RCR Opera Su Ve Kahve Bardağı 300 ml 6 Adet Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RCR Opera Su Ve Kahve Bardağı 300 ml 6 Adet Set

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Her siparişinide 6 adet İtalyan tasarımı ve üretimi olan bardak verilmektedir. Kapasite
  • 300 ml'dir Bulaşık Makinesinde yıkanabilir *RCR'nin Opera serisinin bir parçası olan, tasarımında Opera dünyasının büyüsünden ilham alan bu viski kokteyl bardakları vereceğiniz davetlerde kokteyl, viski ve diğer sunumlarınızda keyifle kullanılabilir. *Geleneksel motifli kristal kesme bardakları çağrıştıran bu şık ürün lüks cam bardak koleksiyonunuz için ilk günden mükemmel bir tamamlayıcı ürün olacak ve sizlere uzun yıllar hizmet verecektir. *Ürünün şıklığını yansıtan 6'lı kutusu ile bu ürün yeni evli çiftlere ve yeni ev alanlara verilebilecek harika bir hediyedir. *Her biri 300 ml kapasiteye sahip bu bardaklar RCR'nin patentli ve makinede yapılacak yıkamalara karşı son derece dayanıklı olan özel formüllü Luxion EcoCrystal adlı malzemesinden üretilmiştir
  • dolayısıyla ürünün temizliği son derece basittir. Kristal bardak programı kullanılarak bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ürün talimatlara uygun şekilde yıkandığında 4000'i aşkın yıkama için ilk günkü parlaklığını korur. *RCR Crystal 50 yılı aşkın süredir İtalya'nın Toskana bölgesinin kalbinde bulunan Siena'daki fabrikasında seri ve el yapımı Kristal Cam Ürünleri üretmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver