3
Oyuncu Kulaklıkları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Rampage Rogue Beyaz Usb 7.1 Surround Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Ürün Bilgileri

Rampage Rogue Beyaz Usb 7.1 Surround Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nuveya Satıcı Ünvanı: SÜVARİ ISI SİSTEMLERİ VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0788045955500017 Vergi Kimlik Numarası: 7880459555
    Bu ürün Nuveya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RAMPAGE ROGUE GENERAL PLUS 7.1 RGB IŞIKLI OYUNCU KULAKLIĞI Tak ve Çalıştır 7.1 Surround Ses Rampage ROGUE sizi oyunun derinliklerine çeken gelişmiş bir Virtual 7.1 Surround ses aygıtıdır. Bu şaşırtıcı 50 mm sürücülü kulaklık, size yalnızca zengin ve zevkli bir deneyim sunmakla kalmaz, aynı zamanda seslerin nereden geldiğini bilmenizi sağlayarak en üst düzeyde çevreleyici ses almanızı sağlar. RGB Aydınlatma Efekti RGB aydınlatma efektli tasarımıyla çok şık görünen Rampage Rogue, görsel olarak beğenilerinizi kazanmak için özenle tasarlandı. Ses Ayarı Ses Kontrolü, Kulaklık kullanımını kolaylaştıracak şekilde erişilebilir olarak sol kulaklığın arka kısmına yerleştirildi. Yüksek Kaliteli Stereo Ses Rampage ROGUE General Plus Chipset sayesinde mükemmel bir ses kalitesi sunar. Uzun Süren Rahatlık Rampage ROGUE oyuncu kulaklığı, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş dayanıklı ve sağlam bir kasaya sahiptir. Deri kaplı kulak pedleri ile rahatlık sağlar ve uzun süre kullanımda bile zevkinizi kaybetmeden eğlenmesini sağlar. Garanti Koşullları Ürün 24 Ay İthalatçı Garantisindedir. TEKNİK ÖZELLİKLER Led Işık Modu RGB LED Light Chipset General Plus Bağlantı USB İnterface
  • Hoparlör Çapı 50mm
  • Hoparlör Hassasiyeti 110±3DB
  • Hoparlör Empedansı 320+15%
  • Frekans Tepkisi 20HZ-20KHZ
  • Mikrofon Boyutu 60*50mm Mikrofon Tipi Sabit Mikrofon Gürültü Engelleyici Mikrofon Mikrofon Hassasiyeti -42+3dB Kablo Uzunluğu 2.0m ±0.15

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • RGB Aydınlatma Var
  • Kablo Ucu USB
Geri Bildirim Ver

Rampage Rogue USB 7.1 Surround RGB LEDli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Beyaz Kulaklık

Rampage Rogue beyaz USB 7.1 Surround RGB gaming kulaklık, sahip olduğu birbirinden önemli özellik ve fonksiyonlarla nefes kesici bir oyun deneyimi vadeder. Ürün hem kullanımı daha konforlu hâle getiren hem de oyuncu ruhunu sonuna kadar yansıtan tasarımıyla da öne çıkar. Üstün ses kalitesiyle sizi âdeta aksiyonun içine çeken bu ürün, dâhilî mikrofonu sayesinde diğer oyuncularla sağlıklı şekilde iletişim kurmanızı da mümkün kılar. Rampage Rogue USB 7.1 Surround RGB beyaz gaming kulaklıkla oyunlardaki başarınızı artırabilir, rakiplerinize cesurca meydan okuyabilirsiniz. Söz konusu kulaklığın genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • 7.1 ses çıkışı
  • PC, PS4 ve PS5 ile uyumlu
  • 2 yıl garantili

Rampage Rogue Beyaz Mikrofonlu Kulaklığın Özellikleri

Rampage Rogue Beyaz Mikrofonlu Kulaklığın Özellikleri

Rampage Rogue USB 7.1, beyazın hâkim olduğu şık tasarımıyla göz doldurur. RGB efektli aydınlatma dizaynı, ürünün görsel yapısını daha da güçlü kılar. Rampage Rogue USB 7.1 Surround RGB beyaz gaming kulaklık hem PC'lerle hem de PS4 ve PS5 konsollarla uyumludur. Böylece oyun oynamayı tercih ettiğiniz farklı platformlarda bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. USB portları üzerinden cihazlara bağlanan bu kulaklık, 2 metre uzunluğundaki kablosuyla özgürce hareket etmenize izin verir. Rampage Rogue USB 7.1 Surround RGB beyaz gaming kulaklık, tak ve çalıştır özellikli bir üründür. Herhangi bir yazılım yüklemenize gerek olmadan hemen kullanılabilecek şekilde geliştirilmiştir. 190 x 95 x 215 mm boyutlarındaki ürün, aynı zamanda iki yıl garantilidir. Bu süre zarfında yaşanabilecek olası sorunlar teknik servis ekiplerince kısa sürede çözülür.

Rampage Rogue Beyaz Mikrofonlu Kulaklık Ergonomik mi?

Rampage Rogue Beyaz Mikrofonlu Kulaklık Ergonomik mi?

Rampage Rogue USB 7.1 Surround RGB beyaz gaming kulaklık, ergonomik yapısıyla üst düzey bir konfor sağlar. Ekstra geniş kulak pedleri sayesinde uzun saatler boyunca kullanıldığında dahi herhangi bir rahatsızlık hissi oluşturmaz. Yüksek kalitesiyle fark yaratan pedler, sundukları rahat kullanıma ek olarak ses yalıtımı konusunda da oldukça başarılı bir performans sergiler. Rampage Rogue USB 7.1 Surround RGB beyaz gaming kulaklık, aynı zamanda ayarlanabilir kafa bandına da sahiptir. Ürünün her daim sizin için ideal boya getirilmesini olanaklı kılan bu özellik, sağladığı konforun yanında başınızı rahatça hareket ettirmenize de yardımcı olur. Bahsi geçen kulaklık, tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Rampage Rogue Beyaz Mikrofonlu Kulaklık Ses Kalitesi Nasıl?

Rampage Rogue Beyaz Mikrofonlu Kulaklık Ses Kalitesi Nasıl?

Kulaklıklara yönelik öncelikli beklentilerden biri, yüksek ses kalitesidir. Zira bu tip cihazlarda sesin kalitesi, oyuncu performansını doğrudan etkiler. Rampage Rogue USB 7.1 Surround RGB beyaz gaming kulaklık, bu konudaki beklentileri fazlasıyla karşılar. 50 mm çapındaki hoparlörleri ile çarpıcı bir deneyim sunar. Hoparlörlerin tasarımı, sesin geldiği yönü de rahatça tayin edebilmenize izin verecek şekilde yapılmıştır. Bu sayede türünden bağımsız olarak kendinizi oynadığınız oyunun heyecanına kolayca kaptırırsınız. Rampage Rogue USB 7.1 Surround RGB beyaz gaming kulaklık, mikrofonunun kalitesiyle de dikkat çeker. Gürültü önleyici özellikli bu mikrofon, sesinizin diğer oyunculara net şekilde iletilmesini sağlar. Dilerseniz Rampage Rogue beyaz USB 7.1 Surround RGB gaming kulaklık yorumlarına göz atabilir, ürünü önceden satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kulaklığı Trendyol üzerinden başta uygun fiyat olmak üzere pek çok önemli avantajdan faydalanarak sipariş edebilir, oyun keyfinizi daha üst seviyelere çıkarabilirsiniz.