Genel Markalar Yeni Nesil RipStik Air Pro Caster Board Special Edition Kaykay

5.082,70 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yeni Nesil RipStik Air Pro Caster Board Special Edition Kaykay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sport City Satıcı Ünvanı: SPORTCİTY DENİZ DOĞA AV VE SPOR MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781043937900012 Vergi Kimlik Numarası: 7810439379
    Bu ürün Sport City tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RipStik Air Pro Caster Board Special Edition Kaykay Razor RipStik Air Pro Caster Board Special Edition Kaykay Özel mavi renk'de şık tasarımlı sörf ve snowboard bileşimi RipStik Air Pro Kaykay, Başlangıç seviyesi kaykay öğrenimi için, 360° dönebilen tekerlekler, Kullanıcın vucüt hareketleri'ne uyumlu çift eğimli güverte, Keskin dönüşler'e uyumlu, Cam elyaf kavisli gövde tasarımı, ABEC7 rulmanlı poliüretan tekerlekler, Kaymaz güverte plakası gibi teknik detaylar ile 8 yaş üstü çocuklar, Gençler ve daima genç kalan yetişkinler için tasarlandı. Razor RipStik Air Pro Kaykay Teknik Detaylar... 100kg maksimum yük taşıma kapasitesi 82cmx23cmx13cm boyutlar ABEC7 rulmanlı poliüretan tekerlekler 360° dönebilen tekerlekler 0.53kg ağırlık RAZOR, Zamanın en çılgın ve popüler ürünlerinden olan, Aluminyum gövdeli katlanır kick Scooter'ı Haziran 2000'de piyasaya sürdü ve ürün Amerikan mahalle ve paten parklarında fenomen oldu. Kick Scooter, Tüm tüketicilerin ulaşabileceği makul fiyat/kalite orantısı ile tüm ülke genelinde ilk altı ayda beş milyondan fazla satış rakamına ulaşarak çocuk eğlence ve aktivite ekipmanı ile eş anlamlı hale geldi. Bu başarı sonrası RAZOR durmadı ve üretim teknolojilerini ve inovasyon çalışmalarını genişleterek çocuklar, Gençler ve daima genç kalanlar için tüketicilerini şaşırtan dış mekan eğlence ve yaşam tarzı ürünlerini kalplerinde hala büyümeyen çocuklar olan teknik ekibi ve mühendisleri ile geliştirmeye devam ediyor. Üstün kalite, Estetik tasarım, Gelişmiş teknoloji gibi ilkeli detayları ile üretim yapan RAZOR, Sektör ile ilgili tüketiciler nezdinde %92 marka farkındalığına sahip.

Ürün Özellikleri

  • Model Waveboard
  • Renk Siyah
  • Çeşit Dönerli
Geri Bildirim Ver