Rebul Ice Kolonya 100 ml (CAM ŞİŞE) Spreyli

155 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  155 TL
%5 indirim
3 x  147,25 TL
441,75 TL
%7 indirim
6 x  144,15 TL
864,90 TL
%10 indirim
10 x  139,50 TL
1.395 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
10 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
84,90 TL
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
99,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Rebul Ice Kolonya 100 ml (CAM ŞİŞE) Spreyli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rebul Ice Kolonya 100 Ml (Cam Şişe) Spreyli
Geri Bildirim Ver

Rebul Ice Kolonya Refreshing Eau De Cologne Sprey 100 ml 80 Derece

Rebul Ice 100 ml 80 derece kolonya, ferahlatıcı kokuya sahip olan, ellerinizi ve cildinizi temizlemek için kullanabileceğiniz bir kolonya çeşididir. Alkol bazlı bir ürün olduğu için bakteri ve virüslerin yayılmasını engelleyerek hijyenik kullanım sağlar. Ayrıca sıcak havalarda ve terlemelerde de ferahlık hissi verir.

 
  • Ferahlatıcı koku
  • 100 ml
  • Hijyenik kullanım

Rebul Ice 80 Derece 100 ml Kolonya Özellikleri

Rebul Ice 80 Derece 100 ml Kolonya Özellikleri

Kolonya, el ve cilt yüzeyindeki bakteri ve virüsleri öldürerek hijyen sağlar. Bunun yanı sıra kolonya, ter kokusunu önleyen ve hoş bir koku sağlayan doğal bir deodorant olarak kullanılabilir. Özellikle seyahat ederken ve yemek yedikten sonra ellerinizi temizlemek için kullanabileceğiniz kolonya alternatifleri arasında Rebul Ice 100 ml. 80 derece kolonya ön plana çıkar. Alkol bazlı bir ürün olduğu için bakteri ve virüslerin yayılmasını engelleyerek hijyen sağlar. Ayrıca sıcak havalarda ve terlemelerde de ferahlık hissi verir. Bu kolonya sadece eller için değil ayrıca ciltteki bakterileri öldürmek için de kullanılabilir. Bunun için bir pamuklu ped üzerine birkaç damla kolonya dökerek cildinizi temizleyebilirsiniz. Rebul Ice avantajlarından biri de pratik ve taşınabilir olmasıdır. Kompakt boyutu ile kolayca çantada veya ceplerinizde taşıyabilirsiniz. Böylece seyahatlerde veya gün boyunca dışarıda olduğunuzda hijyenik kalmanızı sağlar. Ferahlatıcı kokusu ve etkili hijyen sağlayan özellikleriyle günlük yaşamda kullanabileceğiniz pratik bir üründür. Ellerinizin ve cildinizin temizliğini korumak için güvenle kullanabilirsiniz.

 

Rebul Ice 80 Derece 100 ml Kolonya Yorumları

Rebul Ice 80 Derece 100 ml Kolonya Yorumları

Son dönemlerde kolonyalar, içeriğinde bulunan alkol sebebiyle temizlik amacıyla sıklıkla tercih edilebilir. Günlük hayatta pek çok amaç için kullanılan kolonyaların birçok farklı çeşidi bulunabilir. Kullanıcıların severek kullanmakta olduğu kolonyalar arasında yer alan Rebul Ice kolonya, hoş kokusuyla birçok farklı işlevde tercih edilebilir. Sağlık ve hijyen açısından oldukça faydalı bir ürün olan Rebul Ice kolonyanın hijyenik bir ortam sağlamak, sineklerden korunmak, ter kokusunu önlemek ve ferahlık hissi vermek gibi farklı kullanım alanları vardır. Günlük yaşamda kolayca kullanılabilen bu kolonya, hijyenik ve temiz bir yaşam için önemli bir araçtır. 8691226604688 kodlu Rebul Ice kolonyanın avantajlarından biri, pratik ve taşınabilir olmasıdır. Küçük boyutu sayesinde kolayca çantada veya cebinizde taşıyabilirsiniz. Böylece seyahatlerde veya gün boyunca dışarıda olduğunuzda hijyenik kalmanızı sağlar. Bu kolonyanın öne çıkan diğer bir özelliği ise ferahlatıcı kokusuyla sizi rahatlatmasıdır. İçeriğindeki mentol, limon ve lavanta yağı gibi doğal özler sayesinde sizi tazelenmiş ve canlı hissettirir.

 

Rebul Ice 80 Derece 100 ml Kolonya Fiyatı

Rebul Ice 80 Derece 100 ml Kolonya Fiyatı

Eller, günlük yaşantıda en sık kullanılan organlardandır. Aynı zamanda mikropların da en kolay yayıldığı yerlerden biridir. Bu nedenle elleri düzenli olarak temizlemek ve dezenfekte etmek büyük önem taşır. İşte bu noktada Rebul Ice kolonya devreye girer. Rebul Ice 100 ml 80 derece kolonya, ellerinizi etkili bir şekilde temizleyerek dezenfekte eder. İçeriğinde yer alan %80 oranındaki alkol sayesinde mikropların ve virüslerin yayılmasını önleyerek ellerinizi hijyenik hale getirir. Aynı zamanda ferahlatıcı ve hoş bir kokuya sahip olduğu için de kullanım sonrasında ellerinizde güzel bir koku kalır. Rebul Ice kolonyanın en büyük avantajlarından biriyse portatif olmasıdır. Boyutu sayesinde rahatlıkla taşıyabileceğiniz gibi iş yerinizde veya evinizde de kullanabilirsiniz. Bu sayede ellerinizin hijyenini koruyabilirsiniz. Sizler de Trendyol’dan Rebul Ice 100 ml. 80 derece kolonya fiyatı ve detaylarını öğrenebilirsiniz. Rebul Ice 100 ml. 80 derece kolonya yorumları ve değerlendirmeleri kısmından fikir edinebilir ve dilerseniz ürünü kolayca satın alabilirsiniz.