Rampage KB-R99 X-CORAL Rainbow Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Klavyesi

850 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage KB-R99 X-CORAL Rainbow Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeknovA Bilişim Satıcı Ünvanı: SERGEN ÖZÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Vergi Kimlik Numarası: 6730308837
    Bu ürün TeknovA Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama gaming oyuncu klavyesi marka rampage model kb-R99 x-Coral özellik rainbow aydınlatmalı garanti süresi:24 ay

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

Rampage Rainbow Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi ile Oyun Keyfi

Klavye, bilgisayar kullanıcılarının gün içinde en çok kullandıkları öğelerden biridir. İletişimin yürütülmesinden oyun oynanmasına, multimedya işlevlerinin yönetilmesinden ek işlevlere kadar sayısız açıdan değerlendirilebilen klavye, özellikle son yıllarda oyun severlerin en çok dikkat ettiği ürünlerden biri haline geldi. Çünkü oyunlarda başarının en önemli faktörlerinden biri, oyun tutkunlarının tercih ettiği klavye modeli olarak kabul ediliyor. Oyun ve donanım otoritesi ve oyuncular, bu sorunun oyunculara klavye öneri ve önerileri getirdiği konusunda hemfikirdir. Uzun yıllardır oyunda oynayan bazı oyuncular oyunculuk hayatlarını devam ettirmek için geleneksel klavyeleri kullanmaya devam edeceklerini söyleseler de yeni nesil profesyonel oyuncular genellikle oyun klavyesi çözümlerine yöneliyor. Rampage kb-r99 x-coral oyuncu klavyesi özellikleri sayesinde tüm oyun severlere hitap ediyor. Rampage kb-r99 x-coral rainbow aydınlatmalı gaming oyuncu klavyesi fiyatı ile de herkesin beğenisini kazanır.

  • Rainbow aydınlatmalı
  • Garanti süresi: 24 Ay
  • Rampage güvencesi

Rampage kb-r99 x-coral Klavye ile Oyun Keyfi

Rampage kb-r99 x-coral Klavye ile Oyun Keyfi

Oyunculara sunulan klavyeler LED aydınlatmadan faydalanıyor. Tam boyutlu, mini, membran veya mekanik anahtarlar olsun, hemen hemen tüm oyun klavyelerinde özelleştirilebilir RGB LED aydınlatma veya sabit renkli LED aydınlatma bulunur. Bu ürünler aynı zamanda oyuncuların oyun sırasında motivasyonlarını artırmalarına yardımcı olabilecek ışıklı oyun klavyeleri olarak da adlandırılır. Bu modeller, marka tarafından önceden belirlenmiş aydınlatma efektleriyle son derece zengin görüntüler göstererek, aydınlatmanın önceden tanımlanmış işlevleri veya klavye yazılımı aracılığıyla kişiselleştirilmesine olanak tanır. Klavye üzerindeki tuşlar ve yazılımlar, klavyedeki ışıklar tamamen veya lokal olarak kapatılabilir. Oyun sırasında klavye ışığını tamamen veya kısmen kırmızıya ayarlayabilir, buna karşılık gelen ve genel bilgisayar kullanım sürecinde ışığı beyaza ayarlayabilir Rampage kb-r99 x-coral rainbow aydınlatmalı gaming oyuncu klavyesi yorum ve fiyatlarını inceleyebilir, ihtiyacınıza uygun modeli kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Rampage kb-r99 x-coral Rainbow'un Oyunlara Katkıları

Rampage kb-r99 x-coral Rainbow'un Oyunlara Katkıları

Kullandıkları klavyenin görünümünü ön planda tutan oyun tutkunları, tarzlarını yansıtan RGB LED aydınlatma ürünlerine yönelebilirler. Bazı ilgili ürünler; kasa, anakart, ekran kartı, klavye ve diğer ünitelerle aynı anda aynı tonda yanıp sönebilir. Bu tür ürünlerin aydınlatması tek bir yazılım ile kontrol edilebilmekte ve kolaylıkla özelleştirilebilmektedir. Oyun severlerin sıklıkla tercih ettiği renkli klavyeler arasında Rampage kb-r99 x-coral rainbow aydınlatmalı metal yüzeyli gaming oyuncu klavyesi de yer alıyor. Sahip olduğu klavyenin sağladığı aydınlatmaya ek olarak, klavye rengi konusunda endişe duyan oyuncular da vardır. Kırmızı, beyaz, kamuflaj, gri, metalik ve daha birçok renkte üretilen rengarenk oyuncu klavyeleri, farklı renklerde klavye isteyenlerin ilgisini çekiyor. Siz de Rampage kb-r99 x-coral rainbow aydınlatmalı gaming oyuncu klavyesi modellerini inceleyerek kullanıcı yorumlarına göz atabilirsiniz.

Rainbow Aydınlatmalı Klavye Çeşitleri

Rainbow Aydınlatmalı Klavye Çeşitleri

Klavyeler arasındaki renkli aydınlatma sayesinde daha farklı ve şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Rampage kb-r99 x-coral usb kablolu rainbow aydınlatmalı gaming Q klavye modelinde kendinden aydınlatma işlevi vardır, böylece karanlıkta oyun oynarken bile tuşları kolayca görebilirsiniz. Farklı oyun klavyesi stilleri, bilgisayar oyuncularının işini son derece kolaylaştırır. Uzatılmış tuşları sayesinde oyun oynarken yanlış tuşlara basılmasını önleyebilir. Klavye işlevindeki hızlı değiştirme tuşu, tüm sekmeleri ve programları kapatmanıza ve birkaç saniye içinde tamamlamanıza yardımcı olabilir. Hassas dokunma fonksiyonu ile tuşlara kuvvetli basmadan komutları çalıştırabilir. Dayanıklılığı ile oyunun heyecanına bağımlı olsanız dahi uzun süre zarar görmeden kullanılabilir. Rampage kb-r99 x-coral rainbow aydınlatmalı gaming oyuncu klavyesi satın almak için Trendyol'a göz atabilirsiniz.