1
Vantilatör kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Raks Kraus SF 16 Maxi Vantilatör 2 Salınımlı Ayaklı Siyah 50W

2.399 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL2.399 TL

Ürün Bilgileri

Raks Kraus SF 16 Maxi Vantilatör 2 Salınımlı Ayaklı Siyah 50W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hesapli Depom Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KOÇASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5730350312
    Bu ürün Hesapli Depom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikle yaz ayları için düşünülen ayaklı vantilatör, havanın serinlemesini sağlayarak konforlu bir ortam oluşturur.
  • Küçük ve büyük mekanlarda kullanıma uygun olan soğutucu vantilatör, taşınabilir ölçüsü sayesinde ihtiyaç halinde evin farklı noktalarına kolayca götürülebilir.
  • Aşağı ve yukarı yönde oynayabilen başlıklı akrobat vantilatör, serin havayı ortamın her bir noktasına ulaştırır.
  • Geniş alanlarda etkili olan büyük vantilatör, çalışırken çıkardığı minimum ses ile gürültü oluşumunu engeller.
  • Uzun kablosu ile modelin konforunu artıran Kraus vantilatör, güç kaynağına kolayca bağlanır.
  • Zamansız tasarıma sahip siyah vantilatör, her alana uyum sağlayarak şık bir görünüm ortaya çıkarır.
  • Isınmaya karşı dayanıklı motoru ile Raks Kraus SF 16 maxi vantilatör, kullanımı son derece güvenli yapar.
  • Başlığında bulunan kafes sayesinde 16 inç vantilatör, çalışma sırasında olası çarpmaları engelleyerek tehdit oluşturmaz.
  • Soğutma yoğunluğu ihtiyaca göre ayarlanabilen 3 kademeli vantilatör düşük, orta ve yüksek hızda çalıştırılabilir.
  • Çıkarılabilir ızgaralı 40 cm vantilatör, parçaları kolayca sökülerek nemli bir bez yardımıyla temizlenir.
  • Harcadığı minimum enerji ile sıklıkla tercih edilen 50 Watt vantilatör, bütçe tasarrufunu destekler.
  • Dönme kabiliyetine sahip 3 pervaneli vantilatör, havanın tek bir noktada sabit kalmasını önleyerek ferahlık hissini sağlıklı bir şekilde yaşatır.
  • Düğmelerin yer aldığı panel ile kolayca ayarlanan Raks Kraus vantilatör, çalışırken iki yöne salınım hareketi yapar.
  • Raks Kraus SF16 16 2 salınımlı ayaklı siyah vantilatör, yuvarlak ayağı sayesinde yere ideal şekilde tutunarak denge problemini önler.
  • Modern şekilde dizayn edilen yuvarlak vantilatör, estetik tasarımı ile göz zevkine hitap eder.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip Ayaklı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Soğutucu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Raks PRA-1539686-4978 Kraus SF 16 Maxi Vantilatör

Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında havanın serinlemesini sağlayan kullanışlı bir cihazdır. Raks güvencesi ile tüketicilerle buluşturulan bu ürün, dayanıklı malzemelerden elde edilmiştir. Cihaz, son derece geniş bir kullanım alanına sahiptir. Sessiz çalışan ve kavurucu yaz sıcaklarından korunmayı sağlayan Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, 50 Watt gücündedir. A enerji sınıfına ait olan bu ürün, aynı zamanda bütçe dostudur. Cihaz, geniş alanlarda bile kolaylıkla serinlik oluşturur. 3 kademeli hız ayarı sayesinde kullanıcıların ihtiyacına göre soğutma yoğunluğu sağlar.

  • Ürün Tipi: Ayaklı Raks Kraus Sf 16 Maxi Vantilatör
  • Renk: Siyah Raks Kraus Sf 16 Maxi Vantilatör
  • Enerji Sınıfı: A Raks Kraus Sf 16 Maxi Vantilatör

Raks Kraus Sf 16 Maxi Vantilatörün Özellikleri Nedir?

Raks Kraus Sf 16 Maxi Vantilatörün Özellikleri Nedir?

Raks pra1539686 4978 Kraus sf 16 maxi vantilatör, kalitesi ve şık tasarımı sayesinde sıkça tercih edilen işlevsel bir cihazdır. İdeal vantilatör boyutlarında tasarlanan ürün, 30 cm x 5 cm x 100 cm ölçülerine sahiptir. Hem küçük mekânlarda hem de büyük alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Soğutma hızının seviyesi, üzerinde yer alan düğmeler sayesinde her mekânın ihtiyacına göre ayarlanabilir. Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, 3,93 kg ağırlığındadır. Bu ağırlık, ürünün kolay taşınması ve başka odalarda da kullanılmasına olanak sağlar. Cihazda 3 kanatlı pervane ve 2 yöne salınımlı aşağı-yukarı oynar başlık bulunur. Bu özelliği sayesinde konulduğu alan içerisindeki her yere serin havanın ulaşmasını sağlar. Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, kaliteli plastik malzeme kullanılarak üretilir. Yüksek dayanıklılık performansı sayesinde uzun yıllar kullanılabilir.

Raks Kraus Sf 16 Maxi Vantilatörün Soğutma Performansı Nasıldır?

Raks Kraus Sf 16 Maxi Vantilatörün Soğutma Performansı Nasıldır?

2 yıl garantili olarak tüketiciye sunulan Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, yüksek soğutma performansına sahiptir. Hem ev hem de ofislerde kullanıma uygundur. Ürün, uzun kablosu sayesinde güç kaynağına kolayca ulaşabilir. 130 cm olan yüksekliği, ayarlanabilir özelliktedir. 50 Watt enerjiye ihtiyaç duyan cihaz, az enerjiyle çok iş başarır. Soğutma performansı, kullanıcıları rahatsız etmeyecek, yeterli bir seviyededir. Sessiz çalışan bu ürün, çocuklu evlerde ve çalışma alanlarında kullanıma uygundur. Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, ısınmaya karşı korunaklı güçlü motoru sayesinde uzun süre boyunca rahatlıkla çalıştırılabilir. Ürün, yaz sıcaklarının olumsuz etkilerini engeller. ‎Ürün, oscillating özelliği sayesinde son derece geniş bir alana serinliği ulaştırır.

Raks Kraus Sf 16 Maxi Vantilatör Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Uzun ömürlü plastik malzeme kullanılarak üretilen Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, son derece dayanıklıdır. Ürün, tüketicilerin uzun yıllar boyunca serinlik ve konforun tadını çıkarmasını sağlar. Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, renk tasarımı sayesinde tüm dekorasyon unsurlarına da kolaylıkla uyum sağlar. Kibar ve estetik bir duruşa sahip olan ürün; oldukça işlevsel kaliteli ve şıktır. Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör, siyahın en güzel tonu ile tasarlanır. 2 yıl garantili olarak tüketiciye sunulan ürün, sağlam ayakları sayesinde konulduğu zeminde güvenli bir duruş sergiler. Siz de eviniz ya da ofisinizde yaz sıcaklarının olumsuz etkilerini azaltmak için Raks Kraus sf 16 maxi vantilatörü tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Raks Kraus sf 16 maxi vantilatör yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak için Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadına varabilirsiniz.