Rebul Dark Spice Kolonya Cam Şişe 270 ml

229 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
10 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
169,99 TL
Kurumsal Fatura
150,93 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL179,99 TL
Kurumsal Fatura
163,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rebul Dark Spice Kolonya Cam Şişe 270 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rebul Dark Spice Kolonya Cam Şişe 270 ml ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Hikayemiz, Asya’ın egzotik baharatlarının Rebul Kolonyası ile buluşmasıyla başlar. Bu uyumlu buluşmanın sonucunda nesiller boyu beğeni ile kullanılan ve bir klasik haline gelen Rebul Dark Spice Kolonyası ortaya çıkar. Modern çekici erkeğin kolonyası Rebul Dark Spice, ilk anda taze limon ferahlığı verirken enerji verici karabiber ve keskin anason kokusuyla duygularınızı uyandırır. Orta notalarında ise, Hindistan’ın güneyinden gelen kakulenin sıcaklığı ve Akdeniz’le özdeşleşen sardunyanın yumuşak dokunuşu teninizi sarar. Odunsu tonlara sahip bu özel kokuyla tanıştıktan sonra vazgeçilmez bir bağ kurarsınız. Böylece Rebul Dark Spice nesilden nesile geçen vazgeçilmez bir tutkuya dönüşürken, aynı zamanda hiç bitmeyen ve dilden dile dolaşan bir hikayenin kahramanı olur... ÜRETİCİ FİRMA: REBUL KOZMETİK SAN.TİC.A.Ş.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 ml
  • Çeşit Likit
  • Ek Özellik Parfümlü
Geri Bildirim Ver

Rebul Kolonya Dark Spice 270 cc 8691226606156

Rebul ürünleri ile farklı seçenekleri birlikte yaşayabilmesi için son derece renkli bir koku grafiğinin olması gerekir. Rebul kolonya dark spice ile erkeklere özel bir koku tasarlamıştır. Genel olarak odunsu kokular olarak değerlendirilen ve son derece beğenileri toparlayan ürünler olarak da tercihleri süsleyen en kıymetli ürünler olarak değerlendirilmektedir. Rebul kolonya dark spıce 270 cc ile kişilerin tercihlerine uygun tasarımları planlayan ve son derece başarılı ürünler olarak kabul gören tüm kolonyalar her noktada kişilerin tercihlerine yönelik olarak tasarlanmaktadır. Rebul ürünleri günden güne kişilerin tercihlerine ve taleplerine cevap vermektedir. Bu nedenle birçok koku tasarımı da kullanıcıları tarafından parfüm yerine kullanıldığı bilinmektedir. Rebul, kolonya sektörde yeni bir bakış kazandırmaktadır.

  • Parfüm Ayrıcalıkları
  • Herkes İçin Farklı
  • Her Noktada Farklı

Erkek Kokularında Devrim Rebul Kolonya Dark Spıce 270 Cc 8691226606156

Erkek Kokularında Devrim Rebul Kolonya Dark Spıce 270 Cc 8691226606156

İçeriğinde tarçın – karanfil gibi baskın aromaların birleşimleri bulunan kokuların kişilerin tercih edebilecekleri ürünler oldukları belirtilmektedir. Rebul kolonya dark spıce 270 cc yorumları kullanıcıları tarafından beğenilerek yapılmaktadır. Bitkileri kolonya içeriklerinde mükemmel bir şekilde kullanan marka hoş kokulu kolonya üretimleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başarmaktadır. Kolonya tercihleri arasında bir seçim unsuru olan ve sürekli olarak beğenilen bir ürün haline gelen Rebul parfümlü kolonyaları hemen her noktada kişilerin tercihlerine yön vermektedir. Rebul kolonya dark spıce 270 cc içeriği tüm kitlelere hitap eder. İçeriğindeki özler hoş kokusu ile beraber ferahlık hisside uyandırır. Sizler de gün içinde hoş bir koku istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kolonya kültürüne yeni bir boyut kazandıran Rebul, farklı koku seçenekleriyle kullanıcılarıyla buluşmaktadır.

Rebul Kolonya Dark Spıce 270 Cc 8691226606156 ile Parfüm Etkili Kolonyalar

Rebul Kolonya Dark Spıce 270 Cc 8691226606156 ile Parfüm Etkili Kolonyalar

Genellikle satış oranları son derece yüksek olan Rebul kolonyaları birçok çeşit ürünü ile kendi satış rekorlarını tekrarlayan süreler ile kırmaktadır. Rebul kolonya dark spıce 270 cc kullanımı her noktada kişilerin tercihlerinin bir parçası olan ve son derece beğenilen ürünler kapsamında değerlendirilir. Bu nedenle kullanıcıları için bir seçim olarak kabul edilen bu ürünlerin Rebul kolonya dark spıce 270 cc kullananlar içinde faydaları oldukça fazladır. Rebul ürünleri genellikle, birçok çeşit ile tercihlere sunulur. Bu çeşitlerin içinde kişi kendi tarzına en yakın olanı belirlemektedir. Son derece yaygın bir ürün olan Dark spice, misket limon ya da bahar içerikli kolonya ile kişilerin tercihleri ve ürün kapasitelerine göre değerlendirilmektedir. Sizler de kendi zevkinize uygun olan ürünü belirleyebilir, stilinize kokunuz ile bütünleştirebilirsiniz.

Rebul Kolonya Dark Spıce 270 Cc 8691226606156 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Rebul Kolonya Dark Spıce 270 Cc 8691226606156 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Günden güne Rebul ürünleri değer kazanmaktadır. Herkes için kolonya tercihleri arasında yer alan ve birçok çeşitli ürünleriyle beğenileri üzerinde toplayan markanın Rebul kolonya dark spıce 270 cc özellikleri genellikle baskın kokular olması sebebiyle, hoş kokuları gün boyu kullanıcıları etkisinde bırakacaktır. Adeta bir parfüm gibi de kullanılabilen Rebul ürünleri Dark spice ile erkeklerin gözde ürünü olurken, Sümbül ile de kadınlar arasındaki fan oranını arttırmış durumdadır. Rebul kolonya dark spıce 270 cc içeriği kişisel parfümler ile karışabilecek kadar baskın ve nitelikli kokulardır. Bu nedenle sıklıkla tercih edilen ve satış oranları oldukça yüksek olan ürünlerdir. Rebul kolonya çeşitlerinde birçok detayı göz önünde bulundurmaktadır. Sırf bu nedenle de kişilerin ferahlamak için kullandıkları kolonyalara farklı bir bakış açısı ya da farklı bir form sunacaktır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.