1
Enerji İçeceği kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Red Bull Redbull Enerji Içeceği 24 X 250 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
989,90 TL729,90 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
729,55 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
739,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Red Bull Redbull Enerji Içeceği 24 X 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetSanal Satıcı Ünvanı: İBRAHİM AYDİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1120060698
    Bu ürün JetSanal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Redbull Enerji İçeceği 24 x 250 ML

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 250 ml
  • Paket İçeriği 24'lü
Geri Bildirim Ver

Red Bull Enerji İçeceği ile Hayat Daha Hareketli

Günlük rutinleri her daim yerine getirmek kolay değildir. İnsan psikolojisi fiziksel durumu ile oldukça bağlantılıdır. Kimi günlerde sabah uyanmak oldukça zor olabilir. Bu tip durumlarda farklı çözümler üretmeye yönelmek doğru bir adım olabilir. Örneğin gün içerisinde sabah erken kalkmak yeterli değildir. Doğru verimi alabilmek için aynı zamanda zihinsel uyanma süreçlerini de tamamlamak gerekir. Bu anlamda kafein bazlı içeceklerden yardım almak oldukça sık rastlanan bir durumdur. Bunun yanı sıra fiziksel olarak de enerji verebilecek içecek takviyeleri de gerekli yardımı sağlayabilmektedir. Özellikle bitkilerde doğal olarak da bulunabilen kafein ile vücudun ihtiyacı olan enerjiyi elde etmek mümkündür. Özellikle bu bitkilerden elde edilen Red Bull enerji içeceği 250 ml ile kafeine kolay erişim sağlamak mümkündür. Yalnızca kafein değil, içerisinde ek olarak enerji veren şeker, taurin ve B grubu vitaminler de yer almaktadır.

  • Enerji Veren
  • Lezzetli Tat
  • B Grubu Vitaminleriyle Dolu

Red Bull Enerji İçeceği Özellikleri

Red Bull Enerji İçeceği Özellikleri

İş, ev ve sosyal yaşam arasında mekik dokuyanlar için enerjiyi doğru kullanmak ve sürekliliğini sağlamak oldukça zordur. Enerjiyi iyi kullanmak gün içerisinde veriminizi arttırarak genel işlere koşuştururken vücudunuza da adil davranmayı gerektirmektedir. Bu anlamda her zaman bu düsturu doğru uygulamak imkansız hale gelebilir. Bu noktada Red Bull 24’lü fiyat ve içerik açısından verimlilik sağlayacaktır. Hızlı ve tüketim ömrü daha uzun bir biçimde kullanıma açıktır. Enerji düşüşlerinde vücuda ihtiyacı olan kaloriyi yani yakılması istenen enerjiyi geri kazandırmayı amaçlar. Bu noktada Red Bull enerji içeceği 250 ml (24 adet) gün içerisinde kompakt enerji depoları gibi görülebilir. Böylece gerekli miktarda tüketilerek uygun bir kullanım ritmi oluşturulabilir. İhtiyaç duyulan enerjiyi geri kazandırırken doğal bitkilerden üretilen yapısı ile rutinlerin dışına çıkarken yoğun tempolarda sizleri ayakta tutmaya yardımcı olur.

Red Bull Enerji İçeceği Kullanımı

Red Bull Enerji İçeceği Kullanımı

Enerji üretimi vücut içerisinde farklı şekillerde gelişim göstermektedir. Farklı kaynaklar kullanılarak elde edilen enerji hareket sistemlerini aktive etmeyi sağlamaktadır. Bu anlamda günlük rutinleri ya da rutin dışı aktiviteleri sağlamak için enerji gereklidir. Kimi zamanlarda ise vücudun enerji depoları ya da enerji üretimi yeterli gelmediğinde dışarıdan takviye almak gerekmektedir. Tam da bu noktada Red Bull enerji içeceği, 250 ml (24'lü paket, 24x250 ml) içeriği gereğince bitkisel yöntemler ile gerekli enerjiyi kafein sayesinde vücuda verebilme özelliğine sahiptir. Tam da bu sebeple ayakta kalmanın zor olduğu anlar için iyi bir kurtarıcı olabilir. Bir bakıma Red Bull enerji içeceği, 250 ml (24'lü paket, 24x250 ml) ile tek bir kutuda olmamasına bağlı olarak uzun ömürlü bir kullanımla enerji ihtiyaç anlarında gerekli Red Bull içeceğini almanız kolaylaşabilmektedir.

Red Bull Enerji İçeceği Fiyatları

Red Bull Enerji İçeceği Fiyatları

Red Bull enerji içeceğinin dünya sahnesine çıkışı pek çok içeceğe göre daha yakın zamanlarda gerçekleşmiştir. 80’li yıllarda ortaya çıkan enerji içeceği temelde zihin canlanması ve buna bağlı olarak bedenin de canlanmasına işaret eder. Nitekim canlanma, zihinde ya da bedende tek başına çok da işlevli olmayacaktır. Bu anlamda Red Bull enerji içeceği, 250 ml (24'lü paket, 24x250 ml) yorumları ile kullanıcıların yaşadıkları deneyimlere de bakıldığında bir bütün olarak enerji artışı ve uyanıştan bahsetmek mümkün görünmektedir. Nitekim bedensel enerjiyi tüketerek zihni açma yöntemlerine bakıldığında Red Bull enerji içeceği, 250 ml (24'lü paket, 24x250 ml) fiyatı baz alınırsa oldukça kullanışlı ve ekonomik olabilecek bir alternatifi oluşturur. Hem zihni hem vücudu enfes bir aroma harmanı ile canlandırmak da mümkündür. İçeriğini oluşturan öğeler ile içmesi oldukça keyifli bir enerji deposu olarak düşünmek mümkündür. Trendyol'da yer alan bu ürünü 0007419_KL ürün kodu ile inceleyerek sipariş verebilirsiniz.