Ravel 10 - 40 Kg Arası Ayarlanabilir Dirençli Deluxe El Yayı

119 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
23 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
23 saat 2 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ravel 10 - 40 Kg Arası Ayarlanabilir Dirençli Deluxe El Yayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Spor35 Satıcı Ünvanı: CEMİLE ARAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4490133224
    Bu ürün Spor35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 KG. ‘ dan 40 KG. ‘ a kadar direnci ayarlanabilen deluxe el yayı.
  • Gümüş (silver) ve turuncu renklere sahiptir.
  • El, bilek, parmak ve ön kol adalelerinin kuvvetlenmesini sağlar.
  • Bu kaslar
  • biceps ( pazı ) hareketlerini daha fazla ağırlıkla yapabilmenizi ve daha güçlü, daha estetik görünen kollara sahip olmanızı sağlar.
  • Taşınması çok kolaydır.
  • Boş zamanlarınızda egzersiz yapmanız için ideal bir üründür.
  • İleriki yaşlarda el parmaklarında görülebilecek kireçlenme ihtimalini minimuma indirir.
  • Düzenli çalışıldığı takdirde ise, tamamen önlemenize yardımcı olur.
  • Ürün tekli gönderilmektedir.
  • El yayının ağırlığı: 155 gram

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Ravel Deluxe 10-40 Kg Arası Ayarlanabilir Dirençli El Yayı

Spor, insan vücudunun zindeliği için gerekli bir aktivitedir. Vücudun farklı bölgeleri için uygulanan spor aktiviteleri, kas gelişimini sağlar. Gündelik yaşamda kas gelişimine ihtiyaç duyulan alanlardan biri de el ve bilek bölgesidir. El, parmak ve bilek bölgeleri yemek yeme, kapı kapatma ve yazı yazma gibi günlük becerileri geliştirmeyi sağlayan önemli kas gruplarıdır.El, bilek ve parmak kaslarını geliştirmek ya da hasarları önlemek için çeşitli aletler kullanılır. Dirençli el yayları da söz konusu kas gruplarını geliştirebilmek için etkili aletlerden biridir. Ravel tarafından üretilen dirençli el yayı 10 ve 40 kg arası ayarlanabilir dirence sahiptir. Bu sayede ravel deluxe dirençli yayı; el, kol, parmak ve ön kol adalelerinin kuvvetlenmesini sağlar.

  • Direnç: 10-40 Kg
  • Renk: Gümüş Silver-Turuncu
  • Bölge: Parmak, El, Bilek, Ön Adaleler

Ravel Ayarlanabilir El Yayının Genel Özellikleri Nedir?

10 - 40 Kg Arası Ayarlanabilir Dirençli Deluxe El Yayı

Ravel Deluxe el yayı; parmak, el, kol ve ön adalelerin etkili olduğu kas gruplarını geliştirmek üzere üretilmiştir. Ürün, 10 ve 40 kg arası ayarlanabilir direnci sayesinde ihtiyaç olan ağırlığa yönelik spor yapmayı mümkün kılar. El ve kol bölgesinde geliştirdiği kas bölgesi, biceps (pazı) hareketlerinin daha güçlü yapılarak, etkili bir kol yapısına ulaşmayı sağlar. Dirençli el yayı sayesinde estetik ve etkili bir kol yapısı elde etmek mümkündür.Ravel 10 - 40 Kg Arası Ayarlanabilir Dirençli Deluxe el yayı, oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Taşınması oldukça kolay ürün, boş zamanların egzersiz ile değerlendirilmesini sağlar. Düzenli çalışıldığı takdirde ileriki yaşlarda gözlemlenecek yaşlanmaya bağlı el parmaklarında kireçlenme ihtimalini azaltır. Ravel Deluxe el yayı, vücudun kas gruplarında yaşanabilecek olası hasarları önlemek için oldukça faydalı bir üründür.

Ravel Ayarlanabilir El Yayı Ne İşe Yarar?

10 - 40 Kg Arası Ayarlanabilir Dirençli Deluxe El Yayı

Ravel tarafından üretilen ayarlanabilir el yayı parmak, bilek, el ve ön adale kas bölgesinde gelişim sağlar. Bu sayede günlük yaşamda bilek gücüyle yapılan birçok aktivitenin kolaylaşması olağandır. Deluxe model el yayının ayarlanabilir güç fonksiyonu, vücudun ihtiyacı ve etki düzeyine göre 40 kg’a kadar artış gösterir. Bu sayede kısa sürede etkili ve sağlıklı bir kol kası elde etmek mümkündür.İnsan vücudu, yaşlanma belirtisi olarak kemik yapısında kireçlenme problemleriyle baş başa kalabilir. Genç yaşta yapılan spor, vücudun yaşlanma belirtilerini en aza indirir. Ravel Deluxe el yayı, ilerleyen yaşlarda el parmaklarında görülebilecek kireçlenme ihtimalini azaltır. Bu sayede vücut yaş aldığında bile günlük aktivitelerin gerçekleştirilme süreci devam eder. Ravel Deluxe el yayı, kas gruplarına sağladığı faydalar neticesinde uzun yıllar güvenle kullanıma uygundur.

Ravel Ayarlanabilir El Yayını Kimler Kullanabilir?

Ravel Deluxe 10-40 Kg Arası Ayarlanabilir Dirençli el yayı, bilek, parmak ve el bölgesinin kas gruplarında meydana gelen hasarları önlemek ve geliştirmek için kullanılır. Düzenli kullanımda kas grupları üzerinde gözle görülür güçlenme ve fark yaratabilen el yayı, direnç seviyesinde zoruk yaşamayacak her yaş grubu tarafından kullanıma uygundur. Kolay taşınabilir özelliği sayesinde boş vakitlerde de egzersizleri devam ettirmek için ideal bir üründür.El, parmak, bilek ve ön adale kas grupları üzerinde pratik egzersizler sağlayan ürün, ergonomik tasarımı sayesinde kolayca kavranır ve aynı anda birçok harekete olanak sağlar. Ravel tarafından üretilen Deluxe el yayı, makul boyutları sayesinde boş vakitlerde kullanıma uygundur. Düzenli kullanıldığı takdirde ileriki yaşlarda vücut üzerinde görülebilecek kireçlenme ve güçsüzlük gibi ihtimalleri en aza indirir. Ravel garantisiyle üretilen Deluxe el yayı, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz biçimde teslim edilir.