Rakle Helen 12 Parça Çay Seti - 132 ml

489,99 TL
(40,83 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
508,90 TL

Ürün Bilgileri

Rakle Helen 12 Parça Çay Seti - 132 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masvil Satıcı Ünvanı: VİLL KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925108010500001 Vergi Kimlik Numarası: 9251080105
    Bu ürün Masvil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzun süreli kullanım için elde yıkanması tavsiye edilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Çay Bardağı
  • Parça Sayısı 12 Parça
  • Renk Turuncu
  • Özellik Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver

Rakle Helen 12 Parça Çay Seti_132 Cc

Çay bardakları bir mutfak için olmazsa olmazlar arasında yer alır. Çay saatlerine eşlik eden bu ürünler desenleri ile müşterilerin beğenisini toplar. Mutfak dolabı içerisinde yan yana olacak şekilde dizilerek belirli bir düzen sağlanabilir. Şeffaf renkli bardak ve tabaklar ile uyumlu olacak şekilde gümüş ve gold renkli çay kaşıklarını da kolaylıkla sunuma dahil edebilirsiniz. Bu gibi detaylara özen göstererek tarzınızı yansıtan sofra sunumlarını ortaya koyabilirsiniz. Helen çay seti olarak bilinen ürün, set halinde olduğundan dolayı kalabalık sofralarda kullanılır. Zarif tasarımı ile göz doldurur. Ayrıca bardaklar sıklıkla karşılaşılan standart düz formda değildir. Aksine farklı ve kullanışlı bir tasarımı vardır. Şeffaf renge sahip olan bu ürünleri tercih ederek günlük olarak ya da misafir sofraları için kullanabilirsiniz.

  • Şeffaf renk
  • 12 parça
  • Gold detaylı

Rakle 12 Parça Çay Seti ile Şık Sunumlar

Rakle 12 Parça Çay Seti ile Şık Sunumlar

Yiyecekleri sunum haline getirirken tercih edilen tabak ve benzeri ürünler, konu içecekler olduğunda yerini bardaklara bırakır. Helen çay bardakları ilgi çekici renk ve tasarıma sahiptir. Bu sayede müşterilerin değişen isteklerine kolaylıkla karşılık verebilir. Siz de bu tür ürünleri kullanmak isterseniz ona uygun şekilde sipariş oluşturabilirsiniz. Genel olarak Rakle 12 parça çay seti, müşteriler tarafından oldukça sevilen ve yoğun şekilde kullanılan modeller arasında bulunur. Kahvaltı sofralarından aksam yemeklerine kadar çeşitli öğünlerde tercih edilir. Bardak tasarımına uygun tabak ve benzeri eşyalar ile kombin yapılarak hoş bir görüntü elde edilebilir. Gold renkli kenar kısımları ürünlere hem hareketlilik katar hem de müşteriler tarafından beğenilir. Ayrıca bardakların üzerinde bulunan desenler, şık masa sunumları için tercih edilmesi muhtemel ürünlerde bulunan bir detaydır. Bu ürünleri huzlıca sipariş edebilirsiniz.

Sunumlara Renk Katan Rakle 12 Parça Çay Seti

Sunumlara Renk Katan Rakle 12 Parça Çay Seti

Helen olarak isimlendirilen takım, bir mutfakta gerekli olan temel ürünler arasında bulunur. Sunumları hayal ettiğiniz şekilde hazırlayabilmek için bu bardaklardan yardım alabilirsiniz. Baskı kısmı ve gold detaylar, ürünlerin uzun zaman boyunca kullanımına imkan veren kalitededir. Tutması keyif veren bu ürünlerin elde yıkanması uygundur. Bulaşık makinesine sık sık atılan ürünlerde çeşitli özellikler zamanla kaybolabilir. O nedenle kullanılan parçaları elde yıkayarak temizleme işlemini tamamlayabilirsiniz. Rakle Helen 12 parça çay seti_132 Cc HLN45106 kodu ile birlikte tercihe sunulur. Özellikle göz alıcı misafir sofralarında bu ürünü kullanarak ilgi çekici dokunuşlar yapabilirsiniz. Ürünü uygun şekilde kullanarak uzun ömürlü kılabilirsiniz. Bardakların baskısı ve camı kaliteli olduğundan kolayca temizlenir leke bırakmaz. Benzer özelliklere sahip olan tabaklara ikramlıklar koyarak birbiriyle uyumlu parçaların bulunduğu sofralar elde edebilirsiniz.

Rakle Helen 12 Parça Çay Seti Fiyatları ve Yorumları

Rakle Helen 12 Parça Çay Seti Fiyatları ve Yorumları

Rakle Helen 12 parça çay seti, bardak ve tabak kısımlarının uyumu ile dikkat çeker. Her iki parçanın kenar kısımları gold detaylar ile süslenir. Bu gibi ayrıntılar, ürünü öne çıkarırken müşterilerin de beğenisini kazanır. Rakle Helen 12 parça çay seti yorum bölümünden ürünlerin sunum içerisinde farklı kullanım biçimleri ve temizle aşaması hakkında fikir edinebilirsiniz. Bu bardaklar 6'lı ya da 12'li gibi farklı miktarlarda kullanılabilir. Gereksinim duyduğunuz ürün kadar sipariş oluşturarak kalabalık sofralar için farklı bardak kullanmak durumunda kalmazsınız. Bu sayede uyumlu ve hoş bir görüntü ortaya çıkar. Rakle Helen 12 parça çay seti fiyat aralığı da bardakların özelliklerine ve miktarına göre farklılık gösterir. Bütçeniz doğrultusunda seçim yaparak mutfaklarda sıklıkla tercih edilen bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla temin edebilirsiniz.