RAZER Kraken Gaming Kulaklık RZ04-02830100-R3M1

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RAZER Kraken Gaming Kulaklık RZ04-02830100-R3M1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobim Teknoloji Satıcı Ünvanı: HOBİM TEKNOLOJİ BİLİŞİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463063593900001 Vergi Kimlik Numarası: 4630635939
    Bu ürün Hobim Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RZ04-02830100-R3M1Kraken Siyah Oyuncu Kulaklığı

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

RAZER Kraken Gaming Kulaklık

Oyuncular tarafından, Razer marka ekipmanlar birbirinden kaliteli seçeneklerle sıklıkla tercih edilen ürünler içerisindedir. Marka, seri üretimde olan ürünlerinin yanı sıra özel turnuva ve oyuncular için satışı bulunmayan ekipmanlar da tasarlar. Ekipmanların hafifliği, esnekliği ve kulağı saran ergonomik tasarımıyla bu modeller rahat bir kullanım sunar. Tüm dünyada Razer Kraken oyuncu kulaklığı sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Zamanının çoğunu bilgisayar başında geçirenler, oyun tutkunları ve ses montaj işleri ile ilgilenenler için kullandıkları bilgisayar kadar aksesuarlar da büyük öneme sahiptir. Güçlü özelliklere sahip aksesuarlar hem bilgisayarınızın performansını artırmasına hem de kendi performansınızı daha rahat artırmanıza olanak sağlar. Razer Kraken kulaklıkları, aksiyon ve mücadeleyi seven bilgisayar oyuncuları için kullanıma uygundur.

  • Ayarlanabilir kafa bandı
  • Gizlenebilir mikrofon
  • Analog ses kontrol tekerleği

Razer Kraken Kulaklık Modelinin Kaliteli Özellikleri

Razer Kraken Kulaklık Modelinin Kaliteli Özellikleri

Razer Kraken kulaklarıyla oyun oynarken pasif gürültü engelleme özelliği ile kendinizi oyunun içerisinde yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Bu ürün, dışarıdan gelen gürültüyü engelleme özelliğiyle oyunu konsantre bir şekilde oynamanızı ve dikkatiniz dağılmadan odaklanmanızı sağlar. Oyun içerisinden gelen sesleri yanıbaşınızda gibi dinlerken düşmanların hareket seslerini duyabilir, stratejinizi ona göre oluşturabilirsiniz. Razer gaming kulaklıklar, kulağınızı saran ergonomik yapısıyla terlemeden başınızda sağlam bir tutuş sağlar ve konforlu bir oyun deneyimi yaşatır. Razer KRZ04 değiştirilebilir kulaklık yastıklarıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Sesler ve mikrofon ayarları arasındaki dengeyi kendi istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Oyun oynarken diğer yandan arkadaşlarınızla sohbet etmekten hoşlanıyorsanız, sohbet ve oyun sesleri arasındaki ses ayarlarını kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Kullanım alanının genişliği ve uzun ömürlü olmasıyla öne çıkan Razer Kraken fiyat aralığıyla da beklentileri karşılar.

Razer Kraken Kulaklıkların Oyuncu Dostu Konforu

Razer Kraken Kulaklıkların Oyuncu Dostu Konforu

Razer Kraken Gaming kulaklık, kulağınızı saran ergonomik yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Kafanızda sağlam bir şekilde dururken, hafifliği ve esnekliği ile konfor sağlar. 1.3 metreye kadar uzak alanlara erişebilmenizi sağlar. Uzun kablosu sayesinde ürünü rahatça kullanabilir ve oyun oynayabilirsiniz. Gürültü engelleme özelliği ile tüm dikkatinizi oyuna verebilir, düşmanın adım sesiyle nerede olduğunu anlayıp stratejinizi ona göre belirleyebilirsiniz. Böylelikle manevra yaparken oyun alanına hakim olursunuz. 322 gramlık ağırlığı ile çok rahat edebileceğiniz Kraken Gaming Kulaklık RZ04-02830100-R3M1 model, ses kontrolünde platformlar arası çapraz uyumluluk yakalamanızı sağlar. Bu model, kulaklıklarda bulunan oval yastıklar ile kulağınıza mükemmel bir şekilde oturur. Kullandığınız uzun süreler içerisinde yastıkların içinde bulunan soğutma jeli, tüm kulağı tam olarak etkilediği için rahatlık sağlar. Kulaklıkların alüminyum yapısı ile hem sağlam hem de hafif bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Razer Kraken Oyuncu Kulaklığı ile Olağanüstü Ses Deneyimi

Razer Kraken Oyuncu Kulaklığı ile Olağanüstü Ses Deneyimi

Özellikle e-spor turnuvaları ile ilgilenen profesyonel oyuncuların kullandıkları bilgisayarlar kadar destekleyici ekipmanlar da büyük öneme sahiptir. Oyun sırasında kişinin rahat kullanım sunan ve tüm performansını ortaya çıkaran ekipmanlar ile desteklenmesi gerekir. Razer Kraken RZ04 ile kusursuz bir ses deneyimi yaşayabilir, oyun sırasında düşmanlarınızın yerini bulabilmek için adım seslerine dikkat ederek stratejinizi ona göre şekillendirebilirsiniz. Aynı zamanda, mikrofon hızlı sessizleştirme düğmesi ile ortamda çıkabilecek ses kazalarını önleyebilirsiniz. Oyun ve sohbet ayarlarını kendinize göre özelleştirilebilir, bunların arasında ses dengesi oluşturabilirsiniz. Oyuncu kulaklıkları arasında Razer Kraken RZ04-0283 modeli, kulak yastıkları içerisinde bulunan soğutma jelleri sayesinde sıklıkla tercih edilen modeller arasındadır. RZ04-02830100-R3M1 modelinde gizlenebilir ve ayarlanabilir mikrofon özelliği de bulunur. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Razer Kraken gaming kulaklık kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek kulaklık hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Gelişmiş özellikleriyle fark yaratan Razer Kraken gaming kulaklıklara uygun fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.