Redka/KumToys Kodlama Algoritma Ve Dikkat Geliştirme Aktiviteleri

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Redka/KumToys Kodlama Algoritma Ve Dikkat Geliştirme Aktiviteleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3TGRUP Satıcı Ünvanı: KOÇAK GRUP TİCARET BİLİŞİM TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0572056538600001 Vergi Kimlik Numarası: 5720565386
    Bu ürün 3TGRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutu içeriği : 150 adet plastik boncuk , boncuk yerleştirme zemini
  • Çocukların hayal gücünü, el becerisini, özgüvenini, renk kavramını ve kol ve parmak kaslarını geliştirir. Çocuklara sosyal aktivitede birliktelik sağlayarak arkadaşlarıyla daha verimli ilişki kurmasına yardımcı olur. Teknolojik ürünlerin ilk aşaması olarak sayılan ve ilerde kullanılacak olan komutların mantığının kavranması açısından yönergelerin ve konumların anlaşılması önemlidir.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Redka/KumToys Kodlama Algoritma ve Dikkat Geliştirme Aktiviteleri

Farklı modellerde üretilmiş kodlama algoritma ve dikkat geliştirme aktiviteleri çocukların pek çok farklı becerisinin geliştirilmesi amacıyla üretilmiştir. Çocuklarının hayal gücünü bolca kullanarak geliştirilebileceği bu eğitici aktiviteler, ilerleyen yaşları için de çocukların gelişimini desteklemektedir. Rengarenk içeriği sayesinde eğlenirken öğreten bu aktiviteler, renk kavramını çocuklara en doğru ve en eğlenceli şekilde anlatmak amacıyla piyasaya sunulmuştur. Aynı zamanda belirli bir yaş grubu için çok önemli olan özgüvenin oluşması için temellerin atılmasında da çocuklara çok büyük katkı sağlamaktadır.

 
  • Çocukların sosyal aktivitelerde kendilerini daha rahat hissetmesine yardımcı olur.
  • Çocukların arkadaşlarıyla kurduğu ilişkilerini de olumlu yönde etkilemektedir.
  • Kumtoys kodlama algoritma ve dikkat geliştirme aktiviteleri yorum ve değerlendirmeleri de yüksek oranda olumludur ve kullanıcılar bu aktivitelerin faydalarından sıkça söz etmektedir.

Kumtoys Kodlama Aktiviteleri Özellikleri

Kumtoys Kodlama Aktiviteleri Özellikleri

Kodlama algoritma ve dikkat geliştirme aktiviteleri, 3 yaş ve üzerindeki çocuklar için hazırlanmıştır. Üretilme amacı bbu yaş grubunun pek çok farklı alanda ilk adımları atabilmesidir. Günümüzde çok önemli bir yere sahip olan yazılım dilinin, en yalın halini çocuklara anlatabilmek amacıyla boncuklar kullanılmış ve böylelikle bir temel atılması amaçlanmıştır. Türkiye’de bu alanda uzman kadrosuyla karışımız çıkan Kumtoys, yeni nesil oyuncaklarla beraber çocukların ilk gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Zihinsel ve bedensel gelişimlerinin yanı sıra çocuklarda problem çözme gibi pek çok farklı konuda yardımcı olur. Çocuklar kodlama bilgilerini mantığa oturttururken eğlenerek öğrenme deneyimini yaşarlar. Kumtoys kodlama algoritma ve dikkat geliştirme aktiviteleri özelliklerini ve kullanıcılar tarafından detaylı değerlendirmelerine sayfanın alt bölümünde yer alan değerlendirmeler bölümünden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

 

Kumtoys Kodlama Aktiviteleri Kullanımı

Kumtoys Kodlama Aktiviteleri Kullanımı

Kendine özgü tasarımıyla 3 yaş ve üzerindeki çocuklar için tasarım dilinin temelini öğrenmekten el becerilerini geliştirmeye kadar pek çok farklı konuda yardımcı olan Kumtoys kodlama algoritma ve dikkat geliştirme aktiviteleri kutusundan 140 tane renkli ve takıp çıkarılabilen kodlama boncuğu çıkmaktadır. Kodlama boncukları için gerekli 1 adet boncuk yerleştirme zemini ve 11 farklı modeli içerisinde bulunduran bir kodlama kitapçığı ile ürünün içeriği tamamlanmaktadır. Çocukların bu ürünle kolayca oynamaya başlayabilirler. İlk olarak içerisindeki farklı modellerden bir kodlama modeli seçilmektedir. Daha sonra dikkatlice bu modeldeki kodlar takip edilir. Bu noktada çocukların becerilerini geliştiren tüm özellikler işin içerisine girer ve modeldeki kodlara uygun olarak zeminin üzerinde boncuklar takılarak kodlama tamamlanır. Bu her açıdan çocukları geliştirmek için tasarlanmış ürünün fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer almaktadır. İnceledikten sonra kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

 

Kumtoys Kodlama Aktiviteleri Fiyatı

Kumtoys Kodlama Aktiviteleri Fiyatı

Günümüzde teknolojinin yerinin ne kadar önemli olduğu düşünüldüğünde çocuklar da artık teknolojik aletlerin hatta direkt teknolojisinin içerisinde bir hayata başlamaktadır. Kumtoys kodlama algoritma ve dikkat geliştirme aktiviteleri kumtoys bu açıdan 3 yaş ve üzeri çocuklar için çok faydalı olmaktadır. Çocukların mantıksal düşünme ve eleştirel düşünme yeteneklerinin gelişimine katkıda bulunur. Renkli yapısı sayesinde çocukların şekilleri algılama yeteneğini kuvvetlendirir. Aynı zamanda tasarım odaklı düşünmenin temellerini de atmış olurlar. Tüm bunların yanı sıra çocukların göz koordinasyonunu geliştirmesine de olanak sağlamaktadır. Tüm faydaların kullanıcıları tarafından değerlendirilmesine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Kumtoys kodlama algoritma ve dikkat geliştirme aktiviteleri fiyat bilgisini öğrenebilir, tek bir tık ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.