QUTU Style Box 20 L Dude Desenli Dekoratif Saklama Ve Oyuncak Kutusu

359,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

QUTU Style Box 20 L Dude Desenli Dekoratif Saklama Ve Oyuncak Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLASTİCHANE Satıcı Ünvanı: PLASTİCHANE PLASTİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730040436300001 Vergi Kimlik Numarası: 7300404363
    Bu ürün PLASTİCHANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Qutu markası tarafından tasarlanan ve görsel tasarımı ile birlikte zarif ve etkileyici ve bir o kadar da dayanıklı, zürafa desenli plastik saklama kabıdır. Yumuşak köşeli, dikkat çeken görüntüsü ile birçok farklı alanda kullanımınıza sunulmuştur. Polipropilen malzemesi ile sağlıklı ve geri dönüştürülebilir, 20 litre hacminde tatmin edici bir pratikliğe sahiptir. Ürün ebatı : 41x30x24 cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Qutu Style Box Dekoratif Kutu ile Özel Dekorasyonlar

Style Box Dude dekoratif kutu-20 litre plastik dekoratif saklama kutusudur. Kullanıcı ihtiyaçları düşünülerek geniş iç hacmi olacak şekilde tasarlanmıştır. Pratik kullanımı, kaliteli malzemesi ve sağlamlığı sayesinde her alanda kullanılabilir. Zarif ve etkileyici tasarımı ile dekoratif olarak bulunduğunuz ortamı renklendirir, sıkıcı bir görüntüden sizi kurtarır. Dekoratif olarak kullanacağınız kutunuza mum, oda kokusu ve okuduğunuzu kitabı koyarak şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Ev, ofis ya da bulunduğunuz yaşam alanınızda birçok eşyanızı yanınızda taşıma imkanı sunmaktadır. Çeşitli büyük boyutu sayesinde dilediğiniz eşyayı sığdırabilirsiniz. Çocukların oyuncuklarını, kendi kişisel eşyalarınızı ya da ortadan kaldırmak istediğiniz her ürün için uygundur. Hem pratik hem de şık görülen bu kutular size zamandan tasarruf ettirirken ortalıktaki dağınıklığı da kaldırmış olacaktır. Böylece kendinize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

  • Çevre Dostu
  • Her Alanda Kullanım
  • Kaliteli Plastik

Style Box Kutu Özellikleri ve İçeriği

Style Box Kutu Özellikleri ve İçeriği

Yumuşak plastik ve sağlam malzemeden üretilmiştir. Müşterilerin sağlıkları düşünülerek 1.sınıf geri dönüştürülebilir plastik malzeme kullanılmıştır. Polipropilen malzemesi kanserojen madde içermediği için çevre ve insan dostudur. Çeşitli ihtiyaca ve desene göre modellerini bulmak mümkündür. Kişilerin saklamak istedikleri ürünlere göre 5 litre, 10 litre ve 20 litre gibi seçenekleri vardır. 20 litre ürün ebatları 41x30x24 cm olarak üretilmiştir. Tekli satın alacağınız gibi set olarak da tercih edebileceğiniz modeller bulunmaktadır. Bu sayede kendi ihtiyacınıza göre seçim yapma imkanı size tanımlanmıştır. Sadece saklama kutusu olarak değil dekoratif kutu yerine de kullanabilirsiniz. Kapak kısmı kilitli bir sisteme sahip değildir. Bu yüzden kutuyu istediğiniz zaman rahatlıkla açıp kapatabilirsiniz. Plastik malzemesinin yumuşaklığından dolayı kenar kısımları sert değildir, ciltte herhangi bir kesiğe yol açmaz. Güvenle ortada bırakabileceğiniz kutudur.

Style Box Plastik Dekoratif Kutuların Kullanım Alanları

Style Box Plastik Dekoratif Kutuların Kullanım Alanları

Her alanda kullanabileceğiniz plastik kutu çeşitlerini QUTU markası sayesinde bulmanız mümkündür. Ofis eşyalarınız için dosyalar, kalemler ve kalemlikler, teknolojik aletleriniz ya da önemli sözleşme evraklarınızı içerisine sığdırmanız mümkündür. Böylece masanızda sizi rahatsız eden kalabalık eşyalardan kurtulmanız olasıdır. Eviniz içinse kullanacağınız bu plastik kutular sizi büyük bir yükten kurtaracak cinstendir. Evinizde çocuğunuzun sürekli dağılan oyuncuklarını, her zaman kullanmayacağınız eşyaları ya da kendi kişisel ihtiyaçlarınız için olan ürünleri kutuya kolaylıkla yerleştirebilir ve ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca dekoratif plastik kutunuzu bir hediye kutusu olarak düşünmek mümkündür. Hediye vermek istediğiniz ürünü kutuya koyarak verebilirsiniz. Böylece hediyeyi alan kişi kutusunu atlamamış olacak ve kendi kullanacağı alanda kutuyu değerlendirebilir.

Style Box Kutu Kullanıcı Yorumları

Style Box Kutu Kullanıcı Yorumları

Style Box kutusunu tercih eden kişiler plastiğinin sağlam olması, sağlığa ve çevreye zararlı madde içermemesinden dolayı gönül rahatlığı ile kullanmaktadırlar. Plastik malzemesinin kaliteli olmasından dolayı eğilip bükülen bir yapıya sahiptir değildir. Bununla birlikte hemen çatlama ve kırılma olaylarını yaşamamışlardır. Uzun yıllar güvenle kullanabildiklerini dile getirmişlerdir. Kutunun hacminin büyük olması ürünleri rahatlıkla içerisine almasında bir avantaj olmuştur. Dış görüntüsü itibariyle desenlerinin canlı renkler olması da kullanan kişiler tarafından beğenilmektedir. Çocukların da desenlerinden dolayı ayrıca oyun oynadıkları bir kutu haline gelmiştir. Boya malzemesinin kaliteli olmasından dolayı hemen soyulma ve çatlama gibi durumlara maruz kalmadığı gözlemlenmiştir. Nemli bir bez yardımı ile silindiğinde de boyası çıkmamaktadır. Bu durum çocukların güvenle dokunabileceği bir kutu haline de gelmiştir. Hem ebeveynler hem çocuklar açısından oldukça beğenilerek kullanılmaktadır.