Realx Ovmalı Masaj Aleti Yastığı Ayakbel Boyun Sırt Cihazı Minder

479,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Realx Ovmalı Masaj Aleti Yastığı Ayakbel Boyun Sırt Cihazı Minder

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Realx Satıcı Ünvanı: REALX BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734198907500001 Vergi Kimlik Numarası: 7341989075
    Bu ürün Realx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç ve Ev Masaj Aleti Hem 220v hemde araçta 12 volt ile çalışır. Hem ev adaptörü hemde araç çakmaklık kablosuyla gönderilecektir. Özellikler: 4 adet yumuşak, esnek masaj toplarıIsıtma fonksiyonu yastık pozitif hareketli olduğundaTercih olarak baş saat yönünde veya saat yönünün tersine yönlendirilmiş olabilirDahili aşırı ısınma önleme mekanizmasıTaşınabilir ve kullanımı kolay12V DC SAA Onaylı güç kaynağı ev ya da araba da güvenli hale getirirOtomatik zamanlayıcı: her döngüden sonra otomatik olarak kapanıyor (15 dakika)Yoğurma ve kıstırma kombinasyonuOtomatik transfer Saat yönünde ve Saat yönünün tersine (1 dakika)Kullanımı kolayHiçbir montaj gereklidir Özellikler: Renk: KahverengiMalzeme: PU Deri + MeshAC adaptörü: AC 100-240V, 50-60Hz (giriş), DC 12V 2A (çıkış)DC Giriş Gerilimi: 12VAC Giriş Akımı: 1.5-2.0APuanlama Gücü: 20WMasaj Türü: Termoterapi, Manyetik TerapiMükemmel boyun büyüklükte ve masaj bel ve boğaz bacaklar üzerinde harika çalışıyorYoğurma düğümleri otomatik masaj her 2 ~ 3 dakika sonra yönünü değiştirmekBandajı sayesinde sandalye ne oto koltuklarına kolay montajHem araç çakmaklığı ile hemde evde 220 volt elektrikle çalışır.Sıcak termal yakı fonksiyonları montajı sıcak ve konforun keyfini böyleceBu masaj yastığı dinlenmek ve kaslarda gerginlik serbest bırakmak için mükemmel bir arkadaştır.8 silindirler ve dönen eylemini kullanarak, onun kuytu uydurma alan gerildi kaslara giden kan dolaşımını ve yeniden oksijenatı artırabilir.Birlikte ısı fonksiyonu ile konfor ile toplam gevşeme verebilir.gerilmeleri ve ağrıları dindirmek, sen daha fazlasını yapmak için yeniden enerji.8 Derin Yoğurma Masaj Düğümler dinlenmek ve kas gerginliği hafifletmeye yardımcı.Isıtma fonksiyonu.Aşırı Koruma Cihazı ile donatılmış ve güvenliğini sağlamak için 15 dakika Otomatik Shut-Off programlanmış.6 cm'lik ultra ince gövdeli Ergonomik tasarım ve alt üst sırt, boyun, karın, baldır ve uyluk alanlarda kullanmak için idealdirTek düğmesi Kontrol: Bir kez basın Masaj ve ısı açmak içinmasaj düğümleri yönünü değiştirmek yapmak için ikinci kez basınısı kapatmak için üçüncü kez basınMasaj kapatmak için dördüncü kez basınPaket içeriği: 1 x Masaj Yastık Masaj Yastık1 x Güç Adaptörü1 x Araç Şarj

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver