Rampage RM-K10 Amazing USB 7.1 Gürültü Engelleyici Mikrofon RGB Oyuncu Kulaklık Gaming Kulaklık

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Rampage RM-K10 Amazing USB 7.1 Gürültü Engelleyici Mikrofon RGB Oyuncu Kulaklık Gaming Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİOTECH BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: SERDAR ALPASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0560187160
    Bu ürün BİOTECH BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rm-K10 Amazing Siyah Usb 7.1 Noice Cancelling Mic Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Model RM-K10 AMAZING Renk Siyah Uyumluluk PC - PS4 Kontrol Metodu Kablo Üzeri Giriş Arayüzü USB Aydınlatma RGB Frekans Cevabı 20Hz - 20KHz Kulaklık Empedans 16 Ohm Kulalık Hassasiyeti 115dB +3 Kulaklık Pedi Boyutu 100mm Kanal Yapısı 7.1 Stereo Çıkarılabilir Mikrofon Yok Mikrofon Yönlendirme Çok Yönlü Mikrofon Hassasiyeti -38dB +3 Mikrofon Empedansı 2.2k Ohm Mikrofon Gürültü Engelleme Var Tipi Kulak Üstü Sürücü 50mm Katlanabilirlik Var Ses Kontrol Var Konnektör USB Malzeme Plastik Mikrofon Boyutu 155x10mm +/-10 Kablo Tipi Örgülü Kablo Uzunluğu 215Cm +/-10 Ayarlanabilir Kafa Bandı Var Paket Boyutu 220x95x230mm Paket İçeriği Ürün / Garanti Belgesi - Kullanım Klavuzu Garanti Süresi 24 Ay

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

Rampage Rm-k10 Amazing Siyah Usb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık

Hem amatör hem de profesyonel oyuncular için olmazsa olmaz oyun donanımlarından biri olan Rampage RM-K10 kulak üstü kulaklık, yüksek ses kalitesi sayesinde oyunlara gerçeklik duygusu katar. Aynı zamanda takım arkadaşlarınızla iletişim kurma şansı verir. Rampage RM-K10 Amazing kulak üstü kulaklık, her ortama ve kullanıma uyum sağlayabildiği için sıklıkla tercih edilir. Estetik görünümü ve esnekliği sayesinde size konfor sağlar. Yüksek karelerde görüntü veren ve ses akışı fazla olan oyunlarda bile kusursuz performans sergiler. Kulağı ve başı saran sıkı tasarımı ile size uyum sağlar. Cihazı kullandığınız sırada arka arkaya gelen birbirinden farklı seslerde gecikmeler yaşanmaz. Bu sayede özellikle rekabetçi oyunlarda büyük bir avantaj elde etmiş olursunuz.

  • Bağlantı: Kablolu
  • Kulaklık Modeli: Kulaküstü
  • Kullanım alanı: Oyun

Rampage Ledli Gaming Oyuncu Kulaklığın Özellikleri Neler?

Rampage Ledli Gaming Oyuncu Kulaklığın Özellikleri Neler?

Rampage RM-K10 Amazing USB 7.1 gaming kulaklık oyuncu kulaklığı, ergonomik tasarımı ve üst düzey özellikleri ile vazgeçilmeziniz olmaya adaydır. Bir kulaklık taktığınız zaman çevreniz her zaman sessiz olmayabilir. Yalıtımsız bir kulaklıkta dış ortamın sesi duyulur. Bu durum ise ses kalitesini düşürür. Bunun önüne geçebilmek için üründe Active Noise Cancelling teknolojisi kullanılmıştır. Bu özellik kulaklık üzerinde bulunan bir mikrofon sayesinde çalışır. Cihazın ses yalıtımı sağlayan süngerleri sayesinde dış ortamdan gelen seslerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Oyundan aldığınız keyfi artıran Rampage gaming kulaklık oyuncu kulaklığı, seslerin daha gerçekçi olmasını sağlar ve size kusursuz bir oyun deneyimi yaşatır. LED ışıkları ve şık tasarımı sayesinde oyun oynadığınız anları daha eğlenceli hâle getirebilirsiniz. Ayarlanabilir LED ışıklar, tarzınızı yansıtmanıza da yardımcı olur.

Rampage Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Kullanışlı mıdır?

Rampage Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Kullanışlı mıdır?

Cihaz, dışı kaplamalı kulaklık süngeri ile kullanım rahatlığı sağlar. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda bile konforlu hissedersiniz. RM-K10 oyun kulaklığı, baş ve kulak bölgesinde ağrılara sebep olmaz. Ürün, oyunun atmosferini hissetmenize imkân tanır. Rampage gaming kulaklık 7.1, RGB led aydınlatma logosu sayesinde estetik bir görüntü yaratır. Cihaz üzerinde yer alan mikrofon, konforlu bir biçimde iletişim kurmanızı sağlar ve uzun soluklu oyun maratonlarında dahi herhangi bir problem çıkarmadan çalışır. Özellikle dış ortamdaki sesi engelleyen ANC teknolojisi sayesinde oyun deneyiminizin kesintiye uğramasının önüne geçer. Ses kalitesi sayesinde müzik dinlerken de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ürün, dayanıklı materyalleri sayesinde uzun süre boyunca ilk günkü formunu korur. Rampage RM-K10 Amazing USB 7.1 gaming kulaklık oyuncu kulaklığı, kullanışlı özellikleri ile göze çarpar.

Rampage Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Kaliteli mi?

Rampage Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Kaliteli mi?

Rampage RM-K10 Amazing USB 7.1 gaming kulaklık oyuncu kulaklığı, kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiş son derece dayanıklı bir üründür. Çoklu kullanımların olduğu ortamlarda bu durum büyük avantaj sağlar. Kablo üzerinden ses ve led ile alakalı değişiklikleri yapabilirsiniz. Bu teknoloji; ses seviyesini ayarlama, bas ve tiz ayarlarını düzenleme, mikrofonu aktif hâle getirme gibi işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirmenize imkân tanır. Siz de bir oyuncu kulaklığında şık tasarım ve işlevsel özellikler arıyorsanız bu cihaz sizin için doğru bir tercih olabilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Rampage RM-K10 Amazing USB 7.1 gaming oyuncu kulaklığı yorumlarını inceleyerek hem fonksiyonel özellikleri ile kolay bir kullanım sağlayan hem de dayanıklılığı sayesinde uzun süre boyunca oyun maratonlarında size eşlik edecek olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.