R.O.C.S. Rocs Kids 3-7 Yaş Diş Macunu Meyve Florürsüz 45g X 2 Adet

298 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,98 TL
3. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
341,90 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
377,81 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

R.O.C.S. Rocs Kids 3-7 Yaş Diş Macunu Meyve Florürsüz 45g X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARMAPOİNT Satıcı Ünvanı: FARMAPOİNT GLOBAL ITRİYAT TEDARİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385188051400001 Vergi Kimlik Numarası: 3851880514
    Bu ürün FARMAPOİNT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet florürsüz çocuk diş macunu set olarak avantajlı fiyata sunuluyor. R.O.C.S. Kids 3-7 yaş diş macunu doğal bileşimlerden elde edilen aromatik içeriğinin cazip tadı ile çocukları diş fırçalamak konusunda motive eder. Huş ağacından elde edilen doğal Ksilitol ile çürümeye yol açan bakteri florasını engeller. Kalsiyum, fosfat ve magnezyum desteği sayesinde diş minesini remineralize ederken güçlendirmeye yardımcı olur. Düşük aşındırıcı içeriğiyle diş dokularına zarar vermeden temizler. Sodyum lauril sülfat ve florür içermeyen formülüyle, R.O.C.S. Kids diş macunu yutulabilir. Diş fırçalama takvimi ürün içerisinde yer almaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Rocs Kids 3-7 Yaş Diş Macunu Meyveli Florürsüz 45g x 2 Adet

Ağız ve diş sağlığı, herkesin bir ömür boyunca özen göstermesi gereken beden bakımları arasındadır. Dişlerin çıkmaya başladığı ilk andan itibaren, düzenli olarak dişlere bakım yapmak sağlık açısından oldukça büyük önem taşır. Özellikte çocukluk döneminde yeni çıkan dişlerin temizliğinin iyi yapılması ileriki yaşlardaki çürümelerin önüne geçer. Diş temizliğinde kullanılması gereken kişisel bakım ürünlerinin başında diş macunu gelir. Bu noktada R.O.C.S. Rocs Kids ürünleri, üstün kalitesiyle ön plana çıkar. R.O.C.S. Rocs Kids 3-7 yaş diş macunu meyve florürsüz 45g X 2 adet yorumlarına göz atarak ürünü daha önce kullanan kişilerin memnuniyetini de görebilirsiniz. Siz de çocuklarınızın diş temizliği için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Florür içermeyen formül
  • Diş temizliğinde etkili içerik
  • Doğal ve antialerjik yapı

Diş Temizliğinde Etkili Rocs Kids Ürünü İçeriği

Diş Temizliğinde Etkili Rocs Kids Ürünü İçeriği

Florürün belirli bir düzeyin üzerinde kullanılması kötü sonuçlara sebebiyet verebilir. Florür kullanımının özellikle çocuklarda zeka geriliğine ve davranış değişikliğine yol açtığı gözlemlenir. Bu nedenle çocuklar için florürsüz diş macunu kullanımı tavsiye edilir. R.O.C.S. markasının çocuklar için özel olarak piyasaya sunduğu bu ürün içerisinde florür bulunmaz. Bu nedenle çocuklar için sıklıkla tercih edilen ürünler arasında kendine yer bulmayı başarır. Rocs Kids meyve florürsüz 3-7 yaş diş macunu, ebeveynlerin oldukça beğendiği seçeneklerden biri olur. Yapay tatlandırıcı içermeyen bu ürün, çocukların ağız sağlığı için oldukça idealdir. Sağlığa zararlı herhangi bir malzemeyi barındırmayan ürün, tadı konusunda da oldukça başarılıdır. Bu sayede çocuklar ürünü severek kullanır ve diş fırçalama konusunda şikayetçi olmaz. Bu nedenle ürünü tercih etmeniz çocuğunuzun ağız sağlığını olumlu yönde etkiler.

Etkileyici Paket Tasarımı ile Dikkat Çeken Bir Ürün

Etkileyici Paket Tasarımı ile Dikkat Çeken Bir Ürün

Çocuklara diş fırçalama alışkanlığını kazandırmak sanıldığı kadar kolay bir durum olmayabilir. R.O.C.S. markasının geliştirdiği macun, paket tasarımı ile çocukların da dikkatini çekmeyi başarır. Çocukların oldukça sevdiği bu macun paketi, onlara kişisel bakım alışkanlığı kazandırma konusunda destekleyici olur. R.O.C.S. Rocs Kids 3-7 yaş diş macunu meyve florürsüz 45g X 2 adet paketi çocuklarınızın ağız sağlığı için oldukça uygundur. İçerisinde 2 adet olmasından dolayı uzun süre kullanım imkanı sunar. Fırçalama sırasında ağza gelen meyve tadı çocuklarınızın hoşuna gider. Çoğu üründe bulunan acı tat, onları rahatsız ederek bu alışkanlıklarından vazgeçmelerine neden olabilir. Bu yüzden ürünün sahip olduğu leziz meyve tadı, size avantaj sağlar. Siz de ilgili bir ebeveyn olarak bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Rocs Kids Diş Macunu

Uygun Fiyat Seçenekleri ile Rocs Kids Diş Macunu

R.O.C.S. markasının uygun fiyatlar ile piyasaya sunduğu bu ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. R.O.C.S. Rocs Kids 3-7 yaş diş macunu meyve florürsüz 45g X 2 adet fiyatı her bütçeye hitap eder. Bu nedenle ürün gözde seçenekler arasındadır. 2’li paketler halinde satıldığından sürekli almanıza gerek kalmaz ve uzun süre kullanım olanağı tanır. 3 ve 7 yaş aralığındaki çocuklar için kullanılan Rocs Kids 3-7 yaş diş macununun formülü oldukça etkilidir. Hassas dişler için özenle üretilerek piyasaya sunulur. Yapımında kullanılan maddelerin sağlığa herhangi bir zararı bulunmaz. Dişleri aşındırmadan onları temizleyen ve oldukça beğenilen bir ürün olarak karşınıza çıkar. Trendyol üzerinden bu ürüne ulaşabilir ve detaylı özelliklerini okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilediğiniz zaman sipariş oluşturarak ürünü bizzat keşfedebilirsiniz.