realme Buds Q Tws Rma 215

342,53 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

realme Buds Q Tws Rma 215

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kraft DTM Satıcı Ünvanı: KRAFT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589048247900001 Vergi Kimlik Numarası: 5890482479
    Bu ürün Kraft DTM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sınıfının en yüksek kalitesine sahip kablosuz, bluetooth kulaklığı. Apple ve android cihazlarında tüm fonksiyonlarıyla birlikte çalışmaktadır. Telefonunuza, bilgisayarınıza kolayca bağlanır. Kulaklıkların üzerinde herhangi bir yanıp sönen ışık kesinlikle bulunmamaktadır ! Gelen ses kalitesi diğer modellere kıyasla oldukça yüksektir. Mikrofonu ise kesinlikle sizi hayal kırıklığına uğratmayacak ! Diğer alternatiflerine kıyasla çok yüksek seviyede kalan dragon x5 size harika bir kulaklık deneyimi yaşatacak ! Tek şarjda aktif 5 saat kullanım süresi bulunmaktadır. Şarj kutusu ise 1 tam dolum daha yapabiliyor. Kulaklıkların ve şarj kutusunun bataryası bittikten sonra kutuyu şarja takmanız gerekmektedir. Kutu içeriği: Kulaklıklar, şarj kutusu, şarj kablosu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Realme Buds Q TWS RMA 215

Son dönemlerde gelişen teknolojiyle birlikte Bluetooth kulaklıklarda pek çok yeniliğin ortaya çıktığı görülür. Özellikle kablosuz Bluetooth kulaklık modellerinde dikkat çekici yenilikler göze çarpar. Oppo Realme Buds Q TWS Bluetooth 5.0 kulaklık, yüksek teknolojiye sahip tasarımı ile müşterilere eğlenceli bir hizmet sunar. Ürün; Apple ve Android cihazların tamamında tüm fonksiyonlarıyla çalışan tasarımıyla göz doldurur. Yüksek netlik ve üstün hassasiyete sahip sürücü tasarımı mevcuttur. Telefon ve bilgisayarlara uyumlu şekilde bağlanır. Sınıfına göre oldukça yüksek bir ses kalitesine sahiptir. Kaliteli batarya tasarımı ile tek şarjda uzun süreli kullanım imkanı sunar. Teknolojik mikrofon tasarımı müşterilere sorunsuz bağlantı imkanı tanır. Ergonomik yapısı ile rahat kullanım sağlar. Realme RMA215 ile kusursuz bir deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Apple ve Android cihazlara uyumlu
  • Yüksek ses kalitesi
  • Kaliteli batarya

Üstün Realme Buds Q TWS RMA 215 Özellikleri

Üstün Realme Buds Q TWS RMA 215 Özellikleri

Bluetooth kulaklıklar birbirinden farklı özelliklere sahip tasarımlarıyla dikkat çeker. Bunun yanında gelişen teknoloji ile birlikte insan yaşamına pek çok kolaylık sundukları gözlenir. Realme Buds Q TWS RMA 215 eşsiz özelliklere sahip tasarımıyla müşterilere önemli kolaylıklar sağlar. Ürün, Android ve Apple cihazlarla tam uyumlu şekilde çalışır. Bilgisayar ve telefonlara rahat bir şekilde bağlanabilir. Kulaklıklar üzerinde yanıp sönen ışık bulunmaz. HD ses kalitesine sahip tasarımı ile göz doldurur. Teknolojik mikrofon tasarımı üstün ses kalitesinin yanında sorunsuz bir görüşme imkanı sağlar. Dragon×5 kulaklık tasarımı oldukça yüksek bir ses kalitesi sunar. Ürünün kendine ait şarj kutusu ve şarj kablosu bulunur. Bataryası tek şarj ile 5 saat kullanım imkanı sunar. Şarj kutusu aksesuarı ise 1 tam dolum yapabilir. Realme kulaklık sayesinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Beğenilen Realme Buds Q TWS RMA 215 Avantajları

Beğenilen Realme Buds Q TWS RMA 215 Avantajları

Bluetooth kulaklık, günlük hayattaki pek çok işlemin kolay şekilde gerçekleştirilmesi için önemli rol oynar. Teknolojik özellikleri sayesinde müşterilere pek çok önemli avantaj sağlar. Oppo Realme Buds Q TWS kusursuz tasarımı ile müşterilere benzersiz avantajlar sunar. Ürün, kaliteli sürücü tasarımı ile günlük yaşamda birçok kolaylığı beraberinde getirir. Dayanıklı yapısı ile müşterilere uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlar. Kulaklıklar üzerinde yanıp sönen ışık gibi istenmeyen aksesuarlar bulunmaz. HD ses kalitesi sayesinde sorunsuz bağlantı imkanı sağlar. Kaliteli batarya tasarımı 5 saat gibi uzun bir süre kullanımı mümkün kılar. Dragon×5 kulaklıklar isteğe bağlı olarak oldukça yüksek ses hizmeti verebilir. Spor ve yürüyüş gibi aktiviteler esnasında rahatlıkla kullanılabilen model, kaliteli bir müzik deneyimi yaşatır. Bu ürün ile hayatınızı renkli bir hale getirebilirsiniz.

Cazip Realme Buds Q TWS RMA 215 Fiyatları

Cazip Realme Buds Q TWS RMA 215 Fiyatları

Realme Buds Q TWS RMA 215 fiyatı, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, teknolojik tasarımı ve pratik kullanımı ile büyük rahatlık sağlar. Fonksiyonel yapısı sayesinde hem Android hem de Apple cihazlarda uyumlu bir şekilde çalışır. HD ses kalitesi ile müşterilere sorunsuz ve eşsiz bir müzik keyfi sunar. Uzun süre kullanım sağlayan bataryası ile müşterilere keyifli vakit geçirme imkanı sağlar. Realme Buds Q TWS RMA 215 kullananlar, pek çok önemli avantaja sahip olur. Siz de bu kişiler arasına dahil olabilirsiniz. Realme Buds Q TWS RMA 215 yorumlarına dikkatlice göz gezdirildiğinde ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğeni topladığı rahatlıkla görülebilir. Bu ürüne Trendyol üzerinde avantajlı fiyat alternatifleri ile hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Kaliteli bir deneyimin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.