5
Hamster kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Quik Kuru Yonca Kemirgen Otu 350 Gr Hamster Tavşan Guinepig Yemi

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
65,44 TL
2. Ürüne %6 İndirim
Kurumsal Fatura
65,39 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quik Kuru Yonca Kemirgen Otu 350 Gr Hamster Tavşan Guinepig Yemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burakpet Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BURAK SÖĞÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1066119194800001 Vergi Kimlik Numarası: 7770279685
    Bu ürün Burakpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quik Kemirgen Otu Kuru Yonca 350 gr Tavşan,guinea pig gibi kemirgenler için,% 100 doğal, katkısız, kurutularak hazırlanmış kemirgen otudur. Özenle hasat edilmiş ve kurutulmuş yonca otu içerir. Enerji verir, uzun ve sağlıklı bir yaşamı destekler. Tabana serilerek kullanıldığında koku oluşumunu azaltır. 350 gramlık paket halindedir. Tüm kemirgenler için, sağlıklı yaşam desteği ve enerji sağlayan, kolay sindirilebilen ek besindir. Tüm kemirgenler için kullanılabilecek doğal bir üründür. Özenle hasat edilmiş ve kurutulmuş doğal yonca otu içerir. 100% organik Ürün Enerji verir, uzun ve sağlıklı bir yaşamı destekler. Doğal lifler ve selüloz içerir, kolay sindirim sağlar. Kötü kokuları azaltır. Bakım tüy kokusunda kolaylık sağlar Taban malzemesi ve yatak olarak kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Quik Hamster 350 gr Kuru Yonca Kemirgen Otu

Tavşanlar uzun kulakları ve şirin yüzleriyle yaşam alanlarında yer almayı başarır. Aynı yaşamı paylaştığımız tavşanların besin takviyesinde dikkat edilmesi gerekenler bulunur. Yavru tavşanlar 3 haftada sonra ek gıda olarak kuru yonca, saman ve paket yem tüketmeye başlar. Kuru yonca, besleyici içeriği sayesinde yavru tavşanların sağlıklı gelişimini desteklemeye yardımcı olur. Quik tavşan kuru yonca ürünü %100 doğal ve katkısız bir içerikle üretilmiştir. Kuru yoncanın hamster, tavşan ve guinea pig gibi kemirgenler için kullanımı uygundur. Paketin içeriğinde özenle hasat edilmiş ve kurutulmuş yonca otları bulunur. Yonca otlarını isteğinize göre taban malzemesi ya da yatak olarak da kullanabilirsiniz. Özenle geliştirilmiş yonca otları sayesinde tavşan, hamster ve guinea pig gibi kemirgenlerin sağlığı desteklenir.

  • Miktar: 350 Gram
  • İçerik: %100 Doğal
  • Formül: Kuru Yonca

Quik Tavşan Kuru Yonca Öğünlerde Ne Kadar Verilmelidir?

Quik Tavşan Kuru Yonca Öğünlerde Ne Kadar Verilmelidir?

Quik hamster tavşan için kuru yonca kemirgen otu 350 gr ürün, kemirgenlerin beslenme düzenini desteklemek üzere geliştirilmiştir. Kemirgenler için günde iki avuç kuru yonca yaprağının tabana serpilmesi ya da yatak olarak kullanımı uygundur. Tabana serpilerek kullanılan kuru yonca yaprakları kötü koku oluşumunu azaltır. Böylece kemirgenlerin yaşam alanlarında güvenle kullanıma uygundur. Quik tavşan kuru yonca ürünü tüy konusunda rahatlık sağlar. Kemirgenlerin üzerine yapışmayan kuru yoncalar sağlıklı tüy gelişimini destekler. Aynı zamanda kuru yoncanın zengin besin değerleri, deri ve tüylerin sağlığını korumaya yardımcı olur. Özenle paketlenmiş kemirgen otu 350 gram’lık paketiyle kullanıcıların beğenisine sunulur. Kemirgenler için kuru yonca paketi bir ayı aşkın süre boyunca güvenle kullanılabilir. Böylece ürün, minik dostların sağlığını korurken tasarruf etmenize de yardımcı olur.

Quik Tavşan Kuru Yonca Kemirgenler İçin Faydaları Nelerdir?

Quik tavşan kuru yonca, kemirgenlerin gelişimi için benzersiz özelliklere sahiptir. Kuru yoncanın besin içeriğinde doğal lif ve selüloz katkısı bulunur. Böylece kemirgenlerin hassas sindirim sistemine zarar vermez. Kemirgen otunun içeriği katkısız besin kaynaklarıyla zenginleştirilmiştir. Bu sayede gelişim çağındaki kemirgenlerin hassas vücuduna zarar vermez. Quik tavşan kuru yoncanın içeriğinde bulunan besleyici içerikler yüksek miktarda enerji verir. Ürün, kemirgenlerin uzun ve sağlıklı yaşamını desteklemeye yardımcı olur. Bir paketin içerisinde bulunan kemirgen otları kolay tüketilebilir bir yapıya sahiptir. Böylece tüketim esnasında kemirgenlerin çene kasları zarar görmez. Bunun yanı sıra tabana serilen kemirgen otunun doğal içeriği tavşan ya da hamsterlerin vücuduna hasara yol açmaz. Gelişmiş özellikleri ve zengin içeriği sayesinde güvenle kullanıma uygundur.

Quik Tavşan Kuru Yonca Doğal mıdır?

Quik hamster tavşan için kuru yonca kemirgen otu 350 gr yorumlarında ürünün doğal ve besleyici içeriğinin kullanıcıların beğenisini kazandığı görülür. Kemirgen otunun içeriğinde %100 doğal ve katkısız bileşenler kullanılmıştır. Doğanın mucizevi gücünden beslenen kemirgen otu, kemirgenlerin hassas vücut sistemlerine zarar vermez. Aksine düzenli tüketimde enerji vererek uzun ve sağlıklı bir yaşamı desteklemeye yardımcı olur. Quik kemirgen otu, doğada özenle yetişen yoncaların toplanarak kurutulmasıyla elde edilmiştir. Paketlenme aşamasında ürünün içerisine zararlı bileşenler katılmaz. Böylece kemirgenler için sağlıklı bir besin kaynağıdır. Kurutulmuş yonca otunun tavsiye edilen tüketim miktarına göre kullanılması önemlidir. Böylece kemirgenlerin gelişiminde ihtiyacı olan takviye doğru oranda karşılanır. Quik tarafından üretilen hamster tavşan için kuru yonca kemirgen otu, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, siparişinizin ardından adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.