1
Diğer Sağlık Ölçüm Cihazı kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

RABIR Triflo Solunum Egzersiz Cihazı 3 Top Üfleme Topu Nefes Egzersizi

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
249 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

RABIR Triflo Solunum Egzersiz Cihazı 3 Top Üfleme Topu Nefes Egzersizi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POSY Satıcı Ünvanı: BUKET GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4130736271
    Bu ürün POSY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rabır triflo Akciğer Egzersiz Cihazı Nefes darlığının birçok sebebi olabilir örneğin astım, koah, anfizem ve bronşitin yanı sıra kuvvetsiz nefes alma alışkanlıkları, yaşlılık. Klinik bilgilere göre solunum kaslarımızı güçlendirmek nefes darlığını azaltmaktadır. Akciğer Egzersiz Cihazı • Eğzersiz Cihazı Sigara içenler için
  • solunum yapmamıza yardımcı olan kas yapısını ve aynı zamanda akciğerlerimizin kapasitesini artırmaktır. • Öncelikle nefes darlığı çeken kişilerin ve sigara tiryakisi olanların kullanması faydalıdır.Avrupa EN71 standartlı ve Petkim PP Üretim sertifikalı hammaddeler kullanılmıştır. • rabır triflo cihazını çocuklardan uzak tutunuz. Rabır triflo solunum egzersiz cihazı nedir Avrupa birliği normlarına ve medikal ürün üretimi için uygun ham maddelerden üretilmiş kullanımı pratik bir akciğer eksersiz cihazıdır. Triflo derin nefes alma ve tutma eksersizi yapılması için planlanmıştır. Özel bölmeler içinde farklı çapta toplar bulunmaktadır. Hortumun ağızlığı sayesinde içinize çekilen nefes negatif basınç yaparak topları yukarı doğru hareketlendirir. Kimler Kullanabilir Rabır triflo sağlıklı herkes tarafından kullanılabilir. Rabır triflonunı benzer bir modeli göğüs hastalıkları kliniklerinde hastalara eksersiz amacıyla kullandırılmaktadır. Nasıl Kullanılmalı ? Rabır Triflo günün her saatinde her yerde kullanılabilir. Ağızlıklı hava borusu aparatın bağlantı yerine monte edilir. Ağızlığı ağıza yerleştirir, derin nefes almaya başlanır. Nefes alımı sonucunda oluşan negatif basınç aparatın içindeki topları sırasıyla havaya kaldırır. Amaç topları mümkün olduğu kadar uzun süre yukarıda tutmaktır. Beklenen Faydalar Rabır triflo kullanımı sırasında alınan derin nefesler sonucu akciğerlere bol miktarda hava girer. Buna bağlı olarak da alınan oksijen miktarı artmış olacaktır. Akciğerlerin en derin yerlerine kadar giren oksijen, bulunduğu dokunun hücrelerinin metabolizmalarını olumlu şekilde etkiler. Egzersizler akciğerlerde oluşan sekrasyonun deşarjında da faydalı olur. takınız.
Geri Bildirim Ver