7
Bebek Diş Macunu kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Macunu Ihlamur Özlü 35 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
1.500 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 50 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Macunu Ihlamur Özlü 35 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MFOCS SAĞLIK&GIDA Satıcı Ünvanı: DİLARA ÖNKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1929432026800001 Vergi Kimlik Numarası: 6590506125
    Bu ürün MFOCS SAĞLIK&GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rocs Baby 0-3 Yaş Floridsiz Ihlamur Özlü Diş Macunu 35 ml İlk dişin çıkması ile birlikte bebeğiniz ilk diş macunu ve diş fırçasına sahip olmalıdır. - ROCS Baby bebek dişlerini, diş minesine zarar vermeden nazikçe temizler. - Diş minesinin doğal remineralizasyonunu destekleyerek güçlenmesine yardımcı olur. - Huş ağacından elde edilen doğal ksilitol içeriği çürüklere karşı güvenli koruma sağlar. - Ihlamur özü diş çıkartma sırasında oluşan rahatsızlığı giderir. Doğal iltihap giderici etki sağlar. - Bebekler genellikle diş macununu yuttuklarından, florid, sodium lauryl sulphate, yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermez. ROCS Baby bebekler tarafından yutulabilir.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün %100 orijinaldir.
Geri Bildirim Ver

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Macunu Ihlamur Özlü 35 Ml

Bebekler için kullanılan ürünlerin içeriğinin saf ve temiz olması sağlıklı bir gelişim açısından önemlidir. R.O.C.S. markası 0-3 yaş grubuna hitap eden diş macunuyla ön plana çıkar. Markanın bebekler için özenle ürettiği sağlıklı içeriğe sahip ürün ebeveynler tarafından güvenle tercih edilir. ROC bebek diş macunu doğumdan itibaren kullanılabilir. ROCS 0-3 yaş diş macunu yutulma durumunda bebeğe zarar vermez. R.O.C.S. baby 0-3 yaş diş macunu ıhlamur özlü içeriği sayesinde yumuşak bir lezzete sahiptir. Huş ağacı özü ile oluşturulan ksilitol, çürük oluşumunu engeller. Bebek ve çocuklara diş fırçalama alışkanlığını kazandırma konusunda oldukça başarılı olan ürün beğeniyle kullanılır.

  • Yumuşak ve lezzetli aroma
  • Sağlıklı içerik sayesinde güvenle kullanım
  • 0-3 yaş aralığı için uygun

Ebeveynlerin Güvenle Tercih Ettiği R.O.C.S. Baby Diş Macunu

Ebeveynlerin Güvenle Tercih Ettiği R.O.C.S. Baby Diş Macunu

Ağız sağlığını korumak için küçük yaştan itibaren diş fırçalama alışkanlığının kazanılması gerekir. Bebekler, diş fırçalamayı öğrenirkense macunu yutabilir. Bu gibi durumlarda sağlığa karşı herhangi bir tehdit oluşturmayan R.O.C.S. macun tercih edilebilir. Marka, ilk dişlerini çıkaran bebek ve çocuklara hitap eden bu macunu üretir. Ürün diş yapısında yer alan mineralleri güçlendirir, mineyi korur. Diş çıkarma döneminde kolaylık sağlayan ürün, oluşan iltihapların giderilmesine yardımcı olur. R.O.C.S. Baby 0-3 yaş diş macunu ıhlamur özlü 35 ml olarak ambalajlanarak müşterilere sunulur. R.O.C.S. Baby 0-3 yaş diş macunu ıhlamur özlü 35 ml yorumlarından müşteri düşüncelerini görebilirsiniz. R.O.C.S. Baby 0-3 yaş diş macunu ıhlamur özlü 35 ml fiyat bilgisini görerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Ihlamur Özlü İçeriğiyle R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Macunu

Ihlamur Özlü İçeriğiyle R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Macunu

Süt dişi olarak adlandırılan bebeklerde ilk çıkan dişler oldukça hassas yapıya sahiptir. Özenli bir şekilde bakım yapılmaması sonucunda bunlarda çürüme meydana gelebilir. Çürüme meydana gelmesi uykusuzluk ve beslenme problemlerini beraberinde getirir. Bunu göz önünde bulunduran R.O.C.S. markası, ıhlamur özlü macununu ebeveynlere sunar. R.O.C.S. Baby 0-3 yaş diş macunu içeriğinde florür, yapay tatlandırıcı ve renklendirici bulundurmaz. Bebekler tarafından yutulabilen ürün sağlığı tehdit etmez. Bebek sağlığı açısından güvenilir içeriğe sahip olan ürünün lezzeti ve hafif aroması da beğenilir. ROCS ıhlamur özlü baby 0-3 yaş diş macunu 35 ml ambalajlarla sunulur. R.O.C.S. baby 0-3 yaş diş macunu ıhlamur özlü 35 ml 4607034470531 ürün numarası ile satışa sunulur.

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Macunu Ihlamur Özlü Fiyatları

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Diş Macunu Ihlamur Özlü Fiyatları

ROCS baby 0-3 yaş ıhlamur özlü diş macunu içeriği, yapısı ve derinlemesine temizlik sağlaması açısından beğenilir. Marka tarafından üretilen 0-3 yaş aralığına uygun macun ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Markanın müşterilere sunduğu 4607034470531 numaralı ürün ebat, içerik gibi konulara bağlı olarak fiyatlandırılır. Bebeklere uygun şekilde üretilen ıhlamur özlü seçenekler, içinde papatya özü de bulundurur. İltihaplar için doğal bir giderici olan papatya özü, diş çıkarma sırasında yaşanan rahatsızlığı da azaltabilir. Bebeklerde kullanım açısından uzun süre yeterli olan bu paketleri satın alabilirsiniz. Trendyol üzerinden ROCS baby 0-3 yaş bebek diş macununa ulaşabilirsiniz. Ürünün içeriğini dikkatle inceledikten sonra beklentinizi karşılaması durumunda macunu güvenle kullanabilirsiniz. Mine yüzeyine zarar vermeden dişi temizleyen ürün sayesinde bebeğinizin ağız sağlığını koruyabilirsiniz.