Real Techniques Everyday Essentials Makyaj Fırça Seti

940 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.015 TL
300 TL'ye %12 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.153 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.098,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Real Techniques Everyday Essentials Makyaj Fırça Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanalgelsin Satıcı Ünvanı: GPS GLOBAL SAĞLIK ÜRÜNLERİ KOZMETİK MEDİKAL ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411091734900001 Vergi Kimlik Numarası: 4110917349
    Bu ürün Sanalgelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması
  • real techniques everyday essential makyaj fırçası seti içeriğinde 4 fırça ve 1 adette makyaj süngeri yer almaktadır. Temel makyaj fırçaları ile hazırlanan bu fırça seti ile tüm makyajınızı tamamlayabilirsiniz. En sevilen makyaj fırçaları yeni tasarımları ve renkleri ile bu sette yanyana! Makyaj fırça setinde yer alan ürünler real techniques miracle complexion sponge / mucize makyaj süngeri x2 , ikonikleşen ve en sevilen real techniques makyaj süngeri! Krem ve likit yapıdaki ten makyajı ürünleri için geliştirilmiş makyaj süngeridir. Yumuşak ve farklı tasarımı ile kolay kullanım imkanı sunar. Çift taraflı yapısı ile yüzünüzdeki geniş ve dar alanlara en iyi şekilde uygulama yapabilirsiniz. Süngerin sivri ucu ile göz ve burun çevrenize uygulama yapabilir, geniş tarafı ile de alın, yanak ve çene bölgenize uygulama yapabilirsiniz. Real techniques blush 400 / allık fırçası, konik, yumuşak fırça kıllarından oluşur. Pudra ve allık uygulamalarınız için hazırlanmış makyaj fırçasıdır. Makyaj ürününüzü cildinizde pürüzsüz ve eşit şekilde dağıtmanızı sağlar. Real techniques deluxe crease 300 / far karıştırma fırçası, kısa ve yoğun kıl yapısı ile hazırlanmış karıştırma fırçasıdır. Toz ve krem yapıdaki göz farları için tasarlanmıştır. Göz makyajınızı yaparken göz farınızı karıştırmanıza yardımcı olur. Real techniques setting 402 / aydınlatıcı fırçası, yumuşak ve kabarık fırça kıllarından oluşur. Toz makyaj ürünlerini uygulamanız için geliştirilmiştir. Rt setting brush ile aydınlatıcı, pudra uygulaması gerçekleştirebilirsiniz. Makyaj ürünlerinizi homojen şekilde dağıtmanıza yardımcı olur. Real techniques face expert 200 / yüz fırçası, likit ve krem yapıdaki makyaj ürünlerinizi homojen şekilde dağıtmak için geliştirilmiştir. Fondöten, bb krem gibi ten makyaj ürünlerinizi uygulamanıza yardımcıdır. Kısa ve yoğun kıl yapısına sahiptir. ürün barkodu
  • 079625019971 ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Allık Fırçası
Geri Bildirim Ver