3
Makine Kireç Önleyici ve Temizleyici kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Quick&Shine Çamaşır Makinesi Kazan Temizleme Tozu 1 Adet

193 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
205,95 TL
1.450 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Quick&Shine Çamaşır Makinesi Kazan Temizleme Tozu 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KORSE GİYİM Satıcı Ünvanı: ZF MAĞAZACILIK ELEKTRONİK TEKSTİL VE TEMİZLİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998192483200001 Vergi Kimlik Numarası: 9981924832
    Bu ürün KORSE GİYİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır makinesinin kazanını temizler, kötü kokuya neden olan deterjan, yumuşatıcı ve kireç artıklarından makinanızı arındırır. Makinenizin aksamını korur ve makinenin ömrünü uzatır. Kullanımı
  • Ana yıkama gözüne toz deterjanın hepsi dökülüp makinede kazan temizleme programı var ise program seçilip, yok ise en yüksek derecede en uzun programda çalıştırılması uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 200 gr
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Quick Shine Çamaşır Makinesi Kazan Temizleme Tozu 1 Adet

Çamaşır makineleri şüphesiz hayatı kolaylaştıran önemli araçlardan biridir. Temizlik açısından da önemli olan bu ürün, zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Kıyafetlerinizi hem yıkayıp hem de sıkarak büyük bir yükü üzerinizden alır. Bu işlemi yaparken yüksek kireç oranına sahip olan sular yüzünden makinenizde kireç birikebilir. Bu biriken kireç sağlık sorunlarına yol açarken aynı zamanda makinenizin performansını da etkiler. Kireç kalıntılarının dışında biriken maddeler arasında deterjan ve yumuşatıcı artıkları da bulunur. Bunlar da çamaşırlarınızın tamamen temizlenmesini engeller. Bunun önüne geçmek için Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu 1 adet kullanabilirsiniz. Bu ürün makinenizin içerisinde oluşabilecek kireç kalıntılarını temizlerken aynı zamanda deterjan artıkları gibi biriken maddeleri de temizleyerek makinenizin kullanım ömrünü uzatır.

  • Anti alerjik
  • Derinlemesine temizlik
  • Kötü koku giderme

Quick&Shine Çamaşır Makinesi Temizleme Tozu Özellikleri

Quick&Shine Çamaşır Makinesi Temizleme Tozu Özellikleri

Çamaşır makinesi kazan temizleme tozu size son derece fayda sağlayacak bir üründür. Kullanılan kireçli sular sebebiyle oluşan kireç kalıntılarını ortadan kaldırır. Bu sayede makinenizin son derece temiz olmasını sağlayarak çamaşırlarınızın temiz bir alanda yıkanmasını sağlar. Bu da hijyen açısından önemlidir. Tüm gün üzerinizde olan kıyafetlerinizin temizliği için kullanılan makine ve onun hijyeni son derece önemlidir. Bu ürün anti alerjik özelliği sayesinde sizin ve ailenizin sağlığını korur. İçeriğinde zararlı bir madde bulunmadığı için sağlığınızı tehlikeye atacak bir özellik taşımaz. Oluşan kireç ile birlikte biriken deterjan kalıntılarını da temizler. Bu da oluşan kötü kokuyu gidermeye yardımcı olur. Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu 1 adet fiyatı uygun aralıklarda belirlenir ve size sunulur. Siz de bu kullanışlı ürünü tercih edebilirsiniz.

Quick&Shine Çamaşır Makinesi Temizleme Tozu Kullanımı

Quick&Shine Çamaşır Makinesi Temizleme Tozu Kullanımı

Quick&Shine kazan temizleme tozu kullanımı son derece kolaydır. Bir paketin tamamını deterjan gözüne boşaltın. Çamaşır makinenizin yüksek sıcaklıktaki ön yıkamasız pamuklu programını seçin. Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu kullanırken makineniz tamamen boş olmalıdır. Bu şekilde çalıştırdıktan sonra kapağının lastiğini kuru bir bezle silin ve sonrasında kapağı kuruması için açık bırakın. Makinenizi tamamen temizlemek ve kötü kokuya neden olan atık maddelerden kurtulmak için bu ürünü üç ayda bir kullanabilirsiniz. Son derece kolay olan bu işlem ile makinenizin kullanım ömrünü uzatabilir ve performansını arttırabilirsiniz. Sadece üç ayda bir yaptığınız bu işlem ile içeride biriken maddelerden kurtulacağınız için hem kıyafetlerinizi tamamen hijyenik bir ortamda yıkamış olursunuz hem de bu şekilde kendinizin ve ailenizin sağlığını korumuş olursunuz. Siz de çamaşır makinenizin temizliği için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Quick&Shine Çamaşır Makinesi Temizleme Tozu Yorumları

Quick&Shine Çamaşır Makinesi Temizleme Tozu Yorumları

Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu 1 adet yorumları genel olarak olumlu dönüşlerden oluşur. Yapılan yorumlarda bu ürünün sağladığı temizlikten ve anti alerjik özelliği sayesinde sağlığa olan faydalarından bahsedilir. Kötü kokuyu yok etmesi, makinenin performansının ilk kullanımdan itibaren artması ve oluşan sorunların giderildiği yapılan yorumlar arasındadır. Quick&Shine çamaşır makinesi kazan temizleme tozu 1 adet kullananlar, kullanımlarından itibaren üründen büyük fayda gördüklerini belirtirler. Bu ürünün çamaşır makinesinin zamanla bozulmasının önüne geçtiği ve makinenin içini tamamen dezenfekte ettiği belirtilir. İçeride biriken kireç, deterjan ve yumuşatıcı artıklarını tamamen temizleyerek kötü koku oluşumunun önüne geçildiği ve çamaşırların daha fazla temizlendiği görülür. Düzenli olarak kullanılması gerektiği ve bu şekilde en fazla faydanın sağlanacağı da yapılan diğer yorumlar arasındadır. Siz de bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.