Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Rainbow Ledli Q Metal Yüzey Gaming Klavye Makrolu Klavye

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Rainbow Ledli Q Metal Yüzey Gaming Klavye Makrolu Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
Geri Bildirim Ver

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Rainbow Ledli Q Metal Yüzey Gaming Klavye Makrolu Klavye

Rampage Mithril Pro Kb-RX8, metal yüzey ve rainbow LED arka aydınlatmalı mekanik klavye olarak tanımlanabilir. Mekanik tuşların ötesinde, bu klavye makroları desteklemektedir ve birçok farklı kombinasyon halinde özelleştirilebilir. Kullanıcılar, tuş başına birkaç tuş kombinasyonu veya çoklu tuş kombinasyonu oluşturabilir ve tuşların programlanmasına yardımcı olan bu makroları kullanarak özelleştirilmiş komutları hızlı bir şekilde çalıştırabilir.

 
  • Ses kontrol tuşları
  • Kullanıcı dostu klavye kapakları
  • Çoklu tuş kombinasyonları

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Özellikleri

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Özellikleri

Oyun sektöründe özellikle hassas kontrole sahip olan mekanik klavyeler sıklıkla tercih edilir. Oyuncunun komutuna karşı verilen tepkime süresinin kısa olması pek çok oyuncu için ise hayati bir konumdadır. Rampage Mithril Pro Kb-rx8 klavye ise oyuncuların ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek için dizayn edilmiştir. Teknik özellikleri arasında 50 milyon tuş ömrüne sahip olması onu oldukça ön plana çıkarır. Rampage mithril pro Kb-RX8 mekanik RGB Klavye, kullanıcılarına üst düzey bir performans deneyimi sunmayı amaçlayan bir cihazdır. Mekanik tuş düzeni, yüksek kaliteli gümüş kontaklar kullanarak sorunsuz ve duyarlı yazma deneyimleri sunar. Rampage mithril pro Kb-RX8, 16,8 milyon parlak renge ve kolay oyun kontrolü için 6 adım tuşlu 6 makro tuşa sahiptir. Genel olarak bakıldığında bir kullanıcının sahip olduğu tüm beklentileri karşılayacağı görülür. Bu klavye her türlü oyun veya işlem için hassasiyeti yüksek olan bir üründür.

 

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Kullanımı

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Kullanımı

Rampage Mithril Pro Kb-RX8 mekanik klavye gaming amacıyla sıklıkla tercih edilen bir klavyedir. Mekanik tuş düzenine ve seçtiğiniz form faktörüne özel ses kontrol düğmelerine ve oyun deneyiminizi geliştiren multimedya tuşlarına sahiptir. Q tuş dizilimine sahip olan bu klavye sahip olduğu LED aydınlatması ile kullanıcılarının tasarım yönünde de ilgisini oldukça çekmektedir. Rampage Mithril Pro Kb-RX8 mekanik klavye rainbow ledli kullanımı oldukça basit bir klavyedir. Klavyenin ön panelindeki kontrol tuşlarını kullanarak, LED renklerini, LED efektlerini ve makro tuşları ayarlayabilirsiniz. Arka panelindeki USB bağlantısını kullanarak bilgisayarınıza veya diğer cihazlarınıza bağlayabilirsiniz. Klavye, ayrıca dört farklı arka ışık modu, tuşların üzerindeki rainbow LED ışıkları ve dört adet programlanabilir tuş bulunmaktadır. Ayrıca, klavye özelleştirilebilirdir ve kullanıcılar herhangi bir tuşu istedikleri gibi programlayabilir.

 

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Fiyatı

Rampage Mithril Pro Kb-rx8 Mekanik Klavye Fiyatı

Rampage Mithril Pro Kb-RX8 oyun klavyesi üstün performans ve kullanıcı memnuniyeti odaklı bir şekilde tasarlanmıştır. Şık ve modern bir görünümün yanı sıra, klavye birden fazla makro tuşu, RGB arka aydınlatma ve 16,8 milyon parlak renge sahiptir. Sahip olduğu tüm bu özellikleri onu ideal bir oyun klavyesi yapmaktadır. Bu klavye profesyonel oyuncular veya oyun meraklıları için uygundur. Klavyenin mekanik tuşları ve programlanabilir makroları, oyunculara daha doğru kontrol ve daha iyi oyun performansını sağlamak için optimize edilmiştir. USB arayüzüne sahip olan Rampage mithril pro kb-rx8 yorumları da kolay kullanımı ve üstün performansı üzerine odaklanmıştır. Siz de Rampage mithril pro kb-rx8 fiyat bilgisi ve detaylı açıklamalarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen Trendyol’dan satın alabilirsiniz.