Rampage Striker SMX-R75 Makrolu 8 Tuşlu RGB Gaming Oyuncu Mouse

550 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Striker SMX-R75 Makrolu 8 Tuşlu RGB Gaming Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ferahpazar Satıcı Ünvanı: FERAH PAZAR ZELİHA DÖNMEZ VE ŞEYMANUR DÖNMEZ ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9971569006
    Bu ürün ferahpazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • USB mouse 4800 DPI ve 5V çalışma voltajına sahiptir. Aktif ve uzun süreli kullanımlarda donma, kasma gibi durumlara neden olmaz.
  • Optik mouse olarak 50 milyon tıklama anahtar kapasitesi mevcuttur. Bu özelliği ile uzun ömürlü bir kullanım deneyimi vadeder.
  • Rampage SMX-R75 6000 FPS yenileme hızına sahiptir. Oyun oynarken ya da diğer işlemlerinizde bu özelliği sayesinde hızlı algılama avantajı sunar.
  • Rampage Striker SMX R75 8 tuşludur. Üst kısmında yer alan tuşlarını kullanarak DPI ayarı ve diğer ayarları kolayca tanımlayabilirsiniz.
  • Siyah mouse rengi ve ergonomik hafif yapısıyla dikkat çeker. Kompakt tasarıma sahip olduğu için her yere kolayca taşınabilir niteliğe sahiptir.
  • 7 tuşlu mouse olarak 725 sensör tipine sahiptir.
  • 1,8 metrelik mıknatıs halkalı ve örgülü kablo yapısı vardır. Bu yapı, darbelere ve diğer dış etkenlere karşı ultra dayanıklılık gösterir.
  • Hızlı algılama yazılım gücü ve aynı zamanda sağ el ile uyumlu kolay kavrama niteliği sunar. Bu nedenle elleriniz yorulmadan uzun süreli kullanım avantajı sağlar.
  • Profesyonel malzeme yapısı nedeniyle dayanıklı ve uzun ömürlü deneyim sunar. Dış yapısında yer alan tuşlar birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Buton Sayısı 4
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Bağlantılar USB
Geri Bildirim Ver

Rampage SMX-R75 Striker Makrolu 8 Tuşlu RGB Gaming Oyuncu Mouse

Hız ve keskinliğin büyük önem taşıdığı oyunlarda başarılı bir sonuç elde etmek için doğru mouse tercihi yapmak oldukça önemlidir. Rampage SMX-R75 Strıker makrolu 8tuşlu RGB gaming oyuncu mouse, bu konudaki tüm ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde cevap verir. Üstün özellikleri sayesinde oyunlardaki performansınızı en üst seviyeye çıkarmanıza yardımcı olan ürün, çarpıcı tasarımıyla da dikkat çeker. Rampage SMX-R75 Striker makrolu 8 tuşlu RGB gaming oyuncu mouse, rekabetçi oyunlardaki başarınızı artırmak için özel olarak geliştirilmiştir.

  • Mouse Hassasiyeti: 4800 dpi Rampage SMX-R75 Strıker
  • 8 Tuşlu Rampage SMX-R75
  • 24 Ay Garantili Rampage SMX-R75

Rampage SMX-R75 Striker 8 Tuşlu RGB Gaming Mouse Özellikleri

Rampage SMX-R75 Striker 8 Tuşlu RGB Gaming Mouse Özellikleri

Rampage SMX-R75 Striker; siyahın ağırlıkta olduğu, oyuncu ruhunu yansıtan modern bir tasarıma sahiptir. Bu tasarım, farklı mod ve renklerde çalıştırılabilen RGB ışıklarla daha da etkileyici kılınmıştır. Işıklar, oyun oynadığınız ortama hoş bir ambiyans katar. Mouse, bilgisayara USB portları üzerinden bağlanır ve 1,8 metrelik kablo uzunluğu ile oyunculara son derece rahat bir hareket imkânı sağlar. Tak çalıştır özellikli bu ürünü kullanmak için ekstra bir sürücü ya da yazılım yüklemenize gerek yoktur. Farklı işlevlerin atanabileceği 8 ayrı tuş mevcuttur. Bu tuşların işlevleri, yazılım üzerinden düzenlenir. Ürün, A725 Sunplus 4800 dpi optiği sayesinde yüksek hareket duyarlılığı sağlar. Rampage SMX-R75 Striker makrolu 8 tuşlu RGB gaming oyuncu mouse, 128 x 65 x 40 mm’lik ideal ölçüleriyle de dikkat çeker. Bu ölçüleri sayesinde elinize en iyi şekilde oturur.

Rampage SMX-R75 Striker Oyuncu Mouse’un Tuş Hassasiyeti Nasıldır?

Rampage SMX-R75 Striker Oyuncu Mouse’un Tuş Hassasiyeti Nasıldır?

Oyuncular için mouseların hem hareket hem de tuş hassasiyeti büyük önem taşır. Çünkü kullandıkları ürün, aksiyonlara cevap verebilme kabiliyeti doğrultusunda başarılarına olumlu anlamda etki eder. Rampage SMX-R75, son derece hassas tuşlara sahiptir. Bu mouse ile rahatlıkla 15 ve üzerinde cps alabilirsiniz. Ek olarak yan kısmında makro programlama yapabileceğiniz 2 adet tuş bulundurması da performans açısından oldukça önemlidir. Rampage SMX-R75 Striker makrolu 8 tuşlu RGB gaming oyuncu mouse, tasarımıyla da ön plana çıkar. Özel dizaynı sayesinde kolayca kavranır, kusursuz bir tutuş ve kullanım hissi verir. Yan yüzeylerindeki kıvrımlar, cihazın elinize en iyi şekilde oturmasını sağlar. Böylelikle oyun esnasında elinizden kaymasını engeller. Rampage SMX-R75 Striker USB RGB mouse, bu özellikleriyle kendi fiyat segmentindeki ürünler arasından sıyrılır.

Rampage SMX-R75 Striker RGB Gaming Mouse Dayanıklı mıdır?

Rampage SMX-R75 Striker RGB Gaming Mouse Dayanıklı mıdır?

Rampage SMX-R75 Striker makrolu 8 tuşlu RGB gaming oyuncu mouse, en yüksek performans için düzenlenmiş özelliklerinin yanında dayanıklı yapısıyla da dikkat çeker. Ürünün gövdesinden tuşlarına kadar her aksamından son derece kaliteli malzemeler tercih edilmiştir. Dolayısıyla bu mouse, en zorlu mücadelelerde dahi kolay kolay yıpranmaz ve performans düşüklüğü göstermez. Ürünün 50 milyon kez olarak belirtilen tıklama ömrü de bu özelliği destekler niteliktedir. Bunun yanında Rampage SMX-R75 Striker makrolu 8 tuşlu RGB gaming oyuncu mouse, 24 ay garantilidir. Yani ürünü kullanırken karşılaşabileceğiniz sorunlar, tam 2 yıl boyunca uzman teknik servislerince giderilir. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Rampage SMX-R75 Strıker makrolu 8tuşlu RGB gaming oyuncu mouse yorumlarını inceleyebilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu oyuncu mouse’unu Türkiye’nin lider online alışveriş platformlarından Trendyol üzerinden satın alarak başta en uygun fiyat olmak üzere birçok avantajdan yararlanabilirsiniz. Siz de hemen sipariş verin ve oyunlardaki performansınızı artırın.