RAZER Viper Mini Gaming Mouse Siyah

2.899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RAZER Viper Mini Gaming Mouse Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofisjet Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: OFİSJET BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634084687000001 Vergi Kimlik Numarası: 6340846870
    Bu ürün Ofisjet Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sensor Tipi Optical Sensor Model PixArt 3359 Sensitivity 8,500 DPI Polling Rate 1,000 Hz (1ms) Lift-off Distance 3mm ProgramlanabilirButon 6 LED Zones 2 programmable RGB zones Kablo Uzunluğu 6.5 feet (2m) Ölçüleri(GxExY) 118.3 x 53.5 x 38.3mm

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 100 - 1000 Dpi
  • Buton Sayısı 6
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse Siyah RZ01-03250100-R3C1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Oyun tutkunları profesyonel ve işlevsel ürün kullanmaya önem verir. Seçilen ürünlerin kalitesi oyundan alınan keyfi artırır. RAZER mouse Viper mini mouse 50 milyon tıklama ömrü ile uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Kablo bağlantısıyla çalışan mouse sahip olduğu uzun kablosu sayesinde size hareket özgürlüğü sağlar. Masada istediğiniz yöne kolaylıkla hareket ettirebilirsiniz. Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken mouse elin şekline uygundur. Bu da uzun süre rahatsızlık hissetmeden kullanmanızı sağlar. 85000 DPI optik hassas izleme özelliği hızlı reaksiyon vermenize yardımcı olur. Ayrıca çevrimiçi oynadığınız oyunda komutları hızlı ve seri şekilde verebilirsiniz. Ürün hassas dokunuşda bile yüksek algılama gücüne sahiptir. Bu ürünü özel günlerde sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

  • 6 adet buton
  • Kablolu kullanım
  • 85000 DPI optik sensör

Çarpıcı Özellikleriyle RAZER Viper Mini Gaming Mouse

Çarpıcı Özellikleriyle RAZER Viper Mini Gaming Mouse

RAZER Viper Mini Gaming mouse siyah rengi ve özgün tasarımıyla dikkat çeker. Oyuncular için özel üretilen ürün kolay ve rahat şekilde oyun oynanmasını sağlar. Ürün kablo ile bağlantı gerçekleştirir. Çalıştırmak için ekstra bağlantılara ihtiyaç yoktur. USB girişini bilgisayara taktığınız an kullanıma hazır hale gelir. Masaüstü ve dizüstü tüm bilgisayarlarla uyumlu çalışır. Her bilgisayar tipinde bu mouse kullanılabilir. Pil kaynağına gerek duymadan enerjiyi bilgisayardan alır ve internetsiz çalışır. Bilgisayarın olduğu her ortamda kullanabilirsiniz. Ergonomik olduğu kadar da hafiftir. Bu sayede çantada istenilen yere taşınabilir. Kullanılmadığı zaman herhangi bir kutuda muhafazası gerçekleştirilebilir. Mini olduğu için her yere kolayca girer. Her iki elle de kullanılabilir. Birbirinden bağımsız 6 tane buton sayısı vardır. Bu butonlar işlemlerinizi pratik hale getirmeye yarar.

Ergonomik Tasarımıyla Dikkat Çeken RAZER Mouse Viper Mini

Ergonomik Tasarımıyla Dikkat Çeken RAZER Mouse Viper Mini

RAZER Viper mini özelliklerinden biri RAZER Chroma RGB destekli aydınlatmanın kullanılmasıdır. Sınırsız kişileştirme stilleri arasından kendi tarzınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Göz alıcı tasarımıyla masanızı aydınlatan bu ürün çift elle uyumlu çalışır. Müşteriler bu konuda zorluk yaşamadan gönül rahatlığı ile satın alabilirler. Üründe yükseklik 38,3, boy 118,3, genişlik 53,5 mm ve ağırlık 61 g’dır. Kablo uzunluğu da yaklaşık 1,8 m’dir. Masanızda hareket özgürlüğü sağlar. RZ01- 03250100-R3C1 kodu ile de ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Herhangi bir programa gerek olmadan kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde elinizi tam kavrar. Bu da oyunlarda hızlı hareket etmenizi sağlar. Komutları anında algılayan mouse rakiplerinizden bir adım önde olmanıza yardımcı olur. RAZER optik fare anahtarı sayesinde oyun sırasında hızlı komutlar verebilirsiniz.

Avantajlı RAZER Viper Mini Gaming Mouse Siyah Fiyatları

Avantajlı RAZER Viper Mini Gaming Mouse Siyah Fiyatları

RAZER Viper mini gaming mouse siyah fiyatları tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Teknik özellikleri, ergonomik tasarımı ve yüksek performansı fiyatının belirlenmesinde önemlidir. 1. sınıf kaliteli malzemeden oyuncular için özel üretilen bu ürün, çarpma ve düşme gibi olumsuz dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Ürün toz ve leke tutmadığı için kuru bez yardımıyla temizliğini yapabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgilere yorumlar sayesinde de ulaşabilirsiniz. RAZER Viper mini gaming mouse siyah yorumları daha önce bu ürünü satın alıp kullanan kişilerin deneyim ve tavsiyelerini içerir. RAZER Viper mini gaming mouse siyah kullananlar ürünün kullanım rahatlığından, teknik özelliklerine ve işlevine kadar pek çok konuda yaşadığı olumlu veya olumsuz durumları objektif olarak diğer müşterilere aktarır. Siz de oyunları eğlenceli ve zevkli hale getirmek için bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.