Radika Aromaterapi Mersin Uçucu Yağı - 5 ml

310 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Radika Aromaterapi Mersin Uçucu Yağı - 5 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Radika Aromaterapi Satıcı Ünvanı: RÇT SAĞLIK İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734114311900001 Vergi Kimlik Numarası: 7341143119
    Bu ürün Radika Aromaterapi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LATİNCE:Myrtus communis İNGİLİZCE:Myrtle essential oil MENŞEİ:Türkiye GENEL BİLGİ:Antik çağda Perslerin kutsal meyve olarak kabul ettiği mersin, Yahudiler için de sevgi ve barışın bir simgesiydi. Aynı şekilde Yunanlılar için de kutsal bir meyveydi. 16. Yüzyılda ise melekler suyu olarak bilinen bir cilt losyonunun ana bileşeni olarak kullanılıyordu. KOKU TANIMI:Hafif, taze, canlandırıcı, yeşil NOTA:Üst ve orta UYUMLU YAĞLAR:Bergamot, misk adaçayı, karanfil, okaliptüs, zencefil, lavanta, karabiber, biberiye, nane, kekik ve çay ağacı KULLANIM YÖNTEMLERİ:Mersin uçucu yağını vücutta kötü koku oluşumunu engellemek için kullanabilirsiniz. İran geleneksel tıbbında etkili ve düşük maliyetli bir tropikal tedavi yöntemi olarak mersin uçucu yağı kullanılmaktadır. UYARILAR:Çocuklardan uzak tutunuz. Hamilelerin, 2 yaşından küçük çocukların bulunduğu ortamlarda kullanmayınız, doğrudan solumayınız ve vücuda temas ettirmeyiniz. Alerjiye sebebiyet verebilir. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. ÜRÜN İÇERİĞİ:%100 saf mersin uçucu yağı
Geri Bildirim Ver