Rampage SN-RW8 COBRA Siyah 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Kulaklık

892,48 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage SN-RW8 COBRA Siyah 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFE BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: EFE PC BİLİŞİM VE YAZILIM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325110565900001 Vergi Kimlik Numarası: 3251105659
    Bu ürün EFE BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 2-5 m
Geri Bildirim Ver

Rampage SN-RW8 Cobra Siyah 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Gaming USB Mikrofonlu Fiyatı

Rampage SN-RW8 Cobra model kulaklık, ergonomik tasarımı ile dikkat çeker. Rahatsızlık hissetmeden uzun süre kullanabilirsiniz. Yüksek kaliteli mikrofon özelliği sayesinde çevrimiçi sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. SN-RW8 Cobra kablo bağlantısıyla çalışır. Sahip olduğu uzun kablo hareket özgürlüğü sağlar. İstediğiniz her yerde zorluk çekmeden kullanabilirsiniz. SN-RW8 kulaklığın kablosunda oluşabilecek olan sorunların önüne geçmek için de koruyucu plastik kaplaması bulunur. Bu sayede uzun süre kullanıma bağlı oluşacak sorunlar minimuma indirilir. Düşme ya da çarpma gibi durumlarda kulaklığın hasar alması engellenir. Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 oyuncuların oyunlarını renkli ve eğlenceli hale getirir. Kaliteli malzemesi dayanıklı ve sağlamlığıyla dikkat çeker. Estetik ve özgün tasarımıyla dikkat çeken bu ürünü sevdiklerinize özel günlerde hediye alarak onları mutlu edebilirsiniz.

  • Uzun kablo kullanımı
  • Stereo ses çıkışı
  • Yüksek kaliteli mikrofon

Çarpıcı Özellikleriyle Rampage SN-RW8 Cobra Kulaklık

Çarpıcı Özellikleriyle Rampage SN-RW8 Cobra Kulaklık

Rampage SN-RW8 COBRA siyah 7.1 Surround Sound System mikrofonlu kulaklık USB bağlantısıyla çalışır. Mikrofon hoparlör üzerine LED mavi ışık ile monte edilir. Mikrofonun hoparlör üzerine monte edilmesi dış etkenlere karşı koruma sağlar. Oyun oynarken arkadaşlarınızla rahatlıkla çevrimiçi sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Ses yalıtımının güçlü olması için özel kapalı kaplama kullanılır. Kulaklıktaki bu kaplama sesten alınan verimi artırır. SN-RW8 Cobra siyah 7.1 Surround Sound System mikrofonlu kulaklık dış kaplamasında sünger kullanılır. Bu da müşterilere kullanım rahatlığı sağlar. Uzun süre kullanılmasına olanak sunar. Rampage SN-RW8 Cobra siyah 7.1 de kablo uzunluğu 220 cm’dir. Kulaklığın tasarımında plastik ve metal birlikte kullanılır. Bu hem esnemesini kolaylaştırır hem de kırılmalara, düşmelere bağlı koruma sağlar. Uzun kablosuyla tek bir yere bağlı kalmadan istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Özgün Tasarıma Sahip Rampage SN-RW8 Cobra Siyah 7.1

Özgün Tasarıma Sahip Rampage SN-RW8 Cobra Siyah 7.1

Rampage SN-RW8 Cobra kulaklık mikrofonunu istediğiniz şekilde hareket ettirebilirsiniz. Çevresel sesleri alan bu ürünün mikrofonunu kendinize göre kullanabilirsiniz. Hoparlör kısmında yer alan mavi LED ışık mikrofonun ucunda da bulunur. LED ışık sistemi karanlık ortamda kullanılırken ışık sağlar. Rampage SN-RW8 Cobra siyah 7.1 Surround Sound System mikrofonlu kulaklık oyunları eğlenceli ve keyifli hale getiren modeli dizi ve film izlerken de tercih edebilirsiniz. Yüksek ses kalitesi ile izlenilen videoların verimi artar. Rampage SN-RW8 Cobra 7.1 Surround oyuncu kulaklığı hafif olduğu için çantanızda istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. İdeal boyutu ile evde istenilen yerde muhafaza edilebilir. Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken bu ürün oyunlarınızın vazgeçilmezi haline gelir. Kulak süngeri kulağınızı kavrayarak sesin yeterli düzeyde alınmasını sağlar. Ürüne zarar gelmemesi için kendi kutusunda da saklayabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Rampage SN-RW8 7.1 Siyah Kulaklık

Avantajlı Fiyatıyla Rampage SN-RW8 7.1 Siyah Kulaklık

Rampage SN-RW8 Cobra siyah 7.1 Surround Sound System mikrofonlu kulaklık fiyatları tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Kulak üstü kullanımı, ergonomik tasarımı, hafif ve dayanıklı yapısı fiyat belirlemelerinde öne çıkar. Oyunları eğlenceli ve zevkli hale getiren bu ürünü çevrimiçi gerçekleştirilen oyunlarda tercih edebilirsiniz. Oyun sırasında sohbet etmenize imkan tanıyan mikrofon, üst düzey ses kalitesiyle dikkat çeker. Rampage SN-RW8 Cobra siyah 7.1 Surround Sound System mikrofonlu kulaklık kullananlar ürün hakkındaki deneyim ve tavsiyelerini yorumlar sayesinde diğer müşterilere aktarır. Siz de aklınıza takılan soruların cevaplarına Rampage SN-RW8 Cobra siyah 7.1 Surround Sound System mikrofonlu kulaklık yorumlarını okuyarak ulaşabilirsiniz. Yorumlar sayesinde teknik özelliklerinden performansına kadar pek çok konuda bilgi edinebilirsiniz. Çarpıcı özellikleriyle dikkat çeken Rampage SN-RW8 Cobra fiyatını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.