Real Techniques Foundation Blender Makyaj Fırçası

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489 TL479 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Real Techniques Foundation Blender Makyaj Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend My Home Satıcı Ünvanı: ESRA YURTPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8010825846
    Bu ürün Trend My Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Real Techniques Foundation Blender Makyaj Fırçası 1

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Fondöten Fırçası
  • Kıl Tipi Sentetik
Geri Bildirim Ver

Real Techniques Foundation Blender Makyaj Fırçası

Makyaj fırçalarının pek çok çeşidi vardır. Pürüzsüz bir makyaj istiyorsanız kullandığınız fırça önemlidir. Ürünleri ile müşterilerinin beğenisini kazanmış olan Real Techniques, Foundation Blender makyaj fırçasıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başarır. Real Techniques Foundation Blender makyaj fırçasının küçük ama sık kılları ile likit, krem veya pudra fondöteninizi başarılı bir şekilde yüzünüze yedirebilirsiniz. Tutacağı olmayan dizaynı, makyajınızı yüzünüze yedirirken kontrolünü daha iyi sağlamanızı sağlar ve temizlerken size kolaylık verir. Real Techniques Foundation Blender fırçası ile ten makyajınız pürüzsüz ve kaliteli görünür. Çizgi bırakmaz ve makyajınız uzun süre kalır. Küçük olmasıyla beraber size ağırlık yapmaz, çantanızda yer kaplamaz. Rengiyle ve güzel görünümüyle müşterilerin beğenisini toplar. Ürünün, yapımı sırasında hayvanlar üzerinde test yapılmaz ve yüzde yüz vegandır.

  • Küçük ve kullanışlı
  • Pürüzsüz ten makyajı
  • Sık ve kısa kıllar

Kullanışlı Real Techniques Foundation Blender Özellikleri

Kullanışlı Real Techniques Foundation Blender Özellikleri

Real Techniques Foundation Blender, fondöteninizi yedirmeniz için tasarlanan bir makyaj fırçasıdır. Pürüzsüz bir ten makyajına sahip olmak isteyen müşteriler için kaliteli bir seçenektir. Yüzünüzde çizgi bırakmaz ve makyajınızın uzun süreli olmasını sağlar. Rengi ve tasarımı ile müşterilerin beğenisini toplar. Tasarımı sırasında hayvanlar üzerinde test yapılmaması ve vegan olmasıyla müşterilerin güvenini kazanır. Tutacağının olmaması, makyaj yaparken kontrolünü daha iyi sağlamanız konusunda size yardımcı olur. Aynı zamanda temizlerken de size kolaylık sağlar. Temizlenmesi de kullanımı kadar kolay olan makyaj fırçası yumuşak olduğu için dokunuşu teninizde iyi bir his bırakır. Fırçasının kılları sık ve küçüktür, bu sayede makyajınızın iyi bir şekilde yedirilmesine katkı sağlar. Real Techniques fondöten makyaj fırçanız ile hem likit, hem krem hem de pudra fondöteninizi kullanırken başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Şık Tasarımlı RT 213 Brush Avantajları

Şık Tasarımlı RT 213 Brush Avantajları

İyi bir makyaj fırçası seçimi yapmak için, fırçayı hangi ürün için kullanacağınız önemlidir. Hangi ürün için kullanacağınızı belirledikten sonra, o ürünü nasıl uygulayacağınızı belirlemeniz gerekir. RT 213 Brush, Real Techniques markasının fondöten yedirmek için tasarlanan bir makyaj fırçasıdır. Real Techniques Foundation Blender makyaj fırçası RT 213, hem hızlı hem doğal bitiş sağlar. Size pürüzsüz bir ten makyajı deneyimi yaşatır. Fırça izi bırakmaması sayesinde diğer fondöten yedirme fırçalarının önüne geçer. Makyajınızı uzun süreli hale getirir. Hem likit, hem pudra hem de krem fondötenler için kullanılabiliyor olması müşterilerine kullanışlı bir kullanım imkanı sunar. Bu özelliği ile zamandan tasarruf etmenizi sağlar ve işinizi kolaylaştırır. Şık rengi ve zarif tasarımı ile müşterilerin ilgisini üzerine çeker. Ürün, tasarlanırken hayvanlar üzerinde test yapılmaz ve vegandır.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Real Techniques Makyaj Fırçası

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Real Techniques Makyaj Fırçası

RT makyaj fırçası, kalitesi ve pratik kullanımı ile öne çıkar. Tasarımında tutacağının olmaması, makyajınızı yaparken kontrolünüzü kolaylaştırır ve fırçanızı temizlerken size pratiklik sağlar. Kıllarının kısalığı ve sıklığı, sizi pürüzsüz bir ten makyajına ulaştırır. Fırça izi bırakmaması ile müşterileri memnun bırakır. Makyajınızın uzun süre yüzünüzde kalmasını sağlar. Likit, krem ve pudra fondöteniniz için kullandığınızda başarılı sonuçlar elde edersiniz. Yüzde yüz vegan olması ve hayvanlar üzerinde deney yapılmamış olması müşterilerin güvenini kazanır. Hızlı ve doğal bitiş sağlayan makyaj fırçası küçük olması sebebiyle çantanıza sığabilir. RT213, zarif dizaynıyla ve rengiyle müşterilerin ilgisini ve beğenisini üzerine çeker. Siz de kaliteli ve pürüzsüz görünen bir ten makyajına sahip olmak istiyorsanız, avantajlı Real Techniques Foundation Blender makyaj fırçası fiyatlarını Trendyol’da bulabilir, ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Real Techniques Foundation Blender makyaj fırçası RT 213 yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.