Rebul Jasmine - Yasemin Kokulu Kolonya 270 ml (CAM ŞİŞE)

155,44 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
125 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL176 TL
450 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rebul Jasmine - Yasemin Kokulu Kolonya 270 ml (CAM ŞİŞE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rebul Cosmetic Satıcı Ünvanı: PAROT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0722073661900001 Vergi Kimlik Numarası: 7220736619
    Bu ürün Rebul Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rebul Jasmine - Yasemin Kokulu Kolonya 270 Ml (Cam Şişe)
Geri Bildirim Ver

Rebul Jasmine Kolonya 270 ml ile Ferahlatıcı Etki

Kolonya hemen hemen her evde bulunabilen ve mikrop öldürücü özelliklere sahip güzel kokulu hijyen ürünleri arasında yer alır. Ceket ve pantolon ceplerinde de kolaylıkla taşınabilen kolonya hemen her zaman çantalarda da bulunur. Özellikle bayramlar gibi özel günlerde çikolatanın yanında ayrılmaz bir parça olan kolonyalar temizleyici hijyen özelliklerinin yanında ferahlatıcıdır ve kullanıldığında cildinizde hoş bir esinti hissetmenize yardım eder. Son dönemlerde sayıları artan çiçek esanslı kolonyalar da oldukça popüler hale geldi. Rebul Jasmine Kolonya, yasemin, kırmızı elma, tatlı şeftali ve sulu armut kokusundan meydana gelen muhteşem karışımıyla kullandığınız andan itibaren uzun süreli ferahlık hissi verir. Rebul Jasmine Kolonya yorumları kullanıcıların bu muhteşem çiçek kokusunu çok sevdiğini ve üründen oldukça memnun kaldıklarını gösterir. Siz de Rebul Jasmine Yasemin Kolonyası’nın ferah kokusuyla yasemin çiçeğinin tazeliğiyle güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Yasemin Kolonyası
  • Ferahlatıcı Etki
  • Çiçek Esanslı Kolonya

Rebul Jasmine Kolonya ile Yasemin Kokusu Yanınızda

Rebul Jasmine Kolonya ile Yasemin Kokusu Yanınızda

Kolonya, etil alkol ve esans içeriklerinin bir araya getirilmesiyle üretilen bir üründür. Güzel kokusu ve ferahlatıcı etki ile herkes tarafından tercih edilen bir üründür. Kolonyalar içerisindeki etil alkol ürünün ana maddesidir, esans bazlı sıvılar da kolonyaya güzel kokusunu veren unsurdur. Rebul Jasmine Kolonya 270 ml içerisinde Aqua, Parfum, Alchohol Denat, D-Limonene, Hydroxycitronellal, Benzyl Salictlate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Citral, Linnalool bulunur. Rebul Jasmine Kolonya’nın bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Ferahlatıcı ve serinletici etkilere sahip kolonyanızı temizlik ve hijyen alanlarında da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. En yaygın kullanılan kolonya çeşidi limon kolonyası olsa da son dönemlerde çiçek esanslı kolonya çeşitleri kullanıcılar tarafından daha fazla tercih edilmeye başlandı. Rebul Jasmine Kolonya Yasemin Kolonyası kullananlar oldukça memnun kaldıklarını ve çiçek kokusundan gelen ferah esansla serinlik hissi yaşadıklarını belirtir.

Rebul Jasmine Kolonya’nın Ferahlığı Havanızı Değiştirir

Rebul Jasmine Kolonya’nın Ferahlığı Havanızı Değiştirir

İlk defa 1970 senesinde İtalya’da üretimine başlanan kolonya Paolo Feminis tarafından üretilmiştir. İnsanlar tarafından beğenilen ve kullanım alanı yaygınlaşmaya başlayan kolonya zamanla dünyanın hemen her yerinde üretilmeye başlanmıştır. Yasemin kolonyası çiçek kokuları sevenler için ideal ürünler arasında. Rebul Jasmine Kolonya kullananlar tarafından beğenilen ve tercih edilen bir üründür. Yasemin çiçeği narin yapısı ve güzel kokusuyla saflığı simgeler. Rebul Jasmine Kolonya 270 ml 8691226604626 kullandığınızda cildinizde serin bir etki bırakır. Yasemin çiçeğinin ferahlık hissi veren kokusunu içeren Rebul Jasmine Kolonya 270 ml boyutlu şişesi içerisinde sizler için üretildi. Yasemin çiçeği kokusunun stres, gerginlik ve huzursuzluk gibi sizi rahatsız eden hisler üzerinde azaltıcı etkilere sahip olduğu bilinir. Rebul Jasmine yasemin çiçeği kolonyası sayesinde eviniz, ofisiniz veya bulunduğunuz herhangi bir ortamın havasını değiştirebilir, yasemin kokusuyla bahar havasını evinize getirebilirsiniz.

Şık Şişesiyle Rebul Jasmine Kolonya

Şık Şişesiyle Rebul Jasmine Kolonya

Rebul Jasmine Kolonya yorumları kullanıcıların yasemin kokulu bu esansı çok sevdiğini ve sevdiklerine de tavsiye ettiklerini gösterir. Kolonyaya Jasmine adını da veren yasemin çiçeği kokusunun yanında elma, armut ve şeftali meyvelerinin canlandırıcı kokuları da kolonyanın içeriğinde yer alır. Aynı zamanda daha az oranlarda misk, sedir ağacı ve sandal ağacı esansları da kolonya içeriğinde yer alır. Çiçeksi kokusuyla ferah bir his sağlayan Rebul Jasmine Yasemin Kokulu Kolonya el ve yüzünüzde kullanıma uygun bir üründür. Rebul Jasmine Kolonya alkol oranı cildinize zarar vermeyecek seviyede az miktardadır ancak alerjik bir reaksiyon görmeniz halinde doktorunuza danışmanız iyi olur. Rebul Jasmine Kolonya fiyat olarak da kalitesi ve kokusu gibi sizi memnun eder. Rebul Jasmine Kolonya, ferahlatıcı hissi ve hoş kokusuyla yeni favoriniz olabilir. Siz de Rebul Jasmine Kolonya ile sevdiklerinizin hafızasında hoş bir kokuyla hatırlanabilir ve bu güzel kokunun ferahlığını yaşayabilirsiniz. Rebul Jasmine Kolonya 270 ml satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.