RAQUN Göz Çevresi Serumu 10ml %100 Doğal & Organik Içerik

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

RAQUN Göz Çevresi Serumu 10ml %100 Doğal & Organik Içerik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RAQUN Satıcı Ünvanı: RAQUN DOĞAL KOZMETİK VE GIDA ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734267962300001 Vergi Kimlik Numarası: 7342679623
    Bu ürün RAQUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 doğal sabit yağlar ve organik uçucu yağlarla hassas göz çevresi için özel olarak formüle edilmiş mükemmel bir nemlendiricidir. Anti-aging etkisi ile kaz ayakları dahil olmak üzere cildi kırışık oluşumuna karşı korur, belirgin kırışıkları hafifletmeye yardımcı olur. Lekelerin görünümünü azaltırken gözaltı morluk ve torbalarını da hafifletir. Göz çevresi elastikiyetini arttırarak sarkmaların önüne geçer, böylece daha sıkı görünümlü, canlı ve genç bir görünüm elde etmenizi sağlar. Sağlığa zararlı hiçbir sentetik koruyucu ve kimyasal madde içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. İÇİNDEKİLER Kuşburnu Yağı – Jojoba Yağı – Avokado Yağı – Çuha Çiçeği Yağı – Üzüm Çekirdeği Yağı – Nar Çekirdeği Yağı – E Vitamini – Yalancı İğde Yağı – Organik Alman Papatyası Yağı – Organik Günlük Yağı – Organik Itırçiçeği Yağı – Organik Saman Çiçeği (Ölmez Çiçek) Yağı INCI: Rosa Moschata Oil – Simmondsia Chinensis Seed Oil – Persea Gratissima Oll – Oenothera Biennis Oil – Vitis Vinifera Seed Oil – Punica Granatum Seed Oil – Tocopherol – Hippophae Rhamnoides Fruit Oil – Chamaemelum Nobile Flower Oil – Boswellia Serrata Oil – Pelargonium Graveolens Flower Oil – Helichrysium Italicum Flower Oil KULLANIM ŞEKLİ Emebileceği miktarda serumu temiz göz çevrenize dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. UYARILAR Ürünün içeriğindeki herhangi bir bileşene karşı alerjiniz olup olmadığını test etmek için cildinizde ufak bir bölgeye uygulayıp bir süre bekleyiniz. Ürünlerimiz herhangi bir koruyucu madde içermediğinden dolayı, olası küflenme ve bozulmalara karşı ürünün su ile temasından kaçınınız. Serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Isıdan ve güneşten koruyunuz. Hamilelerin Kullanımına uygun değildir. GRAMAJ & AMBALAJ 10ML Damlalıklı Cam Şişe Tüm ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı Yönetmeliklerine uygun şekilde gerekli analizleri yapılarak ve teknik belgelere sahip hammaddeler kullanılarak elde üretilmektedir. Güvenlik Uyarısı Ürünün içeriğindeki herhangi bir bileşene karşı alerjiniz olup olmadığını test etmek için cildinizde ufak bir bölgeye uygulayıp bir süre bekleyiniz. Ürünlerimiz herhangi bir koruyucu madde içermediğinden dolayı, olası küflenme ve bozulmalara karşı ürünün su ile temasından kaçınınız. Serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Isıdan ve güneşten koruyunuz. Hamilelerin Kullanımına uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • Hacim 1 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver