduğu piyonu karşı tarafa ilk olarak geçirmektir. Her iki tarafta sahip olduğu engel tahtalarını ilerleyen piyonun önüne değişik şekillerde koyarak engellemeler yapabilir, piyonun yolunu farklı yönlere doğru değiştirebilir. Oyunun ismi de bu engel tahtalarının oluşturduğu koridorlardan gelmektedir. Oyuncunun piyonu oluşan bu koridorlar içinde yol almak zorundadır. Oyunun başında her oyuncunun 10 adet engel tahtası oyun platformunun en arka sırasına dizilir. Her oyuncu sırası geldiğinde taşıyla bir hamle yapmayı ve bir engel koymayı seçer. Oyuncunun sahip olduğu engeller bitmişse mecburen taşıyla bir hamle yapar. Engel koymadaki amaç, oyuncunun ya kendi ilerlemesini kolaylaştırmak, ya da rakibinin yolunu uzatmaktır. Oyun içinde her zaman rakibe en az bir geçiş karesi bırakacak şekilde engel tahtalarını oyun platformu üzerine yerleştirmek gerekir. Rakip oyuncunun taşını tamamen hareketini kısıtlayacak şekilde engelleme yapılamaz. Oyuncuların taşları engellerin üzerinden atlayamazlar, engellerin çevresinden dolaşmak zorundadırlar. Oyun platformu üzerindeki en son çizgideki 9 kareden herhangi birine ilk ulaşan oyuncu oyunu kazanır. Ürün İçeriği: 81 kareye bölünmüş bir oyun platformu 20 adet engel ve 4 adet oyun taşı Kazanımlar: Strateji geliştirme, mantık yürütme, konsantrasyon.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
Geri Bildirim Ver