Realhomes Modern Siyah Beyaz Altın Mermer Motifli Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı

109,99 TL
Beden: 45 x 45
45 x 45
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Realhomes Modern Siyah Beyaz Altın Mermer Motifli Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Real Homes Satıcı Ünvanı: LİVENSE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ BİLİŞİM HİZMETLERİ TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609090661100001 Vergi Kimlik Numarası: 6090906611
    Bu ürün Real Homes tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Realhomes dekoratif kırlent kılıflarıyla evinize bambaşka bir hava katın.
  • Canlı renkleri ve birbirinden özgün desenleriyle yüzlerce model seçeneğini sizler için tasarladık.
  • Ürün Ölçüleri: 43 x 43 cm.
  • Kumaş: Mikro petek özel dokuma leke tutmaz kumaştan üretilmiş olup yumuşak dokuya sahiptir.
  • Baskı: Fotoğraf kalitesinde canlı ve gerçekçi dijital baskılarımız yıkamaya ve kullanıma bağlı olarak solmaz, yıllar boyu ilk günkü kalitesini korur.
  • Aksesuarlar: Gizli fermuar ve dikiş sistemi kullanılmıştır.
  • Yıkama ve Bakım: 30 derecede hassas yıkama yapılabilir. Optikli detarjan, ağartıcı ve çamaşır suyu kullanılamaz. Kurutucuda kurutmaya uygun değildir. Kolay temizlenebilme özelliği ile Salonunuzda, Mutfağınızda, ve evinizde dilediğiniz köşede güvenle kullanabileceğiniz şık ve kaliteli ürünlerdir.
  • Günlük kullanıma uygun olduğu gibi özel davetlerinizde de zevkinizi ortaya koyacaktır.
  • Ürünlerimiz baskı ve kumaş kalitesi olarak 2 yıl garantilidir.
  • Ürünlerimizde kullanılan tekstil boyaları uluslar arası OEKO-TEX Standard 100 sertifikasına sahiptir.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 43 x 43
  • Renk Beyaz
  • Çeşit Kırlent Kılıfı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Realhomes Modern Siyah Beyaz Altın Mermer Motifli Dijital Baskılı Yastık Kırlent Kılıfı

Realhomes modern siyah beyaz altın mermer motifli dijital baskılı yastık kırlent; sağlam kumaşı, gösterişli renkleri ve kaliteli işçiliği ile evinizin dekorasyonuna şıklık katar. Siyah, beyaz ve altın tonlarındaki mermer desenlere sahiptir. Markanın profesyonel tasarımcıları tarafından hazırlanan her bir yastık kılıfı, özenli bir üretim sürecinden geçer. Ürünün fotoğraf kalitesindeki gerçekçi baskısı, kullanıma ve yıkamaya dayanıklıdır. Kolay temizlenen kumaşı ve solma yapmayan deseni sayesinde Realhomes modern siyah beyaz altın mermer motifli dijital baskılı yastık kırlent, yıllar boyunca ilk günkü güzelliğini korur. Evinizin salonunda, oturma odasında ve mutfakta kullanabileceğiniz kaliteli bir üründür.

  • 3D dijital baskılı yastık ve kırlent kılıfı
  • 2 yıl garantili ürün
  • Çamaşır makinesinde 30 derece sıcaklıkta yıkanabilir

Realhomes Mermer Motifli Kırlent Kılıfın Özellikleril Neler?

Realhomes Mermer Motifli Kırlent Kılıfın Özellikleril Neler?

Realhomes modern siyah beyaz altın mermer motifli dijital baskılı yastık kırlent, canlı renkleri ve özgün desenleriyle evinizde bambaşka bir hava yaratır. Ürün, 43 x 43 cm ölçülerindedir. Gerçekçi 3D dijital baskı tekniği kullanılarak tasarlanmıştır. Realhomes modern yastık kılıfı, mikro petek özellikli ve yumuşak dokulu özel bir kumaşa sahiptir. Ayrıca tamamen gizli dikiş tekniği kullanılarak üretilmiştir. Fermuarı da saklı olan kırlent kılıfını her ihtiyaç duyduğunuzda 30 derece sıcaklıkta ve çamaşır makinesinde kolayca yıkayabilirsiniz. Ürünün baskısı ve kumaşı 2 yıl boyunca garantilidir. Yalnızca kılıf olarak gönderilen bu ürünün iç dolgu yastığı ayrı olarak satılır. Tavsiye edilen biçimde yıkandığında ve kullanıldığında ilk günkü formunu korur.

Realhomes Siyah Beyaz Altın Mermer Motifli Kılıf Şık mı?

Realhomes Siyah Beyaz Altın Mermer Motifli Kılıf Şık mı?

Realhomes modern siyah beyaz altın mermer motifli dijital baskılı yastık kırlent, hayalini kurduğunuz çarpıcı ve şık dekorasyon için tercih edebileceğiniz o eşsiz parçalardan biridir. Ürün, modern tasarımının yanı sıra siyah beyaz ve altın tonlarının uyumu sayesinde kullanıldığı mekânda elegant bir ambiyans yaratır. Gerçekçi 3D baskıya sahip Realhomes mermer desenli kılıf, salonunuzda ya da oturma odanızda mobilya, halı ve perdelerinize canlılık kazandırır. Ürünün kumaşı ve dikiş detayları, tarz sahibi bir tasarım öğesi olarak kullanılmasına imkân tanır. Desenleri özenle seçilen Realhomes kırlent ve yastık kılıfı üzerine basılan görsel, yüksek çözünürlüğe sahiptir. Günlük kullanım için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir üründür ve farklı tarzlara uyum sağlar.

Realhomes Mermer Motifli Kırlent Kılıfın Kumaşı Kaliteli mi?

Realhomes Mermer Motifli Kırlent Kılıfın Kumaşı Kaliteli mi?

Realhomes modern mermer motifli yastık kırlent, özenle tasarlanan ve en kaliteli tekstil materyalleri kullanılarak üretilen bir dekorasyon ürünüdür. Kılıf, Türkiye’nin tekstil başkenti Bursa’da, gelişmiş bir baskı teknolojisi kullanılarak BSCI sertifikalı tesislerde üretilir. Ürünün kumaşı yıkamaya ve kullanıma bağlı olarak deformasyon belirtisi göstermez. Mermer desenli modern kırlent kılıfının üretiminde kullanılan iplik, boya ve diğer materyaller OEKO – TEX Standart 100 sertifikasına sahiptir. Tekstil ürünlerinin tüm üretim aşamaları incelenerek verilen bu sertifika sayesinde Realhomes dijital baskılı yastık kılıfının insan ve hayvan sağlığına zararlı kimyasallar içermediği tescil edilmiş olur. Böylece tüm aile fertleri ve minik dostlar için güvenli bir kullanım imkânı sunar. Bu ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Realhomes modern siyah beyaz altın mermer motifli dijital baskılı yastık kırlent yorumlarını inceleyerek diğer kullanıcıların fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yaşam alanlarınıza şıklık katacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.