RAQUN Krem Deodorant Ylang Ylang Portakal 50ml %100 Doğal Içerik

385 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RAQUN Krem Deodorant Ylang Ylang Portakal 50ml %100 Doğal Içerik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAQUN Satıcı Ünvanı: RAQUN DOĞAL KOZMETİK VE GIDA ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734267962300001 Vergi Kimlik Numarası: 7342679623
    Bu ürün RAQUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içeriğinde bulunan karbonat ve organik portakal kabuğu yağı sayesinde koltuk altında kararma yapmaz. %100 yenilebilir hammadde kullanılarak üretilen krem deodorantımız başta endüstriyel deodorantlarda çok sıkça kullanılan alüminyum olmak üzere sağlığa zararlı hiçbir sentetik koruyucu ve kimyasal madde içermez. Hamile ve emziren annelerin kullanımına uygundur. Terlemek sağlıklıdır, çünkü vücut ısımızı dengeler ve vücudumuzdaki toksinlerin çoğunun dışarı atılmasını sağlar. Tamamen yenilebilir hammadde içerikli krem deodorantımız terlemeyi engellemeden kötü kokuların oluşmasını önler. Cilt tarafından kısa sürede emilir, kalıntı bırakmaz ve yapışmaz. Içeriğindeki anti-Bakteriyel, nemlendirici ve onarıcı özelliklere sahip bileşenler cilt altına nüfuz ederek kötü kokuların oluşmasına sebep olan bakterilere engel olurlar. Ergenlik cağında ve ayak bölgesi kullanımında da etkilidir. Krem deodoranta kokusunu veren organik ylang ylang ve portakal yağları, ürünün fonksiyonunu yerine getirmesinde etken maddelerdir. Bu yağların kokusu, parfüm, esans gibi sentetik madde kaynaklı olmadığı için ürün sürüldükten sonra kokusunun kalıcılığı yoktur. Içindekiler: Hindistan cevizi yağı - Shea yağı - Jojoba yağı - Tapyoka nişastası - Balmumu - Organik ylang ylang yağı - Organik portakal kabuğu yağı - Ingiliz karbonatı kullanım şekli: Ilk kullanımda mercimek büyüklüğünde ürünü temiz cilde parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız. Genelde bu miktar tüm gün koruma sağlamaya yeterlidir. Eğer yeterli gelmiyorsa miktarı yarım ölçü olacak şekilde arttırınız. Ihtiyaca göre istenilen sıklıkta kullanılabilir ancak her zaman cildinizin tamamen emebileceği miktarda ürün kullanın çünkü emilemeyen fazla ürünün giysinize geçip leke yapma ihtimali artacaktır. Ürünümüz unisex olup tüm cilt tipleri için uygundur. Uyarılar: Ürünlerimizde işlem görmemiş katkısız, parabensiz saf balmumu kullanıyoruz. Ancak bala alerjisi olan kişilerin kullanmadan önce ciltte ufak bir bölgede test etmelerini tavsiye ederiz. Ürünlerimiz herhangi bir koruyucu madde içermediğinden dolayı, olası küflenme ve bozulmalara karşı ürünün su ile temasından kaçınınız. Serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Isıdan ve güneşten koruyunuz. Gramaj & ambalaj: 50ml cam kavanoz cruelty free sertifikalıdır. Tüm ürünlerimiz sağlık bakanlığı yönetmeliklerine uygun şekilde gerekli analizleri yapılarak ve teknik belgelere sahip hammaddeler kullanılarak elde üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Pudrasız
  • Hacim 50 ml
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver