Raid Karınca Yemi 2'li, Her Tablet Ile 3 Ay Koruma

173,76 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2. Ürüne %13 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,76 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Raid Karınca Yemi 2'li, Her Tablet Ile 3 Ay Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KÜFE AVM Satıcı Ünvanı: YASEMİN BAYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0671692482
    Bu ürün KÜFE AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Raid Karınca Yemi, karıncalar üzerinde etkili temiz bir üründür. Evde bulunan veya dışarıdan gelebilecek karıncalardan sürekli korunma sağlar. Pratik ve güvenlidir. Tek bir disk 3 ay boyunca sürekli koruma sağlar. Karınca Yemi'nin disk şekli aktif madde ile temas etmenizi engelleyen özel bir tasarıma sahiptir. Karıncaları yuvalarında yok eder, bu sayede çok az miktarda karınca ölü olarak bulunur. Maksimum etki için tüm yemleri aynı anda yerleştirin. İç ortamda kullanın ve duvar köşelerine, duvar kenarlarına ve karıncaların giriş noktalarının yanına yerleştirin. Mutfağınızı ve evinizin diğer bölümlerini Raid Karınca Yemi ile koruyun. Evde bulunan veya dışarıdan gelebilecek karıncalara karşı korunmayı sağlar. Raid Karınca Yemi, karıncaları saklandıkları yerde öldürür ve 3 ay boyunca etkilidir. İçindeki aktif madde ile temas etmenizi engelleyen özel bir tasarıma sahip olduğu için hem güvenli hem de pratiktir. Karıncalar yem disklerinin deliklerinden geçer, çekici lezzetteki özel formüllü yemleri yer ve yuvasına taşır. Bir süre sonra kendisi ile birlikte tüm koloni yok olur. Yemleri yuvaya taşıdığından çok az miktarda karınca ölü olarak bunulur. Sürekli koruma için yemleri 3 ayda bir yenileriyle değiştirerek karıncaların geri dönmelerini engelleyin. En iyi sonucu almak için yemleri mutfak ve/veya banyonuzun köşelerine, buzdolabı, fırın arkası, duvar dibi, tezgah altı, boru dibi, dolap içi, lavabo altı gibi yerlere, karıncaların gezindiği veya saklandığını tahmin ettiğiniz karanlık kuytu köşelere yerleştiriniz. Önlemler ve kullanım talimatlarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için etikete bakın.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Raid 2'li, Her Tablet Ile 3 Ay Koruma 6212 Karınca Yemi

Karıncalar hem şehir yerleşimlerinde hem de kırsalda sıkça karşılaşılan canlılardır. Bundan dolayı evlerde, özellikle de mutfaklarda karınca yuvası ile karşılaşmak olağan bir durumdur. Bu soruna siz de Raid karınca yemi kullanımı ile kökten çözüm sağlayabilirsiniz. Karıncalar için özel olarak formüle edilmiş olan tablet, etkili sonuçlar sunarak kullananlardan olumlu yorumlar alır. Siz de bu ürünü tercih ederek yaşam alanlarında karşılaşılan karınca probleminden tamamen kurtulabilirsiniz. Ürün, içerisindeki aktif maddeye teması engelleyen özel kaplamaya sahiptir. Bu sayede pratik bir şekilde istediğiniz yere yerleştirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Kokusuz bir yapıya sahip olduğu için insan sağlığına zarar vermez ve rahatsızlık oluşturmaz.
  • 2 tablet halinde satışa sunulur ve 3 ay boyunca işlevselliğini korur.
  • Sıradan böcek ilaçlarının aksine bu ürün çok daha hızlı ve kesin sonuçlar yaratır.

Raid Karınca Yeminin Genel Özellikleri Nelerdir?

Raid Karınca Yemi 2'li, Her Tablet Ile 3 Ay Koruma 6212

Raid karınca yemi 2’li, tamamen karıncalar için formüle edilmiş olan etkili bir üründür. Kullanım itibariyle oldukça temiz olduğu için etrafı kirletmez ve rahatsızlık vermez. Bu ürünün tercih edilme sebeplerinin başında kokusuz olması gelir. Yanında bulunulduğunda bile varlığının ve kokusunun farkedilmesi mümkün değildir. Ürün paketinde toplamda 2 adet tablet bulunur. Her bir tablet 3 ay boyunca karıncalardan etkili bir şekilde koruma sağlar. Böylece bu avantajlı paketi satın alarak aynı bölgede 6 ay boyunca karınca derdine son verebilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanı sıra ürün son derece uygun fiyatı ile de dikkat çeker. Ev, iş yeri, eğitim kurumu ve depolarda kullanılabilir. Her bütçeye uygun olan Raid karınca yemi kullanımı ve sunduğu etkili sonuçlar ile memnuniyet garantisi verir.

Raid Karınca Yemi Kaliteli ve Güvenilir midir?

Raid Karınca Yemi 2'li, Her Tablet Ile 3 Ay Koruma 6212

Yıllardır milyonlarca insan tarafından güvenilen ve tercih edilen Raid markası tarafından geliştirilen Raid karınca yemi güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. İç mekanlarda kullanım için imal edilen bu karınca yemi insan sağlığı için risk oluşturmaz. Ürün insanlar tarafından duyulmayan fakat karıncaların ilgisini çeken özel bir kokuya sahiptir. Bu koku sayesinde karıncalar tabletlerin içine girer ve yemi yuvalarına götürür. Bu şekilde karıncaları tek tek değila koloni hâlinde toptan olarak öldürür. Ayrıca bu ürün 3 ay boyunca aralıksız koruma sağlar. Tek bir tablet bile çok uzun süre dayandığı için oldukça avantajlı ve düşük maliyetli bir çözüm oluşturur. Siz de Raid kalitesine güvenerek evinizde, iş yerinizde ve diğer tüm yaşam alanlarında karşılaştığınız karınca problemini kökten çözebilirsiniz.

Raid Karınca Yemi Hızlı Etki Gösterir mi?

Raid Karınca Yemi 2'li, Her Tablet Ile 3 Ay Koruma 6212

Raid karınca yemi yorumlar ve memnuniyet itibariyle son derece güvenilir bir üründür. Bu ürünü çok tercih edilir yapan özelliklerden bir tanesi de hızlı etki eden özel bir formüle sahip olmasıdır. İç mekanlarda bulunan duvar kenarları ve karıncaların yuva yapmasına müsait olan yerlere tabletleri yerleştirdikten sonra yapmanız gereken hiçbir şey kalmaz. Karınca ile karşılaştığınız yerlere tableti yerleştirdikten sonra maksimum 2 - 3 gün içerisinde etkisini gösterir ve karıncaları yuvalarında öldürür. Bu özelliğinin en iyi tarafı etrafta karınca ölüleri ile karşılaşmıyor olmanız ve sürekli temizlik yapmak zorunda kalmamanızdır. Siz de Raid karınca yemi 2'li, her tablet ile 3 ay koruma 6212 ile karınca problemini çok hızlı bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.Raid karınca yemi ve ihtiyaç duyduğunuz farklı ürünleri Trendyol’un geniş ürün yelpazesinde bulabilirsiniz. Platformun kullanıcılarına sunduğu hesaplı fiyatlar ile avantaj sağlayabilirsiniz. Avantajlı alışveriş için Türkiye’nin en çok tercih edilen e-ticaret platformuna güvenebilirsiniz.