Redka/KumToys Redka Dedektif Plus

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Redka/KumToys Redka Dedektif Plus

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ArenaStore Satıcı Ünvanı: GND SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396109499300001 Vergi Kimlik Numarası: 3961094993
    Bu ürün ArenaStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Redka Dedektif Plus

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-3 Kişi
  • Yaş 3 - 4 Yaş
Geri Bildirim Ver

Redka Dedektif Plus

Ebeveynler ve öğretmenler tarafından ilgiyle karşılanan Redka Dedektif Plus, çocukların eğlenerek öğrenmelerine olanak tanır. Kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilen oyun, düşme ya da çarpma gibi durumlarda zedelenmelere karşı dayanıklıdır. O nedenle parçaları kaybedilmediği sürece uzun süreli olarak kullanılabilir. Küçük yaşlardan itibaren hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun olan oyun, zeka gelişimi için destekleyicidir. Genellikle ebeveynler okula başlamamış çocuklarının dikkatlerini geliştirmek için Redka Dedektif’ten yardım alır. Üzerinde çeşitli sebze, meyve, sayı ve hayvan figürleri bulunduğu için dikkat dağınıklığı yaşayan bireyler için oldukça uygundur. Oyunu satın alarak ailecek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Renk pigmentasyonları kuvvetli olduğundan farklı şekiller kolaylıkla ayırt edilebilir. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim gibi kurumlarda da eğitimciler tarafından sıklıkla tercih edilir.

  • Dikkat geliştirici
  • Hafıza kuvvetlendirmede etkili
  • Yetişkinler ve çocuklar için uygun

Redka Dedektif Plus’ın Zeka Gelişimine Etkileri

Redka Dedektif Plus’ın Zeka Gelişimine Etkileri

Çocukların zeka gelişiminin desteklenmesi eğitim hayatında başarılı olması için önemli bir noktadır. Bu bağlamda bilinçli hareket eden ebeveynler çocuklarının eğlenerek öğrenmesi için Redka Dedektif oyununu tercih eder. Okul öncesi eğitime başlanmadan önce çocuğun arkadaşlarıyla etkili iletişim kurabilmesi için grup oyunları oynaması önem taşır. Bu bağlamda Dedektif Plus çocuğun grup çalışmasını başarılı bir şekilde sürdürmesine yardımcı olur. Farklı renklerde ve şekillerde figürler bulunur. Bu figürleri kartla eşleştirerek oyunda başarılı olmaya çalışan çocuklar aynı zamanda görsel hafızasını kuvvetlendirir. Üstelik bu durum ezber yapma gücünü de artırır. Hafızası kuvvetlenen çocuklar ilerleyen dönemlerde özellikle sözel alandaki derslerde daha başarılı bir şekilde yol katedebilir. Üstelik farklı hayvan türlerini tanımada ve sayıları ayırt etmede yardımcı olur. Eğlenerek öğrenme yöntemiyle öğrenme kalıcı bir şekilde gerçekleştiğinden çocuklar ve yetişkinler tarafından beğeniyle karşılanır.

Redka Dedektif Plus Nasıl Oynanır?

Redka Dedektif Plus Nasıl Oynanır?

Dedektif Plus oyunu hem yetişkinlerin hem de küçüklerin oynaması için uygun şekilde tasarlanır. Parçalar halinde kutuya yerleştirilen kartları birleştirerek Redka Dedektif Plus zeka oyununu hazır hale getirebilirsiniz. Ön ve arka yüz olmak üzere iki farklı oyun seçeneği bulunur. Kutunun içinden çıkacak olan üç farklı kart grubu vardır. Bu kartlardan ikisi onar puana sahipken diğer kart grubu yirmi puanlıktır. Dikkat geliştirmede etkili olan Redka Dedektif Plus oyununda kendinizi geliştirerek zorluk derecesi artırılan bölüme geçiş yapabilirsiniz. Kutunun içinden çıkacak bir adet zil bulunur. Bu zil dairenin orta kısmına yerleştirilir ve gruplara kart gösterilir. Önce bulan grup zile basarak şekillerin yerini gösterir ve doğru olması halinde karttaki puan kadar puan kazanır. Oyun sonunda en fazla puanı alan grup galip gelir.

Redka Dedektif Plus Fiyatları

Redka Dedektif Plus Fiyatları

Redka Dedektif Plus fiyatı her bütçeye uygun olarak belirlenir. İsteyen herkesin oyuna kolaylıkla erişebilmesi için her bütçeye hitap eden fiyatıyla müşterilerin beğenisini kazanır ve zeka gelişimi için oldukça etkilidir. Küçüklerin gelişiminin desteklenmesi için tercih edilir ve yetişkinler tarafından da oynanır. Çocuklarınızla ya da arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için Redka Dedektif Plus zeka oyunu eğlenceli görsel hafıza oyununu tercih edebilirsiniz. Yeşil daireye alınan kısım kolay düzeydir ve genellikle küçüklerin zorlanmadan oynayabilmesi için kullanılır. Kırmızı daireyle çevrili alansa onunun zor olan kısmıdır. Genellikle yetişkinler tarafından bu yüzey kullanılır ve küçüklerin oyunla birlikte kendini geliştirmesi için oldukça etkilidir. Redka Dedektif Plus hız, refleks, dikkat ve zeka oyunu olarak da bilinen bir oyun çeşididir. Trendyol’dan ürünü inceleyerek kampanya ve indirimlerden yararlanıp uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.