Rampage Kb-rx7 Alpor Pro Siyah Rgb Q Gaming Oyuncu Klavyesi

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Kb-rx7 Alpor Pro Siyah Rgb Q Gaming Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EcoShop Satıcı Ünvanı: ENES KADİR DÖNMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1320891392800001 Vergi Kimlik Numarası: 3120632310
    Bu ürün EcoShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama Gaming Oyuncu Klavyesi Bağlantı noktası USB F-Q Q Marka Rampage Model KB-RX7 ALPOR PRO Özellik RGB Aydınlatmalı Renk Siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
  • Bilek Desteği Var
  • Switch Türü Membran
Geri Bildirim Ver

Rampage KB-RX7 Alpor Pro Siyah Usb Rgb Aydınlatmalı Q Gaming Oyuncu Klavyesi

Bilgisayarlar ile birlikte kullanılan çok çeşitli malzemeler vardır. Harici parçalar olarak bilinen fare ve klavye de bunlar arasında yer alır. Rampage markasına ait olan ve oyuncu klavyesi şeklinde bilinen ürün, aydınlatmalı tasarımı sayesinde ilgi çeker. Kullanım isteği uyandıran yapısı ile birlikte oyun oynamayı oldukça keyifli bir hale getirir. Siyah renkli ürün üzerinde bulunan aydınlatmalı tuşlar, oyuncular için avantaj sağlar. Karanlık ortamlarda oyun oynamayı ilgi çekici kılar. Q klavye düzenine sahip olduğundan dolayı pek çok kişi tarafından kolaylıkla kullanılır. Yeterli büyüklükteki tuşlar sayesinde oyun oynarken zorlukla karşılaşılmaz. Farklı renklerin bir araya gelmesi sonucu dikkat çekici bir hale bürünen klavye, uzun ömürlü elektronik ürünler arasında bulunur. Rampage gaming klavye modelini satın alarak bilgisayar ile geçen zamana eğlence katabilirsiniz.

  • Q klavye düzeni
  • Aydınlatmalı
  • 165 cm kablo uzunluğu

Şık Rampage KB-RX7 Alpor Pro Siyah USB RGB Klavye

Şık Rampage KB-RX7 Alpor Pro Siyah USB RGB Klavye

Rampage KB-RX7 alpor pro RGB gaming klavye şeklinde bilinen ve gelişmiş teknolojinin bir ürünü olan materyal, oyun oynarken kolaylık sağlar. Tasarımı ve sahip olduğu özellikleri ile birlikte büyük küçük pek çok kişinin yaptığı tercihler arasında yer alır. Kablolu olduğundan dolayı çeşitli cihazlar ile kolaylıkla bağlantı kurabilir. Marka ve model bakımından farklılık teşkil eden bilgisayarları bu gibi materyaller ile destekleyerek kullanımdan alınan keyfi artırabilirsiniz. USB bağlantısı sayesinde masaüstü ve dizüstü bilgisayara bağlanabilir. 165 cm kablo uzunluğunun var olması ise müşterilere kolaylık sağlar. Çeşitli uzunluklardan klavye kullanımını mümkün hale getirir. Gelişmiş özelliklere sahip olduğundan dolayı pek çok imkanı sunar. Oyuncular tarafından büyük bir özenle seçilen Rampage KB-RX7 alpor pro klavyeyi tercih edebilirsiniz. Sunduğu imkanları değerlendirerek oyun oynarken çeşitli avantajlara sahip olabilirsiniz.

Rampage KB-RX7 Alpor Pro Siyah USB RGB Klavye Yorumları

Rampage KB-RX7 Alpor Pro Siyah USB RGB Klavye Yorumları

Rampage KB-RX7 alpor pro siyah USB RGB aydınlatmalı Q gaming oyuncu klavyesi kullananlar tarafından büyük bir övgü alan ürün sürekli olarak geliştirilir. Siyah bir renge sahip olduğundan dolayı çoğu kişinin beklentileri ile uyuşur. Ayrıca bilgisayarlar ile uyumlu bir görüntü de oluşturur. Klavye yapısı ve sunduğu imkanlar neticesinde her geçen gün yoğun şekilde tercih edilen ürün sayesinde çeşitli oyunları kaliteli materyallerden destek alarak oynayabilirsiniz. Çocuklar, gençler ve yetişkinler için kullanımı mümkün olan ürün, farklı amaçlara da hizmet eder. Tuş hassasiyetinin yüksek olması yapılması istenen işlemlerin kolaylıkla algılanmasına katkıda bulunur. Bu da özellikle oyun esnasında gerekli uygulamaların anında yapılmasını sağladığından dolayı müşterileri memnun eder. Rampage KB-RX7 alpor pro siyah USB RGB aydınlatmalı Q gaming oyuncu klavyesi yorumlarını dikkate alarak ürünün ne gibi amaçlara hizmet ettiğini öğrenebilirsiniz.

Rampage Gaming Klavye Fiyatı

Rampage Gaming Klavye Fiyatı

Rampage KB-RX7 alpor pro siyah USB RGB aydınlatmalı Q gaming oyuncu klavyesi ideal bir boyuta sahiptir. Harf ve numaraların bulunduğu kısımların yanı sıra ürüne işlevsellik kazandıran farklı tuşlar da bulunur. Özellikle oyun oynarken gerekli işlemleri yapabilmek için bu gibi farklı tuşlardan destek alınır. Tuşların sıralaması ve büyüklüğü ise çeşitli tuş kombinasyonlarını yapabilmek için yardımcı olur. Oyuncu klavyesi olarak nitelendirilen ürünü profesyonel çalışmalarınızda destek almak için tercih edebilirsiniz. Gelişmiş özellikleri sayesinde Rampage KB-RX7 alpor pro siyah USB RGB aydınlatmalı Q gaming oyuncu klavyesi fiyatı da farklılık gösterir. Fiyat faktörünü etkileyen çeşitli unsurlar da bulunur. Rampage markasının kaliteli ürünleri arasından bu modeli tercih ederek yapılması gereken işlemleri büyük bir keyifle yerine getirebilirsiniz. Trendyol sayesinde hem model hakkında bilgi alabilir hem de ürün siparişini oluşturabilirsiniz.