RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse

2.899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofisjet Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: OFİSJET BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634084687000001 Vergi Kimlik Numarası: 6340846870
    Bu ürün Ofisjet Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gaming mouse optik sensöre sahip olup el kavrama formuna en uygun şekilde tasarlanmıştır.
  • Kablolu mouse programlanabilir 6 adet düğme avantajı ve maksimum 300 olan hız seviyesi ile dikkat çeker.
  • Razer Mou Viper Mini Razer Speedflex kablo ile uzun ömürlü kullanım deneyimi sunar.
  • Razer Mouse Viper Mini boyutuyla ergonomik bir tasarıma sahip olup aynı zamanda uzun ömürlü kullanım için idealdir.
  • Razer Mouse Viper Mini Gaming Mouse optik anahtar ile kolay kullanım deneyiminin yanı sıra birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir.
  • Razer Mou Viper için anahtar yaşam döngüsü 50 milyon adete varan tıklanma ile dikkat çeker. Özellikle oyuncular için benzersiz ve dayanıklı bir kullanım deneyimi vadeder.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse

Ergonomik tasarım ve hafif ağırlığı ile Razer Mou Viper Mini gaming mouse işlevsel uyum sağlamak ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için optimize edilmiştir. DPI ayarlanabilir optik sensörü, ekran çözünürlüğünü en iyi şekilde kullanmak için farklı seviyelere ayarlanabilir. 6 tuşlu programlanabilir tuşlar, farklı oyunlar ve işler için özel komutlar oluşturmak için tasarlanmıştır. RGB aydınlatma, en iyi oyun deneyimini sağlamak için ekstra özellikler sunmaktadır.

 
  • Kolay kurulum
  • Optik sensörlü
  • Kablolu

RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse Özellikleri

RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse Özellikleri

RAZER Viper Mini gaming mouse, oyuncu için tasarlanmış kompakt bir fare olup, oyuncuların daha hassas ve hızlı kontrol sağlamalarına yardımcı olmaktadır. Fare, üstün kablosuz teknolojisiyle 8.500 DPI'a kadar hassasiyet, 0,2 ms gecikme süresi ve 300 IPS hızıyla destekler. Fare, küçük ve hafif bir tasarıma sahiptir, bu da oyuncunun konforlu bir kullanım sağlamasına yardımcı olur. Razer tarafından üretilen bu mouse küçük, hafif ve özel olarak tasarlanmış bir oyuncu faresidir. Fare, kompakt bir tasarıma sahip ve optik sensörünün 8500 DPI'lık hassasiyetini üzerinde barındırır. Fare, oyuncuların duyarlı hareketleri gerçekleştirmelerini ve kontrolünü kolayca kazanmalarını sağlayan özelleştirilmiş optik sensöre sahiptir. Bu mouse, PC için ilk yüksek performanslı, konforlu ve çok yönlü oyun mouse'larından biridir. Altı düğmeye ve oynadığınız oyuna bağlı olarak tamamen farklı 6 profil arasından seçim yapmanızı sağlayan sezgisel programlanabilir Oyun Moduna sahiptir. Razer Mou Viper Mini gaming mouse özellikleri sayesinde oyun oynarken daha da yüksek performans sağlamanızı destekler.

 

RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse Kullanımı

RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse Özellikleri

Olağanüstü görsel performansa sahip oyun mouse'u yüksek DPI işlevselliğine ve neredeyse tüm yüzeylerde kullanım için ergonomik bir tasarıma sahiptir. Fare hem konfor hem de performansı dengelemek için ağırlığını optimize eder. Bu hafif, kullanımı rahat ve herkesi mutlu etmek için fazlasıyla yeterli özelliğe sahip bir oyun mouse'udur. Altı programlanabilir düğme ve otomatik olarak değişen LED arka aydınlatma içerir. RAZER Viper Mini Gaming Mouse kullanımı oldukça kolaydır. Kablolu olan mouse’u kullanacağınız cihaza uygun girişte takmanız yeterli olacaktır. Mouse'un diğer özellikleri için farenin üst kısmında bulunan düğmeleri kullanabilirsiniz. Razer Viper Mini gaming mouse, küçük ve hafif bir tasarıma sahiptir. Küçük boyutu, küçük ve orta ellere uygun ergonomik tasarımı sayesinde konforlu bir kullanım sağlar. Mouse, siyah bir gövdeyle donatılmıştır ve dört tane RGB aydınlatmalı Razer logo ile süslenmiştir. RGB aydınlatma, Razer Chroma destekli uygulamalarda kontrol edilebilir.

 

RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse Fiyatı

RAZER Mou Viper Mini Gaming Mouse Fiyatı

Kompakt ve ergonomik el hissine sahip olan mouse, oyunlar üzerinde hassas kontrol sağlar. Razer Viper Mini'nin kompakt tasarımı, küçük el ebatlarına sahip oyuncuların kullanımına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. 8.500 DPI seçeneği, oyuncuların hızlı hareketleri yakalamalarını sağlar. PC ve Mac için uyumludur. Razer Speedflex kablo tasarımına sahiptir. Mouse’un güvenilir tasarımı, oyuncuların kesintisiz ve akıcı oyun deneyimleri sağlamasını destekler. Yumuşak ve hafif kaplama, ergonometrik tasarımı ve küçük kullanım için uygun boyutuyla, oyuncuların konfor sağlaması için tasarlanmıştır. Razer Viper Mini oyuncu fare, hızlı ve küçük hareketler yapmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Trendyol'da yer alan Razer Mou Viper Mini gaming mouse yorumlarına göz atarak detaylı bilgi elde edebilirsiniz.