Rampage Stormy Siyah Rgb 7.1 Surround Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

811,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.129 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.366 TL

Ürün Bilgileri

Rampage Stormy Siyah Rgb 7.1 Surround Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bykalite Satıcı Ünvanı: VADİ BİLİŞİM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0922060652200015 Vergi Kimlik Numarası: 9220606522
    Bu ürün bykalite tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklamamikrofonlu oyuncu kulaklıkmarkarampagemodelstormyrenksiyahuyumlulukwindows® 7/8/8.1/10/ıos/linuxkontrol metodukulaklık üstü ses kontrolügiriş arayüzüusbtitreşimyokledrgbfrekans cevabı20hz-20khzkulaklık empedans32 ohms ±%15kulaklık hassasiyeti110db±3dbkanal yapısısanal 7.1 veya çift (stereo) kanalmikrofon yönlendirmeçok yönlü mikrofonkulaklık pedi boyu100mmmikrofon frekans yanıtı100hz-10khzmikrofon hassasiyeti-54db ±3dbtipikulak üstü, başa takmalıhoparlör çapı50mmkatlanabilirhayırses kontrolvarkonnektörusb tip a erkekmalzememetal, plastikkablo uzunluğu2mürün boyutu100mm x 220mm x 170mmürün ağırlığı340grpaket boyutu125mm x 222mm x 251mmtoplam ağırlık583grpaket içeriğiürün + garanti/kulanım kılavuzu
  • Kulaklık gibi insan vücudu ile temas eden ürünler ancak ambalajı açılmamış, denenmemiş, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

Rampage Stormy Siyah 7.1 USB Surround Kulak Üstü Gaming Kulaklık Siyah+Mic Fiyatı - Trendyol

Çevrimiçi oyunların popülerliğinin yükselmesi, bu deneyim için özelleşen kulaklıkların önemini de arttırır. Rampage Stormy siyah 7,1 gaming kulaklık, nitelikli teknik özellikleri ve konforlu fiziksel yapısı ile öne çıkar. Rahat formu dinamik ve agresif tasarımı ile desteklenir. Uzun zaman dilimlerinde aktif olarak kullanılabilen bir üründür. Sağlam materyallerden üretilerek uzun ömürlü olması sağlanır ve bu özelliği sayesinde öne çıkar. Kulak üstü, tam boy, kafa kulaklığı; yumuşak dokulu ve rahat ped yapısına sahiptir. Ayarlanabilir mikrofonu, ışıklı yan yüzeyleri ile hem görsel hem de ergonomik açıdan üstün özellikleri bulunan bir üründür. Rampage Stormy siyah 7,1 USB surround oyuncu kulaklık+mic fiyatlarının belirlenmesinde etkisi olan bazı nitelikleri şöyle sıralanabilir:

  • Gürültü önleyici ped yapısı
  • RGB ışıklı yan panel
  • 7.1 sanal surround ses

Üstün Özellikleri ile Stormy Siyah Oyuncu Kulaklık + Mikrofon

Üstün Özellikleri ile Stormy Siyah Oyuncu Kulaklık+Mic

Uzun süren oyunlarda oyuncuların başlıca eşlikçilerinden biri, ses iletmeye ve dinlemeye yardımcı olan bu aksesuardır. Rahat ve kaliteli bir kullanım sunması önemlidir. Rampage Stormy siyah 7,1 konforu ve ses kalitesini önde tutarak dizayn edilir. 360° ses deneyimi sunar. 20 kHz frekans tepkisi aralığına sahip hoparlörü ve 10 ile 100 kHz frekans tepkisi aralığına sahip mikrofonu bulunur. Stormy siyah 7,1 modeli; 32 Ohm hoparlör ve 2,2’den küçük değerde mikrofon empedansı değerlerine sahiptir. Oyun konsollarından bazıları ve bilgisayarda kullanmaya uyumlu cihazı USB girişi ile bağlayabilirsiniz. Kaliteli, pürüzsüz ses yayınlamayı sağlar ve dinlemeyi de maksimum konforlu hale getirir. Rampage stormy siyah 7,1 USB surround oyuncu kulaklık+mic yorumları ile ürünü daha önce satın alıp kullananların fikirlerine erişebilirsiniz.

Ergonomik ve Şık Stormy Siyah 7,1 Oyuncu Kulaklık

Ergonomik ve Şık Stormy Siyah 7,1 Oyuncu Kulaklık

Kulaklığın kullanım konforunu maksimum düzeylerde tutan fiziksel özellikleri bulunur. Sağlam, kaliteli iskeletine deri benzeri malzemelerle kaplama yapılır. Şık görüntüsünün yanında vücutla yakın temasına uygun bir doku oluşturur. Stormy siyah 7,1 USB surround oyuncu kulaklık+mic, yumuşak pedleri sayesinde hem kullanım kolaylığı hem de ses yalıtımı sağlar. Rahat bir şekilde dinleme işlemi yapılır ve dışarıdan ek ses gelmesi engellenir. 2 metre kablosu hareket özgürlüğü sağlar. Esnek mikrofonu sayesinde ses alıcısının konumu her kullanan için maksimum verim alınan pozisyona getirilebilir. Kulak pedinin dış panelinde bulunan dimerli düğme ile ses seviyesi ayarlanır. Bağlantı noktalarındaki güçlendirici ek yüzeyler, kabloların direncini arttırır. Rampage stormy siyah 7,1 USB surround oyuncu kulaklık+mic kullananlar için tüm konfor ve teknik detaylar düşünülerek tasarlanan bir üründür.

Stormy Siyah 7,1 USB Surround Oyuncu Kulaklık Trendyol’da

Stormy Siyah 7,1 USB Surround Oyuncu Kulaklık Trendyol’da

Ergonomik, üstün teknoloji ürünü olan cihaz şık bir tasarıma sahiptir. Kullanım amacına uygun ve dikkat çekici özellikleri bulunur. Rampage Stormy 7,1 USB siyah surround oyuncu kulaklık + mikrofon, RGB renk seçeneklerine sahip panel aydınlatmaları ile öne çıkar. Etkili ve kişiselleştirilebilir tarz oluşturma imkanı sunar. Üstün ses kalitesi sayesinde titreşim, frekans kayması gibi aksamalar minimum düzeye indirilir. Kırmızı mikrofon aydınlatması yardımı ile kontrol edilmesi ve fark edilmesi kolaylaşır. 50 milimetre sürücüye sahip kulaklık, 360° ses desteği verir. Parlak, deri benzeri materyal sayesinde hem temizliği kolaylaştırır hem de kolay leke tutmaz. Vücutla olan direkt temasın oluşturacağı deformasyon minimum hale gelir. Rampage Stormy siyah 7,1 USB surround oyuncu kulaklık+mic sayesinde her açıdan kaliteli ve üstün bir oyun iletişimi deneyimi yaşayabilirsiniz.