Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Makrolu Gaming Klavye

949 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Makrolu Gaming Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VPBİLİSİM Satıcı Ünvanı: VP BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925094322900001 Vergi Kimlik Numarası: 9250943229
    Bu ürün VPBİLİSİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rampage rapıdo plus semi mechanical sese duyarlı rainbow ışıklı makrolu gaming klavye
  • bilgisayar dünyasında birçok başarılı aksesuara imza atan rampage, kitlesi günden güne çoğalan oyuncuları da ihmal etmiyor. firmanın rapido olarak adlandırdığı klavye, farklı animasyonlar sunan rainbow renkled aydınlatma ve benzeri özellikleri ile sizi cezbedebilecek şıklıkta tasarlandı. sese duyarlı led ışıklandırma ile mükemmel ambiyanslar oluşturmaktadır. Köşeleri keskin hat çizgiler ile dayanıklı olarak dizayn edilmiştir. Semi mekanik tuşları sayesinde oyun oynarken eğlenceyi en hat safada yaşayın! Led aydınlatma tuşların lazer baskılı olması gece ve karanlıkta rahatlıkla görünebilmesini sağlar. Rampage rapıdo plus semi mechanical sese duyarlı rainbow ışıklı makrolu gaming klavye
  • farklı led animasyon seçenekleri ile donatılmış led aydınlatma sayesinde gece ve loş ortamlarda rahatça oyun oynayabilirsiniz. Bu farklı animasyon seçeneklerini fonksiyon tuşunu kullanarak zevkinize uygun bir biçimde ayarlayıp oyun oynamanın keyfini çıkarın. led aydınlatmanın ışık şiddetini isteğinize uygun olarak arttırabilir ve azaltabilirsiniz. Sese duyarlı led aydınlatması sizi cezbedecek. Rampage rapıdo plus semi mechanical sese duyarlı rainbow ışıklı makrolu gaming klavye
  • üstün özellikler ile donatılmış rapıdo üstün performans sunan mekanik bir oyuncu klavyesidir. sağlam mataryeller kullanılarak üretilmiş olan bu oyuncu klavyesi dayanıklı yapısı ve sağlamlığı ile rakiplerinden bir adım önde ! 6 adet programlanabilir tuşu, 10 milyon tuş ömrü, örgülü fiber kablosu ve altın kaplama usb konnektörlü olarak özenle dizayn edilmiştir. Rampage rapıdo plus semi mechanical sese duyarlı rainbow ışıklı makrolu gaming klavye
  • taban ve tuş üzeri led aydınlatma sayesinde karanlık ve loş ışıklı ortamlarda rahatlıkla tuşlarınızı görebilirsiniz. Windows kilit tuşu özelliği bulunmaktadır. 6 adet programlanabilir makro tuşu bulunmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Rampage Rapido Plus Klavye Semi Mechanical Sese Duyarlı Rainbow Işıklı Gaming Fiyatı

Oyuncuların mekanik klavye tercih etme sebeplerinin başında dayanıklılık ve hızlı tepki süreleri gelir. Böylece oyunda avantajlı duruma geçilir. Rapido Plus Semi Mechanical sese duyarlı klavyenin farklı animasyonlar sunan renkli bir aydınlatmaya sahip olduğunu görebilirsiniz. Taban ve tuşlar üzerindeki LED aydınlatma sayesinde karanlık ortamda rahatlıkla kullanılır. Rampage Rapido Plus Semi Mechanical sese duyarlı rainbow modeli 10 milyon tuş ömrüne sahip uzun ömürlü bir oyuncu klavyesidir. Bir oyuncunun klavyeden beklentileri olan çok ses yapmaması, multimedya kısayol tuşlarının olması, sayı tuş takımı olması, Türkçe karakterleri desteklemesi bu cihazda mevcuttur. Aynı zamanda enter tuşunun büyük ve dayanıklı olması, renkli animasyonlar sunması da Rampage Rapido Plus Semi Mechanical sese duyarlı rainbow ışıklı m modelinin özellikleri arasında yer alır.

  • Sese duyarlı LED ışıklandırma
  • Türkçe klavye düzeni
  • Dayanıklı dizaynı

Kullanışlı Rampage Makrolu Gaming Klavye Özellikleri

Kullanışlı Rampage Makrolu Gaming Klavye Özellikleri

Oyuncuların daha düşük tepkime süresiyle oynamasını amaçlayan semi mekanik özelliği ile Rampage Rapido Plus Semi Mechanical sese duyarlı Rainbow ışıklı makrolu gaming klavye ST10816 kullanarak oyunda eğlenceyi üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Oyuncunun, oyunun ve ortamın sesine duyarlı LED ışıklandırma özelliği bulunur. Rampage Rapido Plus Semi Mechanical sese duyarlı Rainbow ışıklı makrolu gaming klavye sese ritim tutan ambiyansıyla beğeni kazanır. Klavye, farklı LED animasyon çeşitleriyle donatıldığı için LED aydınlatma özelliği sayesinde karanlık ya da loş yerlerde rahatlıkla kullanılabilir. LED aydınlatma ışık şiddeti isteğinize göre arttırılıp azaltılabilir. USB 2.0 arayüzüne sahip Rampage makrolu gaming klavyeyi kablolu şekilde bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Tak çalıştır kullanım şekli ile kurulum gerektirmeyen cihazın 1.8 metre kablo uzunluğu bulunur. Klavyenin gökkuşağı zemin ve tuş aydınlatmasına sahip olduğunu görebilirsiniz.

Avantajlı Rampage Oyuncu Klavye Kullanımı

Avantajlı Rampage Oyuncu Klavye Kullanımı

Rampage oyuncu klavye 117 adet tuşa sahiptir. 6 adet medya kontrol tuşu ve 6 adet makro atama destek tuşu olarak bazılarının özelleştirilmiş olduğunu görebilirsiniz. Bilek dayanağı ile ergonomik bir kullanım sağlar. Rampage mekanik klavyelerin TR-Q Türkçe klavye düzenine sahip olması kullanım kolaylığı sağlar. Değişik tasarımı, renkli ışıklandırması ve dayanıklılığı ile oyuncuların beğenisini toplar. Cihazın mekanik olması her tuşun bağımsız ve ayrı bir mekanik anahtara sahip olması anlamına gelir. Bu da cihazın kullanım ömrünü uzatan en önemli özellik olarak bilinir. Klavye üretilirken çevre dostu malzemeler kullanılır. Sahip olduğu sessiz dizaynı ve kullanışlı yapısı ile sadece oyuncuların değil yazı yazanların da beğenisini kazanan tasarımı vardır. Yüksekliği ayarlanabilir Rampage gaming klavyenin tuşlarının lazer baskılı olmasının karanlıkta kullanımında büyük kolaylık sağladığını fark edebilirsiniz.

Bütçelere Uygun Fiyatıyla Rampage Rainbow Klavye

Bütçelere Uygun Fiyatıyla Rampage Rainbow Klavye

Rampage Rainbow klavye fiyatları ürünün gelişmiş teknolojik özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Oyuncuların mekanik klavye tercih etmelerindeki sebeplerin başında oyun sırasındaki heyecanlı ve sert hareketler sonucunda klavyenin zarar görmesi yer alır. Sağlam materyaller kullanılarak üretilmiş olan Rampage makrolu mouse klavye dayanıklı yapısı ve sağlamlığı ile müşterilerin beğenisini toplar. Örgülü fiber kablosunun yanı sıra altın kaplama USB bağlantı noktası ile özel sağlam bir dizayna sahip olduğunu anlayabilirsiniz. Siyah rengi ile şık bir tasarıma sahip olan ürünün, 37x200x460 mm boyutlarına sahip olduğunu görebilirsiniz. Ağırlığı 1000 gr olan cihaz birçok işletim sistemleri ile uyumlu çalışır. Tuş geri bildirimi hızı çok yüksek olması sebebiyle oyuncular tarafından çok tercih edilen bu ürün için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, güvenle satın alabilirsiniz.