Quick&Shine Quick & Shine Kazan Temizleme Tozu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quick&Shine Quick & Shine Kazan Temizleme Tozu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POWER MARKET Satıcı Ünvanı: ZF MAĞAZACILIK ELEKTRONİK TEKSTİL VE TEMİZLİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998192483200001 Vergi Kimlik Numarası: 9981924832
    Bu ürün POWER MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Quick & Shine Kazan Temizleme Tozu

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Quick&Shine Kazan Temizleme Tozu

Çamaşır makineleri sıklıkla kullanılan araç gereçler arasında bulunur. Çamaşırları gerekli şekilde yıkama noktasında destek alınan bu tür ürünler belirli bir bakıma ihtiyaç duyar. Sürekli olarak kullanılan araç gereçler için bir bakım rutini oluşturabilirsiniz. Quick&Shine kazan temizleme tozunu bu rutinin bir parçası haline getirerek etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Belirli bir kullanım biçimine sahip olan toz halindeki ürün sayesinde makine içerisinde bulunan kir ve kireçleri ortadan kaldırabilirsiniz. Zaman içerisinde yoğun kullanıma bağlı olarak meydana gelen bu gibi durumları kısa süre içerisinde gidererek makinenin maksimum verim ile çalışmasında katkıda bulunabilirsiniz. 250 gr ağırlığına sahip olan malzemeyi uzun zaman boyunca kullanabilirsiniz. Her bir uygulama için yeterli miktarda tozu alarak makine içerisine koyabilir, pratik temizlik sürecini başlatabilirsiniz.

  • Anti alerjik
  • Çamaşır makinesine uygunluk
  • 250 gr’lık ağırlık

Quick&Shine Temizleme Tozu Kullanımı

Quick&Shine Temizleme Tozu Kullanımı

Ev ve benzeri gibi yaşam alanlarında yoğun biçimde kullanılan makineleri bakıma sokarak performanslarını olumlu şekilde etkileyebilirsiniz. Bunun için özel olarak üretilen içeriklere ihtiyaç duyulur. Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu sayesinde hayal ettiğiniz temizlik seviyesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca bunu kısa süre içerisinde yapabilmesi de ürünlerin beğenilme oranını artırır. Malzemenin belirli bir kullanım şekli vardır. Toz haldeki ürünü makinenin deterjan dökülen kısmına koyabilirsiniz. Yeterli miktarda konulan malzeme, tüm makine içerisindeki zamanla oluşmuş kirlerin giderilmesini sağlar. İçerisinde kazan temizleme tozu bulunan makineyi 90 derecedeki programda çalıştırarak yoğun bir temizlik sürecini başlatabilirsiniz. Hem sıcak suyun hem de toz ürünün etkisiyle zorlu kireç kalıntıları dahi etkisini yitirir. Zaman geçtikçe tekrar bu gibi durumların oluşmaması için toz halde bulunan malzemeyi düzenli aralıklar ile tekrar kullanabilirsiniz.

Quick&Shine Kazan Temizleme Tozu 250 gr Kullananlar

Quick&Shine Kazan Temizleme Tozu 250 Gr Kullananlar

Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu 250 gr olduğundan dolayı uzun süre boyunca kullanılabilir. Deterjan bölümüne dökülen tozun miktarını net şekilde ayarlayarak her defasında bu şekilde kullanabilirsiniz. Temizlik yapmayı kolay kılan malzemeler, uzun yıllar boyunca kullanılmak üzere satın alınan makineler açısından da gereklidir. Bu nedenle üretici firma tarafından büyük bir özveri ile ortaya konulur. Müşterilerin beklentilerini karşılayan ve makinenin işleyişini olumlu şekilde etkileyen içerikler, etkili olmasında dolayı sıklıkla satın alınır. Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu 250 gr kullananlar tarafından tavsiye edilen ürünü siz de satın alabilirsiniz. Kullanım şekli bakımından gerekli bilgileri edinerek makine temizliğini pratik hale getirebilirsiniz. Bu sayede oldukça temiz çamaşırlar elde etmek mümkün hale gelir. Anti alerjik olması da ayrı bir avantaj sağlayan malzemeyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Quick&Shine Kazan Temizleme Tozu 250 gr Fiyatı

Quick&Shine Kazan Temizleme Tozu 250 Gr Fiyatı

Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu 250 gr yorumları ürünün kullanım miktarı ve kullanım şekli hakkında çeşitli deneyimlere ev sahipliği yapar. Bu durumda siz de sahip olduğunuz ürünün marka ve modeline dikkat ederek malzemeyi kullanabilirsiniz. Kullanım sıklığınıza bağlı olarak rutin şekilde bu ürünü kullanarak zaman içerisinde oluşan ve makine ile bütünleşen kireçlerden kurtulabilirsiniz. Temizlik yapmayı kolaylaştıran bu gibi ürünler sayesinde çamaşırların temiz ortamda yıkanmasına katkı sağlayabilirsiniz. Aylık olarak ürün kullanımını gerçekleştirerek makinenin kullanım ömrünün uzamasına da yardımcı olabilirsiniz. Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu 250 gr fiyatı ürünün sağladığı bu gibi avantajlara bağlı olarak belirlenir. Beğeni toplaya yapısı ve pratik kullanım şekli sayesinde beğeni toplayan ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Siparişinizi oluşturarak uzun zaman boyunca kullanacağınız pakete sahip olabilirsiniz.