Rampage Kb-r63 Stage Rainbow Rgb Aydınlatmalı Makrolu Gaming Oyuncu Klavyesi

797 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Rampage Kb-r63 Stage Rainbow Rgb Aydınlatmalı Makrolu Gaming Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ritimtekno Satıcı Ünvanı: YASEMİN ERDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890569091
    Bu ürün ritimtekno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

Rampage KB-R63 Stage RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Rainbow Makrolu Gaming Siyah Fiyatı

Rampage marka ürün, bilgisayar için tasarlanan bir klavyedir. Türkçe alfabe özelliklerine göre dizayn edilir. Kişilere konforlu kullanım deneyimi sunar. Rampage KB-R63 Stage Rainbow RGB aydınlatmalı makrolu gaming oyuncu klavyesi şık tasarımıyla müşterilerin ilgisini çeker. Tuşlarının ışıklı bir biçimde olması gece rahat görme imkanı sunar. Dilerseniz ürünün üzerinde yer alan LED ışıkları azaltıp arttırabilirsiniz. Model, kendine hayran bırakan bir görünüme sahiptir. Ürün, sahip olduğu şık tasarım ile müşterilere sunulur. Ürünün 4 adet makro fonksiyon tuş özelliği bulunur. Bu sayede makro atamalar yapabilirsiniz. Modelin köşeleri keskin olmayan dayanıklı malzemeden üretilir. Rampage KB-R63 Stage Rainbow RGB tuşlarının üzerinde lazer baskılar yer alır. Model, çevre dostu maddeden üretilir. Bu oyuncu klavyesini sunmuş olduğu fonksiyonlardan faydalanmak için satın alabilirsiniz.

  • Konforlu kullanım
  • Dayanıklı kasa
  • Renkli led aydınlatmalı

Rampage KB-R63 Stage Rainbow RGB Özellikleri

Rampage KB-R63 Stage Rainbow RGB Özellikleri

Cihaz 7 farklı renkli LED arka plan aydınlatmaya sahiptir. Modelin 1 adet USB çıkışı bulunur. Bu sayede rahatlıkla bilgisayar kasasına bağlanır. Ürün, loş ortamlarda rahat bir şekilde kullanılır. Ürünün 10 milyon tuş vuruş ömrü bulunur. Bu sayede uzun ömürlü olarak kullanıma sunulur. Rampage KB-R63 modelinin rahat kullanımı için bilek desteği bulunur. Klavyenin boyutu; 496.32 x 191.9 x 35.5 şeklindedir. Cihazın ağırlığı ise 700 gramdır. Modelin örgülü fiber kablosu, 180 cm uzunluğundadır. Cihazın voltajı da 4.2 V - 5.5 V değerindedir. Ürünün orta kısmında yer alan stand alanına telefon ya da tablet konulabilir. Bu sayede oyun oynarken telefondan gelen bildirimler rahatlıkla görülür. Ayrıca telefon görüşmeleri de gerçekleştirilir. Rampage KB-R63 Stage, Windows 2000 ve üzeri sistemleri karşılar. Ürünü bilgisayarınızda oynadığınız oyunlar için tercih edebilirsiniz.

Konforlu Rampage KB-R63 Stage Klavye

Konforlu Rampage KB-R63 Stage Klavye

Cihaz, hafif yapısı sayesinde rahatlıkla taşınır. Rampage Stage KB-R63 ürününün standları rahat taşımak için kullanılabilir. Modelin 26 adet hayalet tuşları bulunur. Ürünün sol üst tarafında marka logosu yer alır. Cihazın en üstünde multimedya tuşları bulunur. Bu alandan ses açma kapama ve ileri geri alma işlemleri yapılır. Ürünün sağ tarafında numaralı tuşlar vardır. Rampage KB-R63 Stage modelin aydınlatmayı ayarlamak için de bir tuşu mevcuttur. Windows kilitleme tuşu da bulunur. Ürünün makro tuşları, sol tarafında yer alır. Ürünün arka tarafında 4 adet kaydırmaz ped bulunur. Arka kısmında ek olarak, çizgili bir tasarım mevcuttur. Bu sayede güvenle kaymadan masanızda kullanabilirsiniz. Rampage KB-R63 klavye üzerinde büyük harf kilidinin açık ya da kapalı olduğunu gösteren ışık sistemli bir ekran bulunur. Ürünü, sunmuş olduğu şık tasarım ile gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Rampage KB-R63 Klavye Avantajları

Uygun Fiyatlı Rampage KB-R63 Klavye Avantajları

Ürünün tuş takımları dışında kasasında da LED ışıklarının olduğu alanlar bulunur. Modelin tuşlarının hassasiyeti oldukça kalitelidir. Tuşlar, çok sesli olmayan özelliktedir. Rampage KB-R63 Stage Rainbow RGB aydınlatmalı makrolu gaming oyuncu klavyesi fiyatları ürünün sunmuş olduğu tüm özelliklere göre belirlenir. Cazip fiyat performansıyla müşteriye sunulur. Ürün, uygun boyut tasarımıyla masanızda çok fazla yer kaplamaz. Tuşlarla renk geçişlerinin sıklığı ve tonları kolayca ayarlanır. Rampage KB-R63 Stage Rainbow RGB aydınlatmalı makrolu gaming oyuncu klavyesi yorumları ürün hakkında detaylı bilgiler elde edilmesini sağlar. Ürünün sağ üst tarafında USB girişi bulunur. Bu kısma dilediğiniz ürünü takabilirsiniz. Rampage KB-R63 Stage Rainbow RGB aydınlatmalı makrolu gaming oyuncu klavyesi kullananlar ürünün keyfini tam anlamıyla çıkarırlar. Konforlu ve şık tasarıma sahip olan bu ürünü, Trendyol’dan satın alabilirsiniz.