Rampage Miracle K2 Siyah Usb Rgb Aydınlatmalı Membrane Swich Q Gaming Oyuncu Klavyesi

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Miracle K2 Siyah Usb Rgb Aydınlatmalı Membrane Swich Q Gaming Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rampage Satıcı Ünvanı: SEGMENT BİLGİSAYAR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0758018322300010 Vergi Kimlik Numarası: 7580183223
    Bu ürün Rampage tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rampage'den Fiyat Performans canavarı MIRACLE K2 Membrane Switch oyuncu klavyesi ile tanış.
  • RGB ve değişen modlarda aydınlatması, metal üst kasası ile ergonomik ve uzun süreli bir kullanım sunmakta.
  • İthalatçı garantili ve 2 yıl Segment Bilgisayar tarafından servis desteği sağlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Yok
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Rampage Miracle K2 Klavye RGB Aydınlatmalı Membrane Switch Gaming Oyuncu Fiyatı - Trendyol

Hızla gelişen teknoloji beraberinde oyun algısını da yeniden şekillendirir. Önceleri oyun oynamak sadece belirli bir yaş grubuna ait bir aktivite olarak kabul edilirken günümüzde bu algı yıkılmış haldedir. Kadın erkek fark etmeksizin yediden yetmişe herkes ekranları başında teknolojinin sunduklarının keyfini çıkarır. Farklı ülkelerden farklı yaş grupları birbirleri ile oyun oynarken herkesin oyundan ortak beklentisi keyif almaya yöneliktir. Rampage Miracle K2 RGB aydınlatmalı Membrane Switch Gaming oyuncu klavyesi müşterilerine bu zevki sunar. Miracle K2 RGB sahip olduğu özellikler ile gerçek oyun hazzını oyuncularına yaşatır. Ürün LED aydınlatmasıyla görsel bir şölen sunarken aynı zamanda müşterilerin motivasyonunu da yükselten bir etkiye sahiptir. Profesyonel bir oyun klavyesi ile birlikte içinde bulunduğunuz anın keyfine varmak için bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • RGB LED
  • Bilek desteği
  • Dayanıklı yapı

Kullanışlı Yapısı ile Rampage Miracle Klavye

Kullanışlı Yapısı ile Rampage Miracle Klavye

Kaliteli klavye bir oyuncu için çok önemlidir. Oyun oynarken yapacağı hamleleri kullanmış olduğu klavyenin ergonomik yapısı belirler. Rampage oyuncu klavyesi sahip olduğu özellikler sayesinde müşterilerine kullanım kolaylığı sağlarken içinde bulunulan anın konforunu maksimum seviyeye taşır. Bu ürün, oyunda vermiş olduğunuz komutları hızlı algılayıp anlık olarak yerine getirir. Tuşa bastığınızda istenileni algılayıp komutu yerine getirme hızı oldukça seridir. Herhangi bir bekleme ya da komutu yavaş algılama durumu söz konusu değildir. Müşteriler için avantaj olabilecek diğer konfor hizmeti bilek destekli yapısıdır. Rampage Gaming klavye gövdesine sabitlenmiş bilek desteğine sahiptir. Bu sayede müşterilere uzun saatler sürecek konforu sunar. Böyle bir özelliğinin olması bu klavyenin kendi kulvarında üst sıralarda yer almasına olanak sağlar. Oyunlarda uzun zaman harcayan oyun tutkunlarının gözbebeği olacak bu klavyeyi inceleyebilirsiniz.

LED Aydınlatmalı Rampage Miracle Klavye

LED Aydınlatmalı Rampage Miracle Klavye

Rampage Gaming klavye, kullanım özellikleri kadar tasarım özelliği ile de dikkatleri üzerine çeker. RGB ışıklandırma sistemine sahip klavye kullanıldığı ortamın ambiyansını pozitif yönde değiştirir. Rampage Miracle K2 RGB sayesinde motivasyon maksimum düzeyde sağlanır. RGB sistemi temelde kırmızı, yeşil ve maviden oluşan üç ana renk etrafında şekillenir. Bu üç ana rengin karışımından diğer tüm renkler elde edilir. 18 farklı ışık efekti ile müşterilerine renk seçme olanağı sunar. Bu ürünü satın aldığınızda klavyenizi tercih ettiğiniz herhangi bir renkte kullanabilirsiniz. Rampage Miracle K2 RGB aydınlatmalı membrane switch gaming oyuncu klavyesi kullananlar ürünün dayanıklılığı üzerine vurgu yaparlar. Aynı zamanda klavyenin, oyun oynarken oluşabilecek her türlü darbeye karşı dayanıklı bir ürün olduğunun altını çizerler. Müşterilerinden tam not almayı başaran bu keyifli ürünü deneyebilirsiniz.

Dayanıklı Yapısı ile Rampage Miracle Klavye Uygun Fiyatlarla

Dayanıklı Yapısı ile Rampage Miracle Klavye Uygun Fiyatlarla

Rampage Miracle K2 RGB klavye, müşterilerine tasarım ve donanım noktasında üst düzey özelliklere sahip bir deneyim sunar. Metal kasası, değişen modlarda aydınlatma imkanı ile ürün, benzerleri arasından sıyrılmayı başarmış bir klavyedir. Müşterilerine seri kullanım imkanını sunan klavye aynı zamanda sağlam ve kullanışlı yapısı ile de ön plana çıkar. Rampage Miracle K2 RGB aydınlatmalı membrane switch gaming oyuncu klavyesi yorumları incelendiğinde klavyenin dayanıklı yapısı ile müşterilerine uzun ömürlü bir kullanım olanağı sunduğu görülür. Bu denli önemli özelliklere sahip Rampage Miracle K2 RGB aydınlatmalı membrane switch gaming oyuncu klavyesi fiyatları ile de farkını ortaya koyar. Ürün sahip olduğu teknik özelliklerle kıyaslandığında uygun fiyat aralığında olduğu görülür. Oyun keyfinin tadına maksimum düzeyde erişmek için bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.